Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chci se zeptat jestli máte někdo zanešenou (černou) koncovku od výfuku. Dnes jsem byl v servise a oznámili mi že mě čeká výměna DPF filtru protože je prý nefunkční. Diagnostika nic neříká, auto si nestěžuje a pravidelně vypaluje.

Snaží se ze mě vytáhnout prachy nebo je fakt po něm.

Díky.

1,6 84kw

Odesláno

Po kolika km probíhá regenerace? Kolika procentní zanešení filtru ukzovala diagnostika? Jo a byla origo? :myslim   Že by byl ve 110tis.km po smrti? :nevim Taky mám koncovku černou, nájezd 132tis.km, regenerace po 480km, zaplnění cca 30% a teď čerstvě po emisích s kouřivostí 0,05. Limit je 0,5.

Odesláno

Diagnostika ukázala 27 % zanešení, vypalování cca po 500 km. Emisemi jsem před půl rokem prošel úplně v pohodě. Jsem rád za tvou odpověď Radime. Dost mě to uklidnilo, už jsem chtěl auto prodávat ale lepší jsem zatím neměl.

Odesláno (upraveno)

Až nedosáhne regenerace dá ti vědět na displej hláškou. Už mi to v zimě jednou hodilo.

IMG_20190117_140347.jpg

Prozraď kde ti řekli, že když je černá koncovka výfuku, tak je FAP na výměnu? :bojim:D

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...