Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vespolek,

mám dotaz za kolik se dají koupit plechové disky na 206 14"?

u Beza za ně chce 1490,- za jeden, zdá se mě to moc! :myslim

koupil jsem 206 se zimníma gumama a teď mudruju jestli přehodit jen gumy nebo i disky, peněz nemnoho;)

Odesláno

PUG? myslíš nějaký Peugeot servis? nebo je to nějaká zkratka kterou neznám? každopádně dík, už jsem se vzdával naděje, že budou nějaké levnější:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jara51

vubec netuším jesetli v Brně nejaký vrakál s Peugeotama je?:myslim

Dyt nepotrebujes primo pežo?áckej vrakac! Zajdi do jakyhojkoliv a chtej disky tvych rozmeru. Ja kdyz jsem shanel, tak me je dokonce nabizeli v pneuservisu a tusim, ze to bylo dokonce pod kilo za jeden!

Odesláno

PUG je zkratka pro peugeot, koupil jsem to normálně v Opavě v Peugeot Hruška, nebo jaxe to jmenuje, někdy na podzim. Zkus si do některé prodejny zavolat, kolik to stojí, případně se podívej na jejich Webu. O číslo si popros někoho na fóru, bohužel nejsem doma, tak se na to nemůžu podívat.

Odesláno

Ahoj vespolek,

mám dotaz za kolik se dají koupit plechové disky na 206 14\"?

u Beza za ně chce 1490,- za jeden, zdá se mě to moc! :myslim

koupil jsem 206 se zimníma gumama a teď mudruju jestli přehodit jen gumy nebo i disky, peněz nemnoho;)

Ahoj, na netu seženeš kolem dvou tisíc pěkný hliníky ..... 1500 za plechy je drzost ....

Odesláno

děkuji všem za rady,

ješ?e kdyby jste mě mohli poradit podle čeho mám ty ráfky vybírat

je to na 206 1,1 obsah r.v. 12/98, když jsem se pídil po hliníkách chtěli vědět na jaký typ uchycení :mrk

Odesláno

děkuji všem za rady,

ješ?e kdyby jste mě mohli poradit podle čeho mám ty ráfky vybírat

je to na 206 1,1 obsah r.v. 12/98, když jsem se pídil po hliníkách chtěli vědět na jaký typ uchycení :mrk

Ahoj, doporučuju nakoupit někde na netu a tam ti určitě na mejlíka poradí. Já kupuju na www.rajpneu.cz a zatím jsem neměl problém. Chystám se teď na léto koupit taky hliníky, mám 206 SW pneu 175/65/14 a cena je od 1900,- za kus. Plecháče něco přes 1 000,- za kus. To už se vyplatí koupit hliníky, a? to vypadá.....

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ptal jsem se na plechace pro 206ku primo v Peugeotu Domansky. Stoji tam 1080,-Kc s DPH. Nikde na netu jsem nenasel levnejsi.

S tema nejlevnejsima elektronama za 1900,-Kc bych se mozna bal za vlastnosti budou horsi nez plechace :-(

• O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Čau pažouťáci, mám na vás prosbu nevíte kde by se dali sehnat plecháče na 206 rozměry (175/65 R14 82T ráfek 5,5Jx14ET 4.34) Předem díky za radu.:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

No, já mám elektrony ENZO H 15\" 6,5 díry 4x108, ET 15 v ceně do 2 litrů a zatím nebyl nedinej problém (v provozu od dubna). Jednou se mi podařilo naparkovat kolem na vyvýšený okraj silnice z dlažebních kostek a trochu sem si poškrábal pravý přední - to nasere. Být to kolo za 10.000,- tak si rvu vlasy :o

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...