chuck11 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Kerberos ???? Já sem to čet karboš:D Takže to bude karboš,karbošek:D:D:D [upravil dne 27.2.06 chuck11] Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 :D:D:D:D Aj Horácius sa dá zdrobňova?!!! Tak to skús, pekne pomaly, možno sa to aj DODO naučí: Horáciušik, Horáčik ...Horalek... :D:D:D:D :papa:papa Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Doufám, pánové, že tím DODEM myslíte papouška a ne mě!!!!!!!! :grr Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 :D:D Dodo = Autoškolič Dodo :roll Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Miloš306 :D:D Dodo = Autoškolič Dodo :roll Srandičky, srandičky a já mám potom nabourané sebevědomí a 14 dní se z toho hrabu. :(:(:(:( Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 :mrk:mrk Nevešaj hlavu, veď Aluška aj s Horáciom (Horáciušíkom) a iným zverstvom ?a z toho dostanú raz dva!!! ;) :papa:papa Citovat
Neon Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 HUGO BRUNO \"Brunda\" Nebo prostě NEON .... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Miloš306 :mrk:mrk Nevešaj hlavu, veď Aluška aj s Horáciom (Horáciušíkom) a iným zverstvom ?a z toho dostanú raz dva!!! ;) :papa:papa Díky. Pomáhají. :D :D :D Citovat
Petr 406 red Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red A co třeba Beník To se mi aji líbí, je to takové roztomilé . Tak to jsem rád že se Ti to líbí Citovat
Guest MilaS Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 ARCHIBALD (zdrobňovat netřeba, to je pro činčiláka nedůstojné, jako třeba pro autoškoliče \"Dodíček\", \"Dodíneček\", \"Doďulka\", \"Doďánek\" apod. - smrtelná urážka) Citovat
Vertex Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Co třeba pro samičku Brzdová destička, Vodní pumpa, Váha vzduchu, pro kluka Omezovač, Katalyzátor, nebo universální Turbodmychadlo? :D:D Citovat
Mike Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 No kámoš má doma činčilu, sem si myslel exotický zviře tas se bude asi jmenovat blbě a von to byl Pepa Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Co třeba pro samičku Brzdová destička, Vodní pumpa, Váha vzduchu, pro kluka Omezovač, Katalyzátor, nebo universální Turbodmychadlo? :D:D :super:D:super:D:super:D:super Citovat
Tommy306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 říkej mu Pažoute:D ...nebo jednoduše Činčiláku:P my jsme měli Tomáška:D:D Citovat
Aluška Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 Lidičky, vy si asi o mě budete myslet, že jsem trochu vybíravá, ale nakonec to asi činčila nebude, zkusím to nejdřív s králíčkem . A momentálně netuším, jestli to bude kluk nebo holka a jestli se to vůbec dozvím, i když už jsem si pozorně přečetla chvaty, které se musí použít k odhalení pohlaví . Takže zítra budu schánět domeček a pak nějakého ušatce, tak mi držte pěstičky. A děkuji všem za návrhy jmen , klidně pokračujte . [upravil dne 27/2/06 Aluška] Citovat
aka Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 pohlavi urcite poznas, kdyz ne hned, tak casem urcite. Nas kralicek se jmenoval Bobina, protoze to byla slecna od Bob a Bobka a opustila nas zrovna dneska. ted se jen nemuzem dohodnout jestli ji bylo sest nebo sedm, tak doufam ze i Ty najdes v kralickovi kamarada nebo kamaradku na dlouho:super Citovat
kšanda Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 psy: dar, willy (nevim ale jak je to s těma i/y. musim se někdy podívat do papírů. ale to druhý se mi zdá pro todle dobrý) ještě by se mohl jmenovat například gyros a na závěr zvážníme takže jednoznačně Kšanda:papa Citovat
Aluška Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: aka pohlavi urcite poznas, kdyz ne hned, tak casem urcite. Nas kralicek se jmenoval Bobina, protoze to byla slecna od Bob a Bobka a opustila nas zrovna dneska. ted se jen nemuzem dohodnout jestli ji bylo sest nebo sedm, tak doufam ze i Ty najdes v kralickovi kamarada nebo kamaradku na dlouho:super To mě mrzí :- ( Citovat
aka Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: aka pohlavi urcite poznas, kdyz ne hned, tak casem urcite. Nas kralicek se jmenoval Bobina, protoze to byla slecna od Bob a Bobka a opustila nas zrovna dneska. ted se jen nemuzem dohodnout jestli ji bylo sest nebo sedm, tak doufam ze i Ty najdes v kralickovi kamarada nebo kamaradku na dlouho:super To mě mrzí :- ( dik, me taky :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.