Krata Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Zdravím, potřeboval bych radu. Kupoval jsem nové baterky do klíčku (dálkové ovládání centrálu) a jaksi to vypadá, že vydržely cca měsíc... nevíte čím by to mohlo být? Jinak byly to značkové (tuším že panasonic, každopádně žádný noname) baterie (2x), přesně podle specifikace. Dálkový centrál mám infra... Díky za radu! Krata Citovat
P607Olda Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Divné. Buď se ti v kapse mačká tlačítko, anebo tam bylo něco vytečené a vybíjí to svodem někde v lůžku baterie. Ještě je možnost že nějaký elektrolytický filtrační kondenzátor má svod. V každém případě: vizuálně prohlídnout a změřit proud v klidu - nesmí být ani v mikroampérech. Citovat
Guest Miro406 Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Skus plosak ovladania vycistit kefkov na zuby a napr. Liehom. Citovat
Krata Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 No tlačítko se mi v kapse urcite nemacka... v kapse klíček zpravidla nebyl (spíš v aktovce nebo na věšáku)... no vyčistit to zkusím (o víkendu, nemám je teď u sebe), uvidíme, ale když jsem to prohlížel, tak to nevypadalo, že by tam něco bylo vytečené. Bohužel jsem v elektrice amatér.. co myslíš tím \"nějaký elektrolytický filtrační kondenzátor má svod\"? jak to mám změřit, když se ty byterky přitlačí až tím, když se ten klíček složí dohromady? Diky. Citovat
Krata Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 hmmm no taky se mi zdá, že ty baterie tam moc nedrží... neměl by někdo fotku, jak to má vypadat, tj. jak vypadá ten \"plastový výstupek\"...? Citovat
Pinďa Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Taky mi to dělalo. Tak jsem si vzal druhý klíč bez centralu a odemykám postaru klíčkem. Skusím to prolést dle rad. [upravil dne 23/2/06 Pinďa] Citovat
Krata Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 No ja to zkusim o vikendu a dam vedet... budu ale muset koupit nove baterky . Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: Krata No ja to zkusim o vikendu a dam vedet... budu ale muset koupit nove baterky . kup si baterky nekde na trznici u vietnamcu, mam zkusenost, ze vydrzi mnohdy mnohem vic nez baterka nekde z hodinarstvi apod a stoji zlomek ceny ( baterka do jednoho zariceni kterou jsem jednou kupoval v hodinarstvi vydrzela cca mesic a stala asi 95Kc, koupil jsem pak u vietnamcu ve stanku a ta mi vydrzela rok, a cena ? 20 Kc pane Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Kdyby tam byl zkrat, tak by byly vybite hned, a asi by to ani nefungovalo. Ale je mozne, ze jsi ti prodali prestarle baterky. Citovat
P607Olda Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Komisar: jo, to rozumim, akorat si myslim ze v tom pripade je to kratky proces. To by Krata nehlasil zavadu az za mesic. Nebo to myslis tak, ze zkrat nastal az po mesici pouzivani? Taky mozne. [upravil dne 24.2.06 P607Olda] Citovat
Krata Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 No ono to mirne blblo uz predtim... tak jsem to vzdycky rozebral, prihnul vevnitr ty dratky, srovnal baterky a zase to jelo... uvidime... Citovat
P607Olda Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Jo, tak jestli jsi srovnaval dratky, tak to jo. To jsi v puvodnim popisu nepsal:D Citovat
Mirecek Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Mně se stávalo to samý. Baterky mi vydržely vždycky tak měsíc. Tak jsem vzal ty dvě baterky a po straně jsem je omotal izolačkou a už půl roku je to OK. Citovat
Krata Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Mirecek Mně se stávalo to samý. Baterky mi vydržely vždycky tak měsíc. Tak jsem vzal ty dvě baterky a po straně jsem je omotal izolačkou a už půl roku je to OK. to zni dobre... teda jestli to bude jenom v tom... chapu to dobre, ze jsi dal ty baterky na sebe a dokola je omotal izolackou a pak je tam hodil? K. Citovat
Krata Odesláno 25. únor 2006 Autor Odesláno 25. únor 2006 Takže jsem to rozebral, opravdu to vypadá, že je tam jeden malej plastík ulomenej (který pravděpodobně drží baterie, aby se nerozjely. Obtočil jsem je izolačkou a navic jsem tam vložil stočený papír, aby držely na místě... tak uvidíme, jak dlouho vydrží tentokrát. L. [upravil dne 25.2.06 Krata] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.