Kristýna_peugeot_406 Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Zdravím, prosím mám otázku, potřebuji vyměnit dveře mám 406 r.v. 2003 a našla jsem si dveře, ale ze 406 r.v. 2000 nevíte byly tam nějaké změny v rozměrech nebo tak něco, že by dveře nemusely sedět? Děkuji Citovat
brixtr Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Přesunuto do správné sekce Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 13. červenec 2019 Odesláno 13. červenec 2019 (upraveno) Přední dveře jsou rozměrově stejné, zadní se liší sedan/kombi a víku kufru sedanu se liší do 1999 a dál (před facelift/facelift) Jenom je dobré najít si dveře z auta s podobnou nebo stejnou výbavou (hlavně asi stahování oken - 2 nebo 4 - důležité u řidičových a vzadu) U faceliftu je jiná elektrika, takže je potřeba vybírat pouze z novějšího modelu - což by ve tvém případě mělo být ok ještě bylo coupe, ale o tom nepíšeš, takže to nepředpokládám Upraveno 13. červenec 2019 uživatelem PaKr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.