Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám problém s brzdami na mojom Peugeot 307 2.0i 16V 100kw
brzdný účinok je slabí. Mám nové kotúče aj platničky a po repase strmene a novú brzdnú kvapalinu a stále je to rovnaké.
Auto brzdí ale keď dôjde panickej situácii a zošlapnem brzdový pedál až ku podlahe tak auto len spomalí nezabrzdí flekom ani nespustí ABS... takzvane nezasekne kolesa ako pri druhom aute... ABS na snehu zapínalo keď som brzdil takže by malo bit oK. 
Zdá sa mi že pedál brzdový ide úplne až ku podlahe že tak hlboko by nemal ísť 

Chcem sa spýtať na posilňovači je daka potreba zosilňovača aký účel plný ? nestretol som sa stím ešte 

1803020044_Beznzvu.thumb.png.dbec1fdb9608b4ccff58db0d58e64253.png

ep1129909-459931-reparatursatz-fuer-bremskraftverstaerker.thumb.jpg.7040d856c849ecd43c9a9f4730b904db.jpg

Odesláno

To je zpětnej ventil , kterej drží podtlak v posilovači , kdyby ti chcípnul motor za jízdy . Jestli se ti propadá pedál na podlahu , tak budou ty brzdy zavzdušněný , takže odvzdušnit (ABS diagnostikou) a při té příležitosti i vyměnit brzdovou kapalinu a zkontrolovat úniky .

Odesláno (upraveno)

jj, chce to odzvdusnit pres diag, pri vymene brzdovky se ti mohlo zavzdusnit ABS. Jdi do nabidky jednotky ABS a tam polozka odvzdusneni je v nejakych servisnich ukonech. Dela se pri nastartovanem motoru a diag rika, ktery kolo mas kdy odvzdusnovat

Upraveno uživatelem Ferry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...