Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím možná pro každého kdo má něco s řídící jednotkou motoru, sehnal sem si starší z jiného auta stejnou verzy HW, poradi někdo jak je to s kódování aby seděli km a imobilizér co tam je v bsi, moje otázka staci na to Peugeot planet diagnostika a tam to nastavit, nebo je potřeba větší zásah do řj? Děkuju chlapy 

Odesláno

Nestačí na to PP, ani žádná diagnostika. Vyměnit jednotku motoru nejde kvůli immo a bez zásahu dovnitř a přehrání immo v BSI se nehneš. BSI a jednotka motoru je spárovaná a nejde s ní přes diagnostiku nic moc udělat, co se týče immo. Kilometráž je otázka jiná, ta by problém být neměla- pokud neřešíš sepáratní počítadlo řj motoru u nafty. Kilometry jsou v BSI a v budíkách, když měníš budíky, zobrazuje se vždy ta vyšší hodnota, která je uložená. Ať už v BSI nebo v budíkách. Ale měnils ŘJ motoru, takže ta s tím nemá nic moc. Jen tak mimochodem, jestli tu starou jednotku máš, klidně ji tam vrať zpět, na 98% ji nic nebude a ušetří ti to starosti.

Odesláno (upraveno)

Ano stará je a ta nejde přehrávat auto chytlo vsechno, ale dělal sem na tom EGR vypnul v mapách chtěl sem nahrát a nic error, napada mě jedině vypnout immo v té co mám náhradní nebo fakt nevím už 😔

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Kdo by někdy řešil že má něco z Řj, pomůže takzvaný boot mode napajkovat drátek na pavoucka PIN 24 použít odpor 5 K Ohm na drátek a potom na kostru a podle instrukcí nejlépe Mpps co umí boot režim a jede to 🤠 dělal sem to na autě. Napsal jsem to zkráceně, ale tenhle návod tady udělat v Čj by se hodil 😁

IMG-20190318-WA0002.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...