Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chystam sa menit tlmice na zadnej naprave, aku znacku tam dat? Mate nejake skusenosti? Rozmyslam nad znackou Kayaba, tak neviem ci je to ok alebo radsej Monroe alebo Sachs

Odesláno

Auto ma 130000km a bicha mi tam zadok na tom cez nerovnosti a ked sa otepli tak je to lepsie, v peugeote mi vraveli ze bola chyba pti 508ke  ze ked buchal zadok boli zle tlmice, lebo mi to uz 2x pozerali a ostatne je pevne priladne este tieto silentbloky sa chystam vymenit lebo zie trochu chytene tak uvidime.. Pripadne keby ze mam niekoho v okoli ZA kto trochu opravuje peugeoty a sa tomu rozumie co by to vedel este pozriet... Nepoznate niekoho? 

IMG_20190410_174230.png

Odesláno

Problémy s tlumiči měly 5008. Tam se to na záruku měnilo, jak na běžícím pásu. U 508 to problémové nebývá. To ale neznamená, že nemůžou být špatné. Stejně tak může být problém jen v uložení tlumičů :myslim

Odesláno

Ahoj přátelé,

mám 508SW, 2012, najeto cca 250000km. Od doby, co jsem auto koupil ( cca 219000 km ), při jízdě po nerovnostech se ozývá někde za pravou zadní sedačkou divné lupání. Jakoby se někde třely plasty o plasty a nebo někde o karoserii. Zmírní se to, pokud někdo sedí vzadu. Ale nemohu na to přijít. Máte někdo podobnou zkušenost? Je možné, že by to bylo od zadních tlumičů?

Děkuji za případné podněty.

Jirka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...