Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, už jsem ztroskotal tak se obracím o radu - na berlingu 1.4i 2004 mi začalo chodit řízení skokově, vyměnil jsem z jiného čerpadlo i řízení a stále nic nevíte v čem by mohl být zakopaný pes? 

Předem děkuji 

Odesláno

A co zlomená některá z trubek/hadic, pěnění oleje. Vratné hadici by mohla chybět vložka s restrikcí- takový váleček s menší dírou,než je průměr hadice. Olej musí být buď do ATF nebo přímo PSA olej do serva, univerzální převodové oleje nebo hydraulické oleje silně nevhodné.

Odesláno

A je jistota, že díly z dárce byly dobré? Předpokládám, je to klasické servo-čerpadlo naháněné od klikovky po řemenu. Pochybuji, že někde prokluzuje řemen, toho by sis všiml. Je známo, jaké okolnosti stály za tím , že řízení začlo chodit trhavě?

Odesláno (upraveno)

na hydraulice někdy pozlobí tlaková hadice--zdá se pohledem OK, zvenku je suchá, ale vnitřní vrstva může být kousek odlepená a pak při tlaku působí jako klapka, párkrát jsme se s tím na dílně setkali

když jsi vyměnil čerpadlo i servořízení, taky nové horní uložení tlumičů, spodní čep nikdy nezarezne, tak už to může být jedině v potrubí, zkus vyměnit ty hadice na tlakové větvi (od čerpadla) :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Dárce mi byl predveden a fungoval. Je pravda ze pokud vytocim kola tak kdyz to fungovalo tak bylo slyset velice hlasite syceni, předpokládám prepad a nyni je to jen trosku coz mne vede k tomu zw neni tlak, divné. 

Ok zkusim vymenit tu tlakovou hadici

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...