Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo podobnou zkušenost jak já? 

Před rokem jsem chtěl Travellera, všechno v poho, vybírala se výbava, ladila cena a když dojde na objednání, najednou to nejde, nešel slabší motor - dvoulitr. Celý mě to nevonělo tak jsem šel do Toyoty a vzal vybavený Proace, bez problémů. Teď jsem vstoupil do stejné řeky, vyberu Travellera, nejkratší verzi, výbavu akční Paket Active (ve slevě) a když si máme podat ruce, najednou to nepasuje, nejde výbava nebo u jiného prodejce nejde výbava i motor. Přitom cenník je platný od května a lze takto konfigurovat, nikde žádné omezení. To mě lakujou nebo co ???

Odesláno

Zkusil dva prodejce, u jednoho nejde akční paket, u druhého motor i paket. Je to jen 1.5 BlueHDI. Tak v nabídce je vše a nevidím kde je problém. Prý je to zamítnutí ze zastoupení, z logistiky snad. Protože je to u mě již podruhé, zajímá mě kdo se tím taky setkal?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

traveller sa obtiazne konfiguruje ... su na to 4 cenníky, záleži od počtu miest ... je cenník pre luxusnu verziu ta moze byt 5,6,7 miestna ... ale v kozi iba, potom cenník active kde nepasuju niektore typy vybavy ... potom verzia so strechou sklenenou nemoze byt vsade ... vyduchy klimatizacie nemozu byt pre kazdy model rovnako. tiez napr lavica 2+1 v predu moze byt len v jednej verzii cize 9 miestny traveller len jeden cennik ... necudujem sa zmatku zakaznika a predajcov :D da sa vsetko samozrejme ale treba vediet citat cenniky a vybavy .... Traveller je hmotnostne na hrane a aby splnal normy musi obsahovt len cast veci - aj koli hmotnosti aj nosnosti. kludne sa moze stat ze nakonfigurujes 8 miestnu verziu ktora ma nosnost len 700kg .... cize 8 x 100kg chlap tam sediet nemoze a o batozine nehovorim.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já když jsem hledal auto, tak nakonec jsem skončil u Toyoty, ale proto, že jsem si našel předváděčku. Jinak všichni "tři" prodejci C+P+T brečeli, že se dalo tolik na reklamu a propagaci nového modelu, ale oni že nemají co prodávat, protože ČR nedostala takové kvóty jaké by potřebovala, jednoduše jsme do republiky nedostali tolik kusu kolik by se prodalo (hlavně ve 2,0 110kw) a nutili je vyprodat ty 1,6.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...