Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 vsem se tady omlouvam ze jsem napsal neco jinak nez jsem myslel pochopitlne mate pravdu ze tlumicum to bude jedno, a dokonce taky vim ze hrboli nizky profil a snizene auto to odnese karoserie atd, ... takze panove PARDON , priste budu psat srozumitelneji ! Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 tak uz dost o tlumicich coz je hloupost.. vector: ten podvozek jsi nasel od jaky firmy ? maji i na jina auta?? Citovat
Capy Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Klucí tak se nehádejte. Kvasky u 405 mi 16 je nižží cca o 10mm u 306 s16 to bude asi podobný.Jetli tam chceš dát podvozek z s16(určitě lepší než nákej tuningovej za 1800)tak pokud možno celej jak předek tak zadek tlumiče, péra i stabilizátory:super.Každá z těchto věcí dokáže ovlivnit jízní vlastnosti k lepšímu i k horšímu. Citovat
vector Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Zybal vector )) tuneri - tuzeri cha at se vam dale zdaji pekne sny cus panove a cekejte ode me nejakou pomoc... ps.: asi jsi jen vyucenej to byla ma prvni reakce na tvou odpoved, protoze me docela stve ze se ti nekdo snazi pomoct poradit a ty jsi na nej takovy, az tobe projde rukama tolik tlumicu a snizenych pruzin a odjezdis tolik zavodu co ja tak si muzem podat ruce, ja ti pak povim promin ze jsem napsal takovou hloupost, jsi fakt trida, ale bohuzell...... No asi tě zklamu, ale fakt nejsem jenom vyučenejl. Mě se nikdo nesnaží pomoct, natož poradit.... to se mi nestalo ani nepamatuju. Zapoměl sem, že nepodáváš ruku jen tak někomu. Všem nám honem ukaž jakej seš závodník a co všechno už si dělal a zkusil. Znám spoustu podobnejch machrů co jsou schopný řezat pružiny, s tlumičema vymejšlet blbosti ,s každym přežitym kilometrem jim stoupá sebevědomí. Zaráží mě, proč se nenechaj zaměstnat ve vývoji podvozků, vždy? sou tam proti nim uplný amatéři. Stačí tam nabouchat za 1800 červený vole pružiny a sedí to jak přikovaný a tlumiče vydržej dvakrát.. ne vole třikrát tolik. Když seš tak chytrej, poraď nám tady, jak si máme snížit 306 i vzadu, když má torzky, ale přídavný pružiny nechceme. Kde seženem tvrdší torzku a krátký tlumiče ? Nebo nám závodníku poraď jak tam zastavět pořádnou nápravu. Koukám, že mě máš přečtěnýho, když se jen tak odvážíš tvrdit, něco o počtu závodů. Musíš bejt hodně velkej chudák, když jsou tvoje argumenty založený na prostym tvrzení a podopřený tim, že to tak prostě je, protože to prostě víš. Je mi nějak blbě, asi si půjdu lehnout. [upravil dne 24.2.06 vector] Citovat
vector Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Kvasky Tak asi bude nejlepsi to nechat v puvodním stavu a nebo tam dát komplet z S16. Nynější tlumiče mám OK. Na léto mám nízkoprofiláky a vadí mi, že je předek poměrně ještě vysoko. Myslím mezeru mezi kolem a lemem. Nechci nejakej brutus, ale krapet bych to dolu chtěl dát. O kolik je asi S16 níž než normální? Tak pokud vím, standardní snížení je právě o 40mm. Nejlevnější sady se dělaj od 10ti.. třeba Koni s nastavitelnou tuhostí se dělá ve dvou provedeních, nesnížená a o 40. Kolem 15ti je sada pružiny a tlumiče. Jenže to má svoje podstatný nevýhody. Nemluvim jenom o parkování u ubrubníků. Chápu, že se ti teď zdá třeba velká díra nad kolem, ale na to máš myslet, při výběru pneumatik. Zadek totiž snížit skoro nejde. Podívej sen a tu S16, ale z hlavy nemám ponětí, jestli ti zam půjde komplet.. uložení, tlumiče, pružiny atd.. Nevím, kde jezdíš, ale po Praze je to třeba totální sebevražda. Když koupíš podvozek a dáš nízké gumy, chce to ještě rozp. a to jak nahoru, tak mezi ramena. Jenže na 306 budeš neustále měnit zadní gumy v ramenou, nebo v případě, že budeš kupovat celá ramena, ani nepřemejšlej o levnějších. To je pořád dokola.. ani vědi, proč na normální provoz s normálním zavěšením kol doporučujou maximálně 195/55R15 Už sem s tou pixlou zkusil skoro všechno, ale když nemáš doma zbytečnej pytel peněz, stejně nakonec skončíš skoro u seriovejch hodnot. Citovat
Guest hans Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Trošku odbočím od tématu,ale chtěl jsem se optat,jestli je někdo méněcenej,když je jen vyučenej?Znám spoustu lidí co jsou inteligentnější než náký vysokoškoláci a jsou třeba taky jen vyučený,jen je to ve škole nebavilo.Ps.:kdyby byli náký narážky tak já mám maturitu... Citovat
