Peta_V Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Ahojte mam docela mozna velkej problem u sveho Peugeotu 106 GTi(s16). kdyz za studena nakopnu auto a vysroubuju vicko oleje tak z neho docela dost fouka. mechanik mi rekl ze kdyz je to za studena tak je prej motor KO a kdyz za tepla tak je to v pohode. tak jsem zkusil to same jeste u par aut, otcova Opel Vectra 1.8 8v kde to fouka uplne stejne (najeto cca 145tisic) pak otcuv Ford Transit (2.2d) kde fouka taky uplne stejne. Pak kamosovo Saxo 1.4 16v kde fouka docela malo a firemni Skodu Fabii 1.4 kde fouka o neco min nez mne. Tak se ptam, mam se prirpavit na nejhorsi, popripade kolik to bude stat, nebo jestli je to treba neco mensiho ci to je dokonce teda normalni :-(((((( btw: mam najeto 134000 [upravil dne 25.2.06 Peta_V] Citovat
rimmer Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 no pokud z toho jde jenom vzduch tak je to dle me normalni horsi kdyby se ti z toho kourilo, coz asi ne, pac bys to napsal... Citovat
Peta_V Odesláno 25. únor 2006 Autor Odesláno 25. únor 2006 jj,nekouri to ani olej nestrika.a jeste jedna vec: z vika motoru by mela byt hadice s ventilem ktera jde zpet do sani, tak jak je tomu na obrazku v priloze. ja tam sice tu hadici mam, ale z motoru mi chyby takove to kolinko na kterou se to napojuje, ptal jsem se mechanika a ten rikal ze do toho koukal a ze je to v tom viku ucpany, pak jsem se ptal kluka co s GTi jezdi soutezne a ten rikal ze v lete to prej nevadi kdyz to neni propojeny ale v zimne to docela vadi. Tak si tak rikam ze logicky mi vychazi ze pokud tam nemam tu hadici tak mi to fouka z toho vika kdyz ho oddelam. Tak kdyby nahodou nekdo mel treba celou tu hadicku i s tim ventilem, nebo jen ten kousek tak se mi ozvete, koupim. [upravil dne 25.2.06 Peta_V] Citovat
vector Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: Peta_V jj,nekouri to ani olej nestrika.a jeste jedna vec: z vika motoru by mela byt hadice s ventilem ktera jde zpet do sani, tak jak je tomu na obrazku v priloze. ja tam sice tu hadici mam, ale z motoru mi chyby takove to kolinko na kterou se to napojuje, ptal jsem se mechanika a ten rikal ze do toho koukal a ze je to v tom viku ucpany, pak jsem se ptal kluka co s GTi jezdi soutezne a ten rikal ze v lete to prej nevadi kdyz to neni propojeny ale v zimne to docela vadi. Tak si tak rikam ze logicky mi vychazi ze pokud tam nemam tu hadici tak mi to fouka z toho vika kdyz ho oddelam. Tak kdyby nahodou nekdo mel treba celou tu hadicku i s tim ventilem, nebo jen ten kousek tak se mi ozvete, koupim. [upravil dne 25.2.06 Peta_V] Hele podle toho, jak ta hadice vypadá a není teda vidět kam vede, ale řekl bych že je to právě odfuk z víka ventilů. Takže až bude vyčistěná, mělo by to foukat méně. Za studena může ten motor naopak foukat trochu víc, ale v pracovní teplotě by se měl zklidnit. Hadice na zimu vypadá většinou trochu jinak. Tenhle motor sem skoro nevidě, tak nechi plácat blbosti, alre příde mi to jako nesmysl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.