Pp406 Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 Předem díky za radu , ta závada je jako Bludnej Holanďan . Nepravidelně , během jizdy klesne výkon motoru , rychloměr klesne na nulu, a zvýší se spotřeba. Po chvíli to zase vše naskočí do původního režimu. Někdy, se to stane několikrát během jízdy, a nebo vůbec ne. Když zastavím, vypnu zapalování, tak závada přetrvává, nebo je zase zničehonic bvše v pořádku. Na diagnostice to hlásilo vadný snímač otáček klikové hřídele. Snímač byl vyměněn, ale závada přetrvává. Byl bych také vděčný, za doporučení , zákazníkem prověřený autoservis s diagnostikou. Diky a diky.V. Citovat
jarokare Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 Ahoj , tohle dělal vadnej snímač rychlosti na převodovce nebo kabely k němu , zkus prohledat fórum , někde je to tady popsaný ... brixtr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 vyměň čidlo tachometru--je nad koncem pravé poloosy z diferenciálu, dej VIN, dám ojednací číslo čidla brixtr ohodnotil 1 Citovat
Pp406 Odesláno 6. duben 2019 Autor Odesláno 6. duben 2019 (upraveno) Díky za info, nic méně , že by čidlo tachometru ovlivňovalo snížení výkonu a zvýšení spotřeby. ? VIN napíšu zítra, jsem v práci. Upraveno 6. duben 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
Pp406 Odesláno 6. duben 2019 Autor Odesláno 6. duben 2019 před 51 minutami, jarokare napsal: Ahoj , tohle dělal vadnej snímač rychlosti na převodovce nebo kabely k němu , zkus prohledat fórum , někde je to tady popsaný ... Ahoj , diky za info, zítra na to mrknu.. Ještě mám prosbu, jsem tu poprvé, nemohl by jsi mě nasměrovat kde by to na fóru mohlo asi být , je tady toho haba-ku Diky a diky Citovat
brixtr Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 (upraveno) @Pp406 v pravo nahoře je lupa a tam můžeš hledat různé fráze https://www.peugeot-club.com/search/?&q=snímač rychlosti na převodovce&search_and_or=and&sortby=relevancy Upraveno 6. duben 2019 uživatelem brixtr Péťa a Pp406 ohodnotil 2 Citovat
Pp406 Odesláno 6. duben 2019 Autor Odesláno 6. duben 2019 (upraveno) Díky moc , jdu na to , snad se zadaří. Když tak se připomenu. Ahoj. V. Upraveno 6. duben 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 nemáš zač jo a necituj prosím bezprostředně předchozí příspěvky Citovat
Pp406 Odesláno 6. duben 2019 Autor Odesláno 6. duben 2019 (upraveno) Upraveno 6. duben 2019 uživatelem brixtr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.