martinmail2 Odesláno 5. srpen 2019 Odesláno 5. srpen 2019 Máte někdo podobnou zkušenost jak já? Před rokem jsem chtěl Travellera, všechno v poho, vybírala se výbava, ladila cena a když dojde na objednání, najednou to nejde, nešel slabší motor - dvoulitr. Celý mě to nevonělo tak jsem šel do Toyoty a vzal vybavený Proace, bez problémů. Teď jsem vstoupil do stejné řeky, vyberu Travellera, nejkratší verzi, výbavu akční Paket Active (ve slevě) a když si máme podat ruce, najednou to nepasuje, nejde výbava nebo u jiného prodejce nejde výbava i motor. Přitom cenník je platný od května a lze takto konfigurovat, nikde žádné omezení. To mě lakujou nebo co ??? Citovat
martinmail2 Odesláno 5. srpen 2019 Autor Odesláno 5. srpen 2019 Tady na Plzni. Odkazují se na zastoupení Peugeot, že by ho nevyrobili, že by ho stejně za dva měsíce zrušili atd. Přitom Compact s paketem Active za 30 tis.+ kož.volant + vyhř. sedadla + 3 řada + alu kola, to je vše. Tohle nedává logiku, je v nabídce a nejde objednat? Peugeot-Traveller-Family-srpen.pdf Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2019 Odesláno 5. srpen 2019 Zkusil jsi oslovit jiného prodejce? Jen tak pro zajímavost. Pak by to bylo na stížnost k zastoupení... Citovat
martinmail2 Odesláno 5. srpen 2019 Autor Odesláno 5. srpen 2019 Zkusil dva prodejce, u jednoho nejde akční paket, u druhého motor i paket. Je to jen 1.5 BlueHDI. Tak v nabídce je vše a nevidím kde je problém. Prý je to zamítnutí ze zastoupení, z logistiky snad. Protože je to u mě již podruhé, zajímá mě kdo se tím taky setkal? Citovat
martinmail2 Odesláno 5. srpen 2019 Autor Odesláno 5. srpen 2019 Zamítnutí vyšlo vždy až po konfiguraci, kdy jsem chtěl objednat. Citovat
komancik Odesláno 23. září 2019 Odesláno 23. září 2019 traveller sa obtiazne konfiguruje ... su na to 4 cenníky, záleži od počtu miest ... je cenník pre luxusnu verziu ta moze byt 5,6,7 miestna ... ale v kozi iba, potom cenník active kde nepasuju niektore typy vybavy ... potom verzia so strechou sklenenou nemoze byt vsade ... vyduchy klimatizacie nemozu byt pre kazdy model rovnako. tiez napr lavica 2+1 v predu moze byt len v jednej verzii cize 9 miestny traveller len jeden cennik ... necudujem sa zmatku zakaznika a predajcov da sa vsetko samozrejme ale treba vediet citat cenniky a vybavy .... Traveller je hmotnostne na hrane a aby splnal normy musi obsahovt len cast veci - aj koli hmotnosti aj nosnosti. kludne sa moze stat ze nakonfigurujes 8 miestnu verziu ktora ma nosnost len 700kg .... cize 8 x 100kg chlap tam sediet nemoze a o batozine nehovorim. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
PedroSancez Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 Já když jsem hledal auto, tak nakonec jsem skončil u Toyoty, ale proto, že jsem si našel předváděčku. Jinak všichni "tři" prodejci C+P+T brečeli, že se dalo tolik na reklamu a propagaci nového modelu, ale oni že nemají co prodávat, protože ČR nedostala takové kvóty jaké by potřebovala, jednoduše jsme do republiky nedostali tolik kusu kolik by se prodalo (hlavně ve 2,0 110kw) a nutili je vyprodat ty 1,6. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.