Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Prosim ta mohol by som sa ta spytat kde najdem ten predtlakovy ventil na tom? Videl som tam iba sacie sitko a nic viac ked tak posli na seba kontakt nejaky kde by sme mohli kecat a posielat si obrazky dik moc. Moja otazka znie sroby tam natom ked to bolo vonku boli dotiahnute ale dali sa este dotiahnut... Sacie sitko sa cistilo iba s vrchu  nebolo to dole dane ako je na obrazku... Da sa ta pruzinka kupit nzvlast? Na citroen klube mi radil jeden chalan ze jemu to robilo to iste a ze mu v servise vymenili pruzinku v olejovom drziaku... Rano ked nastartujem ze je motor studeni pocujem klepanie a trha autom ci to je normalne neviem m

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněna prapodivná citace
Odesláno

vo filtri je tusim spetny ventil aby ked vypnes motor 

aby olej nestiekol z hlavy naspet do vane  ale nepoznam konstrukciu tvojho filtru ale na plechovych filtroch to je viem o tom ta gumicka za dierkami vo filtri 

ale tebe filter menili ci?

Odesláno
před 14 hodinami, Stanley845 napsal:

kde by sme mohli kecat a posielat si obrazky

Od toho je tady snad toto fórum....

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, krtek 2 napsal:

tak mala z toho vypadnut pruzinka a taka zatka na ktoru tlaci 

na obrazku 3a4 

Jen tak pro zajímavost: na začátku roku jsem se účastnil opravy jednoho motoru s podobnými projevy.... Přidírala se ta zátka v pootevřené poloze a byl nízký tlak oleje.... Byl to teda dvoulitrový CRDi od Hyundaie, ale princip je stejný.... Ta zátka se musí pohybovat lehce, ale bez vůle....

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...