jiri2105 Odesláno 20. březen 2019 Odesláno 20. březen 2019 Zdravím Napadlo vás někdy že je vystupování z předních sedadel celkem opruz, a že vepředu chybí ty madla jako sou vzadu? U mě to celkem jde, ale žena je menší a musí skoro seskakovat, takže dostane záhul asi i ta spolujezdcovo bočnice. Caravella má třeba takový pěkný vybrání, že se našlapuje níž. U hondy prelule a to je pro změnu nízký auto, sem měl zas to madlo na a sloupku. Tady mi to prostě chybí. Napadlo mě dát ty madla co jsou vzadu i do předu. Nedával jste někdo? Představu mám - nanýtovat do sloupku matky, to by pak pevný mělo být... Citovat
Sawoy Odesláno 21. březen 2019 Odesláno 21. březen 2019 A když narazíš na STK na řekněme "pečlivku" tak neprojdeš. SD8 atd. .... Citovat
Lukas.407 Odesláno 22. březen 2019 Odesláno 22. březen 2019 (upraveno) To se nestane. Neverim ze by s timto nekde neprosel Upraveno 22. březen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Mejla. ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.