abufreeride Odesláno 3. srpen 2019 Odesláno 3. srpen 2019 (upraveno) Zdravím všechny jsem tady nový a hned mám prosím prozby od vás.. Mám Peugeot 307sw 2.0hdi 79kw. Vůbec mi to netáhne diagnostika ukazuje že je vše v pořádku. Dnes sem zjistil ze byla odpojena hadička od egr ventilů, a byla zaslepená šroubem.. Zapojil sem ti na své místo a auto stejně netáhne, neměl by prosím nikdo naky typ co mám dělat děkuji. Upraveno 3. srpen 2019 uživatelem brixtr Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. srpen 2019 Odesláno 3. srpen 2019 Tip číslo 1 - dej si dotaz do k tomu určené sekce Tip číslo 2 - pojmenuj si vhodně dotaz Citovat
brixtr Odesláno 3. srpen 2019 Odesláno 3. srpen 2019 Presunuto a přejmenováno Weri 605 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 3. srpen 2019 Odesláno 3. srpen 2019 před 4 hodinami, abufreeride napsal: neměl by prosím nikdo naky typ co mám dělat Ahoj , nejdřív zajeď na diagnostiku k někomu , kdo tomu rozumí , jinak budeš jenom tápat a zbytečně měnit díly ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.