Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

mám 106-ku 1.5D a myslím si, že je to jedno z najlepších aut. Jedna vec ma však vytáča - že sa nedá nastavi? rôzny interval na cyklovači stieračov. Myslíte, že by bol problém namontova? tam inteligentný (či ako sa to presne volá) cyklovač napr. z Felície? Nemáte s tým náhodou niekdo skúsenosti?

Odesláno

no počkej - já třebas mám : dolů = 1x setření, nahoru = cyklovač, dvakrát nahoru = stírání nepřetržité, 3x nahoru = rychlé stírání.

Co mi pije krev je to, že když pustím odstříkovače, tak to stírá automaticky mockrát. tzn. že sklo je už čistý, ale ty debilní stěrače stírají dál a udělají na skle šmouhy.

Odesláno

Ale on se ptá, jestli můžeš místo toho cyklovače (poloha 1 směrem nahoru) udělat nastavitelnej cyklovač.

To znamená, že místo těch 7sekund co je normálně nastaveno, by si nastavil třeba 20s a pod.;)

Určitě by to šlo, ale já nevím jak:myslim

[upravil dne 2.3.06 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: Scholtz

Presne tak.

Ja sa do elektriky nevyznám ale nešlo by to spravi? tak, že proste len niekde vložim nejaké relé (alebo čo) napr. z tej Felície?

No teroristicky by to mělo takhle fungovat. Já bych se toho nebál :D a šel bych do toho. Největší broblém bude najít ty správný kabely a vhodný místo na připojení a taky nějak asi bude potřeba vyřadit ten původní cyklovač:myslim

Možná, kdyby ses zeptal v sekci SERVIS, tak by ti tam nějakej \"elektrikář\" poradil, jak na to. Nebo zkus hledat na netu. Zapojení bude stejný (podobný) u každýho auta;)

Odesláno

Dík za radu - dal som teda dotaz aj do sekcie SERVIS.

Ad Hadra: Tak mňa tento interval zasa dos? trápy - väčšinou by som potreboval interval s väčším časovým rozostupom.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...