MrValicekNR Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Ahojte, mám problém s brzdami na mojom Peugeot 307 2.0i 16V 100kw brzdný účinok je slabí. Mám nové kotúče aj platničky a po repase strmene a novú brzdnú kvapalinu a stále je to rovnaké. Auto brzdí ale keď dôjde panickej situácii a zošlapnem brzdový pedál až ku podlahe tak auto len spomalí nezabrzdí flekom ani nespustí ABS... takzvane nezasekne kolesa ako pri druhom aute... ABS na snehu zapínalo keď som brzdil takže by malo bit oK. Zdá sa mi že pedál brzdový ide úplne až ku podlahe že tak hlboko by nemal ísť Chcem sa spýtať na posilňovači je daka potreba zosilňovača aký účel plný ? nestretol som sa stím ešte Quote
jarokare Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 To je zpětnej ventil , kterej drží podtlak v posilovači , kdyby ti chcípnul motor za jízdy . Jestli se ti propadá pedál na podlahu , tak budou ty brzdy zavzdušněný , takže odvzdušnit (ABS diagnostikou) a při té příležitosti i vyměnit brzdovou kapalinu a zkontrolovat úniky . Quote
MrValicekNR Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 (edited) Diagnostiku mám Lexia a nikdy som tam takú možnosť nevidel Edited April 3, 2019 by MJSytic po sobě následující příspěvky se necitují Quote
Ferry Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 (edited) jj, chce to odzvdusnit pres diag, pri vymene brzdovky se ti mohlo zavzdusnit ABS. Jdi do nabidky jednotky ABS a tam polozka odvzdusneni je v nejakych servisnich ukonech. Dela se pri nastartovanem motoru a diag rika, ktery kolo mas kdy odvzdusnovat Edited April 3, 2019 by Ferry Quote
Recommended Posts