xsimik00 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Tak jsem vcera vecer usedl do sveho milacka a zjistil jsem ze mam u senzoru deste praskle predni sklo. Nemenil to tady nahodou nekdo abych vedel jakou sumu to obnasi? Zatim je to jen docela mala prasklina ale jestli se rozjede tak budu muset provest vymenu. No jo no kaminky jsou nanic!!!! Citovat
chuck11 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: xsimik00 Tak jsem vcera vecer usedl do sveho milacka a zjistil jsem ze mam u senzoru deste praskle predni sklo. Nemenil to tady nahodou nekdo abych vedel jakou sumu to obnasi? Zatim je to jen docela mala prasklina ale jestli se rozjede tak budu muset provest vymenu. No jo no kaminky jsou nanic!!!! Ty to nemáš pojištěný????? Citovat
Neon Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Chuck: Jo jo - ne každej má sklo pojištěný...kdo o něj jednou přijde, nešetří těch 500,- a radši si ho pojistí... xsimik00: Stačí do vyhledávače zadat \"autoskla\" a uvidíš, kolik ti tam vyleze firem. Jinak co takhle vidim soukromé inzeráty, tak za 1500 - 2000 se daj sehnat - záleží na koho narazíš... ale stejně potřebuješ nějakej servis \"autosklo\" kde ti ho tam osaděj:papa ps. jestli tam máš jenom malou \"tupku\", tak existuje sada na opravu skel (seženeš ji v každym dobrym autoshopu - i třeba v bauhausech...) stojí kolem 2 set, ale má to význam jenom v počínajícím stádiu a když to neni moc hluboký Citovat
xsimik00 Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 dik za radu, pojisteny to nemam a sada uz nepomuze. No je to prvni puklina za 16 let tak me to ani nenapadlo pojistit a je mozne ze tam byl uz zarodek pri te bouracce kterou to auto (bez meho prispeni) prodelalo. Citovat
Dafe Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: xsimik00 dik za radu, pojisteny to nemam a sada uz nepomuze. No je to prvni puklina za 16 let tak me to ani nenapadlo pojistit a je mozne ze tam byl uz zarodek pri te bouracce kterou to auto (bez meho prispeni) prodelalo. 406 a 16 let? Citovat
Pinďa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Podívej se sem : Už jsme si o tom psali. [upravil dne 20/2/06 Pinďa] Citovat
kveton Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 ja mam teda za 2 roky uz treti sklo, prvni bylo poskrabany, tak jsem to pripojistil a za mesic nechal vymenit, pak pridu asi po dvou mesicich na parkoviste a sklo bylo prdly takovejch 20cm, tak tam mam treti a dobry (klepklepklep) Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 dokazu ho sehnat kolem 3500.- - aspon minuly rok to tak bylo Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Taky přemýšlím o výměně. Je tam ještě origo a za těch 10let je poškrábaný, jak sviň. Mám tam i takovou malou ?upku, ale je to OK. Teď jen, jestli to půjde připojistit a hlavně se bojím,a by mi pak šly ty automatický stěrače, protože ty jsou bomba Citovat
xsimik00 Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 406 nemam 16 let ale jen pul roku, pred tim bylo asi 5 jinych vcetne P405 u ktereho jsem se presvedcil ze PG je nej. Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: MJSytic Taky přemýšlím o výměně. Je tam ještě origo a za těch 10let je poškrábaný, jak sviň. Mám tam i takovou malou ?upku, ale je to OK. Teď jen, jestli to půjde připojistit a hlavně se bojím,a by mi pak šly ty automatický stěrače, protože ty jsou bomba Když budeš mít to sklo origo, tak neni důvod, proč by neměly jít autostěrače (druhovýroba nee)...co se připojištění týče, tak na to nikdo nekouká, když podepisuješ smlouvu o pojištění v jakym stavu to sklo je (je to divný, ale je to tak) Citovat
chuck11 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: MJSytic Taky přemýšlím o výměně. Je tam ještě origo a za těch 10let je poškrábaný, jak sviň. Mám tam i takovou malou ?upku, ale je to OK. Teď jen, jestli to půjde připojistit a hlavně se bojím,a by mi pak šly ty automatický stěrače, protože ty jsou bomba Pojistit to musíš jít když se žačne stmívat,mělo by být chladněji a ještě by mělo pršet nebo mrholit,aby se tomu pojiš?ovately nechtělo jít ven,samozřejmně že mu musíš všechno odkývat:D:D:D:D aby mi pak šly ty automatický stěrače:jestli myslíš senzor deště to není žádný problém skla jsou i stou přípravou na senzor deště:super :D:D:DSamozřejmně to neber jako návod jak to máš udělat,to bych si nedovolil:D:D:D:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Neon co se připojištění týče, tak na to nikdo nekouká, když podepisuješ smlouvu o pojištění v jakym stavu to sklo je (je to divný, ale je to tak) Tak to sy trefil na nějakého líného pojiš?ovatele:o,jak sem pojiš?oval i firemní auta tak se šel vždycky podívat na sklo,kromě vyjímek:D:D:D které sem odskoušel viz příspěvek výše:papa:papa Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 OK, tak to je max v poho:super V březnu mě čeká platba povinnýho růča, tak si to připojistím, a pak to tak za měsíc nechám vyměnit Tak moc v poho to není. Jsem u Čpp a tam to frajeři za 500 na rok pokryjou jen 5000,- takže to je tak sklo na felicii ... [upravil dne 21.2.06 MJSytic] Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Neon co se připojištění týče, tak na to nikdo nekouká, když podepisuješ smlouvu o pojištění v jakym stavu to sklo je (je to divný, ale je to tak) Tak to sy trefil na nějakého líného pojiš?ovatele:o,jak sem pojiš?oval i firemní auta tak se šel vždycky podívat na sklo,kromě vyjímek:D:D:D které sem odskoušel viz příspěvek výše:papa:papa To je možný, každopádně se mrknout nešel - tátovi taky nedávno jsem pojiš?oval firemní a taky ne... hold mám asi kliku... Ale...jak to teda dělaj, když je dneska možnost si auto pojistit přžes internet??? To na to snad koukaj nějakou webkamerou? Citovat
Dafe Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 u mě se na to podívala z okna a pojistila. Když sem to pak šel měnit,protože odcházeli gumičky na stěrače,jak to bylo po?ukaný, tak se koukali do počítače jestli ho maj na skladě a ptali se mě jestli mám senzor nebo ne. Takže se neoriginál s přípravou dělá. Toho bych se nebál Citovat
Miku Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Asi záleží na tom , kde jste byli , mi ho kontrolovali skoro lupou ! Jinak na 405 tonované s pruhem necelých 10 000,- (rozbili mi ho šikovní pracovníci v servisu Peugeot ) Citovat
PetrM. Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Také jsem zjiš?oval ceny skel na P406 1997 a z Peugeot servisu mi odepsali toto: Celni sklo – 5188,- Zadni sklo – 5302,- Sklo P dveri – 1346,- Sklo Z dveri – 1260,- Doporucene ceny na zakaznika jsou bez DPH:myslim Citovat
pigi.jakub Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Chci se zeptat jestli mi zeberou bonusy u pojiš?ovny když si to sklo nechám vyměnit(prasklo mi).Pojištěný ho mám díky za odpovědi Citovat
Pinďa Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Chci se zeptat jestli mi zeberou bonusy u pojiš?ovny když si to sklo nechám vyměnit(prasklo mi).Pojištěný ho mám díky za odpovědi To se musíš podívat do smlouvy, jak to tam máš napsaný. Já například nestratím bonus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.