Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 Demontáž motorčeka osvetlenia predného svetla

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chcel by som poradiť s demontážou motorčeka osvetlenia na Peugeot 307 r.v 2002. Vedeli by ste mi poradiť poprípade vložiť návod ako ho zo svetla zdemontovat? Je vadny a potrebujem ho vymeniť.

Moc ďakujem.

Odesláno

Nárazník musí dolů, aby mohlo dolů světlo. Nevim co na to jinýho říct, servo natáčení světlometu se ani dneska nemění a neprodává samostatně- mění se rovnou celé světlo. Že je někdo šikovný a dokáže servo demontovat z vnitřku je věc druhá- celé světlo se kompletuje ve fabrice, kde jeho osud spečetí zalepením plexiskla. U faceliftu jde stopro parabola i servo ven, u předfaceliftu (na kterej se ptáš) by mělo servo snad jít taky, ale parabola potkávaček nejde (je zde součástí celé reflexní optiky).

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahojte, nadviažem na toto staré téma. Mám problém že lavé predné svetlo nejde naklopiť - nereaguje na ovládanie. Ale po vypnutí zapalovania a ked zabudnem vypnuť svetlá niečo vo svetle vrčí no nijako sa výška svetla nehýbe. Svetlá mám faceliftové - tie novší typ

Odesláno

Takže bolo svetlo dole a aj rozobrané - tu podla jedného postupu a mám vadný moroček - vrčí ale nehýbe sa. Nemáte niekto rozbité toto svetlo prípadne inak zničené z ktorého by sa dal motorček použiť ? Nikde som tento typ motorčeka ako samostatný kus nenašiel. Ešte chcem obehnúť vrakoviská...

Odesláno

Svetlo zohnané z nabúraného..až bude dobré počasie prebehne výmena samotného motorčeka.

Tak som sa nato vrhol a vymenil to. Chyba nieje vidiet na fotke - v prevodovke boli veci polamane - motorcek nevedel vysunut von z tym tiahlom a tak ostalo tiahlo stale zasunute.

IMG_20220104_143737.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...