Scholtz Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Ahojte, mám 106-ku 1.5D a myslím si, že je to jedno z najlepších aut. Jedna vec ma však vytáča - že sa nedá nastavi? rôzny interval na cyklovači stieračov. Myslíte, že by bol problém namontova? tam inteligentný (či ako sa to presne volá) cyklovač napr. z Felície? Nemáte s tým náhodou niekdo skúsenosti? Citovat
Hadra Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 no počkej - já třebas mám : dolů = 1x setření, nahoru = cyklovač, dvakrát nahoru = stírání nepřetržité, 3x nahoru = rychlé stírání. Co mi pije krev je to, že když pustím odstříkovače, tak to stírá automaticky mockrát. tzn. že sklo je už čistý, ale ty debilní stěrače stírají dál a udělají na skle šmouhy. Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Ale on se ptá, jestli můžeš místo toho cyklovače (poloha 1 směrem nahoru) udělat nastavitelnej cyklovač. To znamená, že místo těch 7sekund co je normálně nastaveno, by si nastavil třeba 20s a pod. Určitě by to šlo, ale já nevím jak:myslim [upravil dne 2.3.06 MJSytic] Citovat
Scholtz Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Presne tak. Ja sa do elektriky nevyznám ale nešlo by to spravi? tak, že proste len niekde vložim nejaké relé (alebo čo) napr. z tej Felície? Citovat
Hadra Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Aha, tak to jo.V tom případě jsem nerozuměl otázce. Tento interval mně vůbec netrápí. Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Scholtz Presne tak. Ja sa do elektriky nevyznám ale nešlo by to spravi? tak, že proste len niekde vložim nejaké relé (alebo čo) napr. z tej Felície? No teroristicky by to mělo takhle fungovat. Já bych se toho nebál a šel bych do toho. Největší broblém bude najít ty správný kabely a vhodný místo na připojení a taky nějak asi bude potřeba vyřadit ten původní cyklovač Možná, kdyby ses zeptal v sekci SERVIS, tak by ti tam nějakej \"elektrikář\" poradil, jak na to. Nebo zkus hledat na netu. Zapojení bude stejný (podobný) u každýho auta;) Citovat
Scholtz Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Dík za radu - dal som teda dotaz aj do sekcie SERVIS. Ad Hadra: Tak mňa tento interval zasa dos? trápy - väčšinou by som potreboval interval s väčším časovým rozostupom. Citovat
Scholtz Odesláno 17. březen 2006 Autor Odesláno 17. březen 2006 Chlapy funguje to - je to paráda. Ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.