Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapojení předních mlhovek u 405 + kde se zapínají?

Recommended Posts

Odesláno

Hoj,

před asi měsícem jsem zrušil svůj přední spojler:bojim a sehnal jsem origo z Mi16 a k němu posléze i mlhovky.

Vedou mi tam (u spojleru dole) dráty, který ale nefungujou (zkoušel jsem to zkoušečkou)...

Proto se chci zeptat, kde se zapínají přední mlhovky??? Je to na levý páčce, nebo musim udělat specialni vypínač? A popřípadě jestli nemají náhodou zvláš? pojistku a odkud je mám kdyžtak vést (napojit na zadní mlhová světla)

díky za odpovědi:papa snad jsem to nepopsal moc zmateně - dneska nema moc tvůrčí den

Odesláno

to má být jako mezi pojistkama a levým větrákem?

Jestli jo, tak tam regulaci světel nemám, a ani vypínač - jenom záslepky...

Takže to budu asi někam napojit...:myslim

Na co? - na zadní mlhovky? A udělat ten vypínač jako primární, abych mohl třeba svíti jenom předníma, když pojede někdo zamnou abych neoslňoval

Odesláno
Původně zaslal: Neon

to má být jako mezi pojistkama a levým větrákem?

Jestli jo, tak tam regulaci světel nemám, a ani vypínač - jenom záslepky...

Takže to budu asi někam napojit...:myslim

Na co? - na zadní mlhovky? A udělat ten vypínač jako primární, abych mohl třeba svíti jenom předníma, když pojede někdo zamnou abych neoslňoval

Ale to bys musel vyměnit za větší relátko nééé:myslim

Odesláno
Původně zaslal: oddie

No tak místo té záslepky. Nejdřív se podívej, jestli pod tím nemáš na ty mlhovky konektor.

Jojo - to je pravda - du to shlídnout:papa

Odesláno

taky si myslím že by tam měl ten konektor být, už jen proto že máš kable k mlhovkám a že nejsou živí bych vyděl na nějakou tu pojistku nebo relátko které cvakneš do volné pozice k tomu určené

Odesláno

hmm-tak pod záslepkou je pusto-prázdno :-(

Jak to teda mam vyřešit?

Ještě jedna věc: když zapínám zadní mlhy, musim nejdřív otočit páčkou u volantu (mlhy) a pak ještě zmáčknout čudlík na středový konzoli - nebude to otočení páčky zapínat přední???

A na co mají být teda napojený ty mlhovkový dráty?

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

To nevim - já už tady často psal, že jsem na elektriku \"tatar\" já bych h oteda neměnil, ale říkám, jsem na elektriku čuně a tatar...

Odesláno

Ty máš novej model že jo.Máme doma 2 stejný 405 totálně i barvu jen jiná výbava.Na jednom byly dráty do nárazníku a patice v palubce pod záslepkou na levo.Stačilo relé a vypínač a zapojit mhovky.U mýho nemůžu nikde tu paticy najít jinak ostatní tam je taky.tak nevim.Jednu volnou patici mam ve středovym tunelu ale ta na mlhovky asi nebude.:myslim

Zapínet mlhovky otočením páčky to sem u 405 naviděl.Neni to spíš na parkovačky(nebo tlumený ted nevim) bez nich mlhovky nejdou:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: chuck11

To nevim - já už tady často psal, že jsem na elektriku \"tatar\" já bych h oteda neměnil, ale říkám, jsem na elektriku čuně a tatar...

Teď jsem narazil na tohle skus se na to podívat :papa:papa:papa

Odesláno

Hmm, tak nevim, tak to budu asi muset probrat s někym na srazu, nebo si to napojit na nový dráty, fakt je to divný, že je to takovejhle polotovar ta příprava...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...