vector Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: hans Trošku odbočím od tématu,ale chtěl jsem se optat,jestli je někdo méněcenej,když je jen vyučenej?Znám spoustu lidí co jsou inteligentnější než náký vysokoškoláci a jsou třeba taky jen vyučený,jen je to ve škole nebavilo.Ps.:kdyby byli náký narážky tak já mám maturitu... Pro mě ne.. potřebuješ třeba základy, aby ses něco naučil a vůbec něco mohl chápat, ale neurčuje to jakej seš člověk. Znám spoustu vypatlenejch vysokoškoláků.. lidí co maj sice titul i za jménem, ale musíš si na ně dávat bacha. Pro mě na tom nikdy nezáleželo, ale jak vidíš lidé jsou různá a jekterý i jiné. Citovat
Kvasky Odesláno 25. únor 2006 Autor Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Kvasky Tak asi bude nejlepsi to nechat v puvodním stavu a nebo tam dát komplet z S16. Nynější tlumiče mám OK. Na léto mám nízkoprofiláky a vadí mi, že je předek poměrně ještě vysoko. Myslím mezeru mezi kolem a lemem. Nechci nejakej brutus, ale krapet bych to dolu chtěl dát. O kolik je asi S16 níž než normální? Tak pokud vím, standardní snížení je právě o 40mm. Nejlevnější sady se dělaj od 10ti.. třeba Koni s nastavitelnou tuhostí se dělá ve dvou provedeních, nesnížená a o 40. Kolem 15ti je sada pružiny a tlumiče. Jenže to má svoje podstatný nevýhody. Nemluvim jenom o parkování u ubrubníků. Chápu, že se ti teď zdá třeba velká díra nad kolem, ale na to máš myslet, při výběru pneumatik. Zadek totiž snížit skoro nejde. Podívej sen a tu S16, ale z hlavy nemám ponětí, jestli ti zam půjde komplet.. uložení, tlumiče, pružiny atd.. Nevím, kde jezdíš, ale po Praze je to třeba totální sebevražda. Když koupíš podvozek a dáš nízké gumy, chce to ještě rozp. a to jak nahoru, tak mezi ramena. Jenže na 306 budeš neustále měnit zadní gumy v ramenou, nebo v případě, že budeš kupovat celá ramena, ani nepřemejšlej o levnějších. To je pořád dokola.. ani vědi, proč na normální provoz s normálním zavěšením kol doporučujou maximálně 195/55R15 Už sem s tou pixlou zkusil skoro všechno, ale když nemáš doma zbytečnej pytel peněz, stejně nakonec skončíš skoro u seriovejch hodnot. Hmm, tak to nechám v sérii. Minulou sezónu jsem si koupil 16\" kola s gumama a jízda je už podstatně tvrdší něž s původníma 15kama. Kdyby se náhodou naskytla možnost koupě podvozku z S16 (a pasovalo to tam) tak bych do toho houpl a namontoval bych tam i brzdy z S16. Uvidím... Citovat
Zybal Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 nejak se to tu rozjelo, vector asi nepochopil ze narazka na vyuceni je slovni obrat ke vetsi agresi ale to je fuk o skole vubec nejde, vim o lidech kteri nemaji ani dodelanou zakladku a jsou s nich spicky na vsech moznych postech, jinak jen tak pro zajimavost, mel jsem zamestnaneho vs a byl tak hloupy ze se nehodil ani na skladnitka, vymenil jej jiz zmineny vyuceny a rozdil je 100procentni.. tak o uceni a podobnych vecech uz se bavit nebudeme.... k pruzinam tlumicum a podobym vecem se taky vracet nebudeme a jeste dodam k vectorovi jednu malickost 2,5 roku jsem pracoval v americe ve firme \"First Tune Up\" a ze se tam rezali nejake pera a napousteli olejem tlumice, tak to bylo na dennim poradku, taka honda s2000 by ani jinak upravit nesla nemyslis (ironie) sice me nepustili delat podvozky na ferrari a porshe, ale aspon jsem to mohl videt a jak nekdo vezme karbinu a rozreze noveho hummera aby tam dal podvozek s lowerideru to se ti ani nesnilo ... jinak ve meste kde jsem byl tak nadsenci co jezdili nascar jsem videl jak behem hodiny predelali seriovku na zavodaka, to byl jeste vetsi zazitek (pro me) jak jej ridit. Tak na zaver jsem pro skoncit tuto debilni debatu a ponizovani jeden druhyho, pokud souhlasite rekneme ze mam kazdy cast pravdy a hlavne ze vse neni o tom jak to je nebo vypada, ale pouze a pozde o penezich a snaze..... a to jde spolu ruku v ruce SOUHLAS ? Citovat
Vvitty Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: Kvasky Hmm, tak to nechám v sérii. Minulou sezónu jsem si koupil 16\" kola s gumama a jízda je už podstatně tvrdší něž s původníma 15kama. Kdyby se náhodou naskytla možnost koupě podvozku z S16 (a pasovalo to tam) tak bych do toho houpl a namontoval bych tam i brzdy z S16. Uvidím... par podvozku stoji v Praze v bazarech... dokonce i s celym zbytkem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.