pajik999 Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 Ahoj,poprosím o radu. Při jízdě po nerovnostech a zapnutém rádiu se mi někdy samo přepíná na CD a zase zpět v intervalu cca 1-3 sec. Jako bych přepínal tlačítkem SOURCE,ale jen mezi rádiem a CD,na AUX to nepřepíná. Takže asi někde špatnej kontakt.Budu to muset celé projít,ale nevíte někdo,kde by mohlo být "slabší místo" ? Diag mám,zatím jsem nezkoušel. Děkuji za rady a tipy čím začít Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 a aux mas aktivni ?? tohle vypada na mikrospinac ktery si mysli ze je CD v mechanice Citovat
pajik999 Odesláno 21. červen 2019 Autor Odesláno 21. červen 2019 AUX mi funguje,ale nemám tam nic připojeno pokud je CD v mechanice,tak to dělá taky pokud pomocí SOURCE zvolím CD,tak hraje CD a není problém..si myslím,ale nejsem si jist...musím prověřit Dík ze tip Citovat
jarokare Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 Jestli máš malý děti , tak se podívej , jestli nemáš mince v mechanice , to udělá i horší věci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.