Pp406 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Předem díky za radu , ta závada je jako Bludnej Holanďan . Nepravidelně , během jizdy klesne výkon motoru , rychloměr klesne na nulu, a zvýší se spotřeba. Po chvíli to zase vše naskočí do původního režimu. Někdy, se to stane několikrát během jízdy, a nebo vůbec ne. Když zastavím, vypnu zapalování, tak závada přetrvává, nebo je zase zničehonic bvše v pořádku. Na diagnostice to hlásilo vadný snímač otáček klikové hřídele. Snímač byl vyměněn, ale závada přetrvává. Byl bych také vděčný, za doporučení , zákazníkem prověřený autoservis s diagnostikou. Diky a diky.V. Quote
jarokare Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Ahoj , tohle dělal vadnej snímač rychlosti na převodovce nebo kabely k němu , zkus prohledat fórum , někde je to tady popsaný ... brixtr 1 Quote
ozzy56 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 vyměň čidlo tachometru--je nad koncem pravé poloosy z diferenciálu, dej VIN, dám ojednací číslo čidla brixtr 1 Quote
Pp406 Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 (edited) Díky za info, nic méně , že by čidlo tachometru ovlivňovalo snížení výkonu a zvýšení spotřeby. ? VIN napíšu zítra, jsem v práci. Edited April 6, 2019 by brixtr necituj předchozí příspěvek Quote
Pp406 Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 před 51 minutami, jarokare napsal: Ahoj , tohle dělal vadnej snímač rychlosti na převodovce nebo kabely k němu , zkus prohledat fórum , někde je to tady popsaný ... Ahoj , diky za info, zítra na to mrknu.. Ještě mám prosbu, jsem tu poprvé, nemohl by jsi mě nasměrovat kde by to na fóru mohlo asi být , je tady toho haba-ku Diky a diky Quote
brixtr Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) @Pp406 v pravo nahoře je lupa a tam můžeš hledat různé fráze https://www.peugeot-club.com/search/?&q=snímač rychlosti na převodovce&search_and_or=and&sortby=relevancy Edited April 6, 2019 by brixtr Pp406 and Péťa 2 Quote
Pp406 Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 (edited) Díky moc , jdu na to , snad se zadaří. Když tak se připomenu. Ahoj. V. Edited April 6, 2019 by brixtr necituj předchozí příspěvek brixtr 1 Quote
brixtr Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 nemáš zač jo a necituj prosím bezprostředně předchozí příspěvky Quote
Recommended Posts