Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak pojmenovat činčilu (činčiláka)

Recommended Posts

Guest Miloš306
Odesláno

:D:D:D:D:D

Aj Horácius sa dá zdrobňova?!!! Tak to skús, pekne pomaly, možno sa to aj DODO naučí: Horáciušik, Horáčik ...Horalek...

:D:D:D:D:D

:papa:papa:papa

Guest Miloš306
Odesláno

:mrk:mrk:mrk

Nevešaj hlavu, veď Aluška aj s Horáciom (Horáciušíkom) a iným zverstvom ?a z toho dostanú raz dva!!! ;););)

:papa:papa:papa

Odesláno

ARCHIBALD (zdrobňovat netřeba, to je pro činčiláka nedůstojné, jako třeba pro autoškoliče \"Dodíček\", \"Dodíneček\", \"Doďulka\", \"Doďánek\" apod. - smrtelná urážka) :grr

Odesláno

Lidičky, vy si asi o mě budete myslet, že jsem trochu vybíravá, ale nakonec to asi činčila nebude, zkusím to nejdřív s králíčkem :aut . A momentálně netuším, jestli to bude kluk nebo holka a jestli se to vůbec dozvím, i když už jsem si pozorně přečetla chvaty, které se musí použít k odhalení pohlaví :D . Takže zítra budu schánět domeček a pak nějakého ušatce, tak mi držte pěstičky. A děkuji všem za návrhy jmen :), klidně pokračujte :) .

[upravil dne 27/2/06 Aluška]

Odesláno

pohlavi urcite poznas, kdyz ne hned, tak casem urcite. Nas kralicek se jmenoval Bobina, protoze to byla slecna od Bob a Bobka a opustila nas zrovna dneska. :( ted se jen nemuzem dohodnout jestli ji bylo sest nebo sedm, tak doufam ze i Ty najdes v kralickovi kamarada nebo kamaradku na dlouho:super

Odesláno

psy: dar, willy (nevim ale jak je to s těma i/y. musim se někdy podívat do papírů. ale to druhý se mi zdá pro todle dobrý)

ještě by se mohl jmenovat například gyros

a na závěr zvážníme takže jednoznačně Kšanda:papa

Odesláno
Původně zaslal: aka

pohlavi urcite poznas, kdyz ne hned, tak casem urcite. Nas kralicek se jmenoval Bobina, protoze to byla slecna od Bob a Bobka a opustila nas zrovna dneska. :( ted se jen nemuzem dohodnout jestli ji bylo sest nebo sedm, tak doufam ze i Ty najdes v kralickovi kamarada nebo kamaradku na dlouho:super

To mě mrzí :- (

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: aka

To mě mrzí :- (

dik, me taky :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...