Stanley845 Odesláno 28. červen 2019 Autor Odesláno 28. červen 2019 (upraveno) Prosim ta mohol by som sa ta spytat kde najdem ten predtlakovy ventil na tom? Videl som tam iba sacie sitko a nic viac ked tak posli na seba kontakt nejaky kde by sme mohli kecat a posielat si obrazky dik moc. Moja otazka znie sroby tam natom ked to bolo vonku boli dotiahnute ale dali sa este dotiahnut... Sacie sitko sa cistilo iba s vrchu nebolo to dole dane ako je na obrazku... Da sa ta pruzinka kupit nzvlast? Na citroen klube mi radil jeden chalan ze jemu to robilo to iste a ze mu v servise vymenili pruzinku v olejovom drziaku... Rano ked nastartujem ze je motor studeni pocujem klepanie a trha autom ci to je normalne neviem m Upraveno 29. červen 2019 uživatelem Péťa Odstraněna prapodivná citace Citovat
krtek 2 Odesláno 28. červen 2019 Odesláno 28. červen 2019 vo filtri je tusim spetny ventil aby ked vypnes motor aby olej nestiekol z hlavy naspet do vane ale nepoznam konstrukciu tvojho filtru ale na plechovych filtroch to je viem o tom ta gumicka za dierkami vo filtri ale tebe filter menili ci? Citovat
Stanley845 Odesláno 29. červen 2019 Autor Odesláno 29. červen 2019 To mi menili 2x fiter vyskusam nieco este poriesit stym cerpadlom olejovym to bude taka moja jedina moznost ked nepomoze pojde auto prec dakujem moc Citovat
Hafity Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 před 14 hodinami, Stanley845 napsal: kde by sme mohli kecat a posielat si obrazky Od toho je tady snad toto fórum.... Citovat
Stanley845 Odesláno 29. červen 2019 Autor Odesláno 29. červen 2019 (upraveno) Upraveno 29. červen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Hafity Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 (upraveno) před 14 hodinami, krtek 2 napsal: tak mala z toho vypadnut pruzinka a taka zatka na ktoru tlaci na obrazku 3a4 Jen tak pro zajímavost: na začátku roku jsem se účastnil opravy jednoho motoru s podobnými projevy.... Přidírala se ta zátka v pootevřené poloze a byl nízký tlak oleje.... Byl to teda dvoulitrový CRDi od Hyundaie, ale princip je stejný.... Ta zátka se musí pohybovat lehce, ale bez vůle.... Upraveno 29. červen 2019 uživatelem Hafity Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.