John Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Pěkný, taky jsem pak zvědavej jak to bude hrát a vypadat... Jinak přeju hodně zdaru při dodělání. :super Citovat
VDO Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: VDO Já sem s Hamerama velmi spokojenej. Jestli budu měnit, tak za Ambosse. Ale to zatím nevím. Ten rozdíl v ceně oproti Hamerům nenabízí tak velkej rozdíl ve výkonu. Radio je VDO s palubnim počítačem ale model teď z hlavy nevim. Nevozí se ro republiky. Zesilovač na SW bud Rainbow Kraftverk. Jinak je to do 405ky. Fotky budou snad zítra. tak na fotky jsem taky zvědav nebot ted taky vymíšlím jak to do 405 poskládám, Kraftverk chválim, hamery budou v uzavřené nebo BR? No na Kraftverk musim dát dohromady peníze. Snad to do Mimoně stihnu. Jinak Hamery maj ozvučnice s 2x BR. Je to ozvučnice na kterou dodali parametry přímo inženýři z Rainbow. Kamarád dělá přímého dovozce Rainbow, tak sme nakontaktovali přímo firmu a tam sme z nich vytáhli pár chytrejch informací a už sem stavěl :cool: [upravil dne 23.2.06 VDO] Citovat
white Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 já musel ted přes zimu zesiky z kufru vyndat, byla na nich 3 milimetrová námraza (když bylo venku -20) a když se teploty dostaly k nule tak po nich tekla voda, smutnej pohled jinak se tesim na tvé fotečky Citovat
VDO Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Tak z nich hlavně odšroubuj spodní kryt a? pořádně vyschnou. Citovat
Peta_V Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 toz ja ted take trosku upravoval muziku ve sve 106 GTi. Takze mam radijko JVC sh909r, predni repra Hifonics HZCX6.2C (16,5cm kompa +-3db na vyhybce), zadni repra uzasny Vibe QB69 (200w rms jeden, hranaty 6x9), zesik digitalni monoblok Alpine mrp-m350 a SW jeste neni poreseny ale zatim to vypada bud na Vibe CBR12 nebo nejaky Ground Zero. Predni doorboardy a domecky na vysku budou z laminatu. Na vsem bude spolupracovat Zorro z 911customs ala laminatovy guru. Citovat
VDO Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Tak mám pár novejch fotek. Neni jich moc, ale aspoň něco. http://www.tuningclubliberec.com/index2.htm 1.3.2006 - NEW FOTOGALERIE - Renda, HonzaWRC ----) Honzovo auto Citovat
John Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: VDO Tak mám pár novejch fotek. Neni jich moc, ale aspoň něco. http://www.tuningclubliberec.com/index2.htm 1.3.2006 - NEW FOTOGALERIE - Renda, HonzaWRC ----) Honzovo auto Pěkný... je vidět, že jsi si dost s tím vyhrál.. ;) :super Citovat
chuck11 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: VDO Tak mám pár novejch fotek. Neni jich moc, ale aspoň něco. http://www.tuningclubliberec.com/index2.htm 1.3.2006 - NEW FOTOGALERIE - Renda, HonzaWRC ----) Honzovo auto Pěkná prácička:super,to pifátko ve stěně kufru je tam čemu:myslim:o Citovat
oni Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 no fakt pekna prace,proc nejsem takhle sikovnej,ja chci takyyyyyyyyyyy!! Citovat
VDO Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 No za 1. to neni ještě hotový a za 2. na fotkách vypadá vždycky všechno líp jak v reálu Citovat
mk405 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 co máš VDO společného s Honzou? nebo má jen Honza novej Nick (VDO)? řešil jsi nějak tlumení kufru? co ty zesíky, nepokulhávají trošku za repro? jinak když na to koukám mě to teda nutí začít něco dělat a zkulturnit svůj kufr Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: mk405 co máš VDO společného s Honzou? nebo má jen Honza novej Nick (VDO)? řešil jsi nějak tlumení kufru? co ty zesíky, nepokulhávají trošku za repro? jinak když na to koukám mě to teda nutí začít něco dělat a zkulturnit svůj kufr To mě taky (a dodělat si \"vulkány\") A? UŽ JE TEPLO !!!!!!! Citovat
VDO Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 mk405: no to sem já. Nějak se mi dlouho nedařilo přihlásit se pod svym nickem, tak sem se musel zaregistrovat znova. Tlumení sem řešil. A hodně hodně poctivě. Měl sem to vytlumený tak nějak normálně, ale pak mi kámoš ukázal co Hammery dokážou, tak sem to ještě vytlumil jednou. (6mm vosk s hliníkovou folií a na tom 2cm sklená vata s hliník.folií) No a ty zesilovače. No vim že značka Shark neni moc rozšířená, ale ten červenej dvoukanál sem dostal na testování od dovozce a bude se měnit za monoblok Rainbow Kraftverk. A ten zlatej čtyřkanál byl na slovensku v laboratoři na měření a naměřili 4x156w RMS. A to si myslim, že neni až tak zlé, ne? Citovat
VDO Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 mk405: Kdybys chtěl zkulturnit kufr, tak mám laminátovej box na 2x30cm repro. Je to taková \"vlna\". Citovat
VDO Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Teď jsem si přivezl nový rádio. JVC KD-DV6102. Mělo by mít 5ti voltový výstupy na zesilovače. Tak sem na to zvědavej. Citovat
mk405 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 jsem si myslel že to budeš ty tlumení: taky jsem to ted tlumil a právě že se mi zdá že jedna vrstva tappu stačit nebude , ale zajímalo by mě jak se ti podařilo vytlumit boky, jsou to takové nepřístupné kapsy a já se tam moc nedostal laminátovej box - vím o co jde, ale bere mě helix a budou dvě W10 a co nejvíce zachovanej volnej kufr. zesík: copak výkon to není vše, tohle už je dost slušné repro co si zaslouží kvalitu nejen ve výkonu ale i třeba jako činitel tlumení a zkreslení, myslím že ti to bude kazit celej ten dobrej zbytek sestavy. Citovat
VDO Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 No jo sem to já No tlumení bolo docela drsný. Problemová je ta velká podlaha a velká zad. blatníky. Já to tlumil i v těch nepřístupnejch kapsách. A kam sem se nedostal já, tak sem zaukoloval kamarádku co má slaboučký ruce a ta se dostala dál. Ale ruce sem měl rozedraný do krve. Se zesikama ještě uvidim. Ale teď sem se vysypal z peněz, takže musim chvilku počkat. Nemám tiskárnu na prachy. Citovat
mk405 Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 jj s prachama je to jasné, jsem na tom stejně, prostě nic není hnad najednou Citovat
VDO Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Jo jo, dneska sem se byl znova podívat na Kraftverk. Je to bombice. Můžu ho mít za 8tis. Ale blížej se daně. Asi budu platit jak mourovatej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.