Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám P3008 z roku 2010. Model s xenonovými výbojkami. A mám dotaz. Pokud zapnu pouze obrysová světla, tak mi svítí pouze vzadu. vpředu nic. To asi není správně?

Nyní mi to funguje tak, že v poloze 0 se mi automaticky po nastartování rozsvítí 3, v poloze auto se rozsvítí v noci 2, při světle 3, v poloze obrysová mi právě svítí pouze vzadu, vpředu nic a v poloze potkávací svítí vždy 2. Na žárovky jsem tam koukal, je tam P21/5W a vypadají ok.

svetla.jpg.cec3fc89aeb50d75067f3164b4a8d62e.jpg

Odesláno (upraveno)

Děkuji, jsem blbej já, myslel jsem, když nesvítí ani jedno, že to není žárovkami. Měl jsem to nejprve zkusit. 

Upraveno uživatelem rkhl
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Pro rkhl Mám taky model s xenonama, po stratu svítí obrysová světla + denní svícení, žárovka na pozici 3. Je dvuvláknová. Měl jsem vypálené vlákna 21W v obou světlech, tak jsem jezdil jen s obrysovkama. Zajímavé, že na STK (2x) to nikomu nevadilo.  Asi budeš mít vypálení vlákna 5W

Upraveno uživatelem Bohumil
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ještě může být vadná patice. Včera jsem se s tím nimral, protože v pravém světlometu mi přestalo svítit denní svícení, Narval jsem ruku zezadu do světla, po chvíli se mi podařilo vyndat patici se žárovkou, žárovka byla ok, dal jsem jí do patice a denní 21W vlakno nešlo, pomlel jsem s ní a svítilo. pohnul jsem s ní a zhaslo, Přihnul jsem opatrně dotykové plíšky v patici a bylo to furt to samé. Nevíte prosím někdo kde se dá objednat nová patice?  Snad to pak bude ok.

Upraveno uživatelem Bohumil
oprava textu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...