Stern Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Ahoj, mam nasledujici problem... Kdyz otocim klickem, tak se mi na imobilizeru rozsviti soucasne cervena a zelena kontrolka a nemohu nastartovat... Jen uvedu, ze spravne by mela svitit pouze cervena a po zadani spravneho kodu se rozsviti zelena, potom startuji.. Nevite, kde by mohl byt problem? Je to 306 r.v. 96 1.6l ... diky za jakekoliv info, Citovat
Driver Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Jak už se tu několikrát psalo, zablokovaný imobiliser je průšvih. Pokud svítí obě kontrolky tak je něco špatně. Nezkoušel jsi třeba měnit kod nebo nevymačkal jsi několikrát po sobě špatnýkod? Ten imobiliser má tu vlastnost, že se blokne po několikerém vymačkání špatného kodu. Zkus si dát vyhledat, nedávno tu někdo řešil tenhle problém na benzínu. Citovat
Stern Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 koukni se sem Diky, na ten \"cerstvy\" prispevek z 28.2. jsem uz koukal a dival jsem se i do historie, popisovane problemy jmi ale prijdou trochu jine... Ja bych jeste doplnil, ze pri standardnim startovani se mi objevi spolecne s kontrolkama oil, stop, apd jeste jakasi oranzova dioda uplne nahore ve stredu /nevim jak se jmenuje, jsem laik/.. a ta se mi ted pri soucasne rozsvicene cervene a zelene kontrolky neobjevuje... Jinak neni to tak dlouho co jsem po odpojene baterii schanel PIN na vestavene radio a podle VINu mi jeden kolega z teto diskuze moc dobre poradil, tohle ale asi bude jiny pripad, nemyslite? diky moc Citovat
Stern Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Driver Jak už se tu několikrát psalo, zablokovaný imobiliser je průšvih. Pokud svítí obě kontrolky tak je něco špatně. Nezkoušel jsi třeba měnit kod nebo nevymačkal jsi několikrát po sobě špatnýkod? Ten imobiliser má tu vlastnost, že se blokne po několikerém vymačkání špatného kodu. Zkus si dát vyhledat, nedávno tu někdo řešil tenhle problém na benzínu. Diky, nic podobenho jsem nenasel Citovat
TITANa Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 jo ked je to oranzova kontrolka v strede tak asi to bude kontrolka motoru. cize mas asi problem s napajanim alebo kostrou pocitaca motora. nech sa ti na to pozrie elektrikar alebo to daj do servisu spravia ti to mozno aj do jedneho dna. Citovat
Slajda Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 S tim ti bohuzel nepomuzu...Ale zajimalo by me v cem mam problem ja...Me se zase po otoceni klicem rovnou rosviti zelena aniz bych vymackal kod...Nevite nekdo cim to je??? Citovat
Driver Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: TITANa jo ked je to oranzova kontrolka v strede tak asi to bude kontrolka motoru. cize mas asi problem s napajanim alebo kostrou pocitaca motora. nech sa ti na to pozrie elektrikar alebo to daj do servisu spravia ti to mozno aj do jedneho dna. No ta kontrolka motoru jak říkáš by se měla rozsvítit na krátkou chvíli po každé když otočíš klíčkem a zapneš zapalování a potom zhasnout. To že teď nesvítí bude tím, že je zablokovaný zapalování tím imobilizérem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.