mmartinkovic Odesláno 15. únor 2019 Odesláno 15. únor 2019 Ahojte, mam tablet Lenovo Tab 2, 9´, tusim, android asi 5, brany od operatora pre viac ako 2 rokmi. Predvcerom mi zacalo hadzat uvedenu hlasku. pozeral som nejake fora o androidoch, ale kazdy prispevok podobneho typu isiel k inej aplikacii, ktoru trebalo odinstalovat, alebo preinstalovat. Zobral som ho k sebe na PC, ale nejdem sa dostat ani do nastaveni, aby som zmenil wifi siet, (u manzelky na wifi isiel aj internet, emaily,) ani typ tabletu a androidu. Google play sa neda spustit v plnom rezime, len nejake navrhy a nic ine sa tam kliknut neda, nastavenia a ucet normalne ukaze. Nejde youtub, mapy, gmail(aj tak nesiel) disk, fotky..... Uz som odinstaloval vsetky aplikacie co som tam mal, vymazal nepotrebne subory z pamate tabletu aj SD karty. Nejako sa da spustit info o aplikaci cez plochu, tak som odinstaloval aktualizaciu google play, chromu, vymazal vyrovnavaciu pamat vsetkeho co tam je od google, a nic. Nepomohlo nic, ani restart, pri uvodnom nacitani hned hlaska, ani vybratie a vlozenie microSD karty. Interval hodenia hlasky, je nahodny, niekde pisali ze 2 min, mne to hoc kedy, 5 s , 10 s, 1 min. niekedy zmizne samo, alebo treba potvrdit OK. Neviete mi poradit? Dakujem Foto... Citovat
brixtr Odesláno 15. únor 2019 Odesláno 15. únor 2019 zkoušel si nainstalovat jinou verzi google play? stáhnout na internetu starší verzi, a na tabletu ji nainstalovat? Citovat
AnotherOne Odesláno 15. únor 2019 Odesláno 15. únor 2019 Zažil som presne toto na telefóne, pomohol až reset do výrobných nastavení. Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. únor 2019 Autor Odesláno 15. únor 2019 Zatiaľ som sa o stiahnutiu novej verzie nedostal, aktuálna je 5.1.12, odinstaloval som aktualizáciu, ale neviem aká bola, odmazaval som apk, nemám sa ani čo hrať na záchode už . Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. únor 2019 Autor Odesláno 22. únor 2019 Tak preinstalovany system v servise, ale system stale hlasi chybu sluzby google aplikacie, nejde spustit Google disk, ale mapy google atd ide. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.