Bazzyyy Odesláno 10. červen 2019 Odesláno 10. červen 2019 Zdravím, chcel by som poradiť s demontážou motorčeka osvetlenia na Peugeot 307 r.v 2002. Vedeli by ste mi poradiť poprípade vložiť návod ako ho zo svetla zdemontovat? Je vadny a potrebujem ho vymeniť. Moc ďakujem. Citovat
inoxing Odesláno 11. červen 2019 Odesláno 11. červen 2019 Je to návod na novější facelift, ale princip je podobný: Citovat
Bazzyyy Odesláno 11. červen 2019 Autor Odesláno 11. červen 2019 Nieje možné motorček zdemontovat bez toho aby som musel dávať dole celé svetlo? Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. červen 2019 Odesláno 11. červen 2019 To už nie je to čo bývalo, len aby nebolo treba dať dolu nárazník. Citovat
inoxing Odesláno 11. červen 2019 Odesláno 11. červen 2019 Nárazník musí dolů, aby mohlo dolů světlo. Nevim co na to jinýho říct, servo natáčení světlometu se ani dneska nemění a neprodává samostatně- mění se rovnou celé světlo. Že je někdo šikovný a dokáže servo demontovat z vnitřku je věc druhá- celé světlo se kompletuje ve fabrice, kde jeho osud spečetí zalepením plexiskla. U faceliftu jde stopro parabola i servo ven, u předfaceliftu (na kterej se ptáš) by mělo servo snad jít taky, ale parabola potkávaček nejde (je zde součástí celé reflexní optiky). Citovat
Marek1982 Odesláno 29. prosinec 2021 Odesláno 29. prosinec 2021 Ahojte, nadviažem na toto staré téma. Mám problém že lavé predné svetlo nejde naklopiť - nereaguje na ovládanie. Ale po vypnutí zapalovania a ked zabudnem vypnuť svetlá niečo vo svetle vrčí no nijako sa výška svetla nehýbe. Svetlá mám faceliftové - tie novší typ Citovat
Marek1982 Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Takže bolo svetlo dole a aj rozobrané - tu podla jedného postupu a mám vadný moroček - vrčí ale nehýbe sa. Nemáte niekto rozbité toto svetlo prípadne inak zničené z ktorého by sa dal motorček použiť ? Nikde som tento typ motorčeka ako samostatný kus nenašiel. Ešte chcem obehnúť vrakoviská... Citovat
Marek1982 Odesláno 4. leden 2022 Odesláno 4. leden 2022 Svetlo zohnané z nabúraného..až bude dobré počasie prebehne výmena samotného motorčeka. Tak som sa nato vrhol a vymenil to. Chyba nieje vidiet na fotke - v prevodovke boli veci polamane - motorcek nevedel vysunut von z tym tiahlom a tak ostalo tiahlo stale zasunute. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.