Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já tam předloni v zimě koupil českou baterku Perion 74Ah 680A, kterou dělá Autobaterie Česká Lípa tudíž bejvalá akuma a jsem nadmíru spokojenej, třetí zimu v naf?áku a bez problémů. Stála mě necelejch 1500 Kč.:papa:super:super

Guest Miloš306
Odesláno

Ja mam 306 1,9 TD a predosly majiteľ tam dal BOSH 55Ah 420A !!! Podľa návodu na obsluhu by som tam mal ma? baterku, ktorá ma štartovací prúd 450A. Takže ta moja je asi trochu slaba. Ale, že vraj ma 3 roky a zatiaľ, aj v zime pri -25, točí úplne v pohode. Uvidím ako dlho ešte. :D

Osobne by som tam dal aspoň 63Ah min. 450A.

:papa:papa:papa

Odesláno

Ahoj přeju všem pěkný večer, nebudu přidávat zkušenosti přímo s aku, ale pro zasmání způsob nákupu. Aku jsem v rychlosti kupoval v suprmarketu v Č.B. Interspar jak jinak v \"akci\" (já vím nekamenujte mě) Když jsem aku 55Ah vyrval na pás u pokladny nic netušící slečna u pokladny ho bafla, otočila ho :bojim - čárový kód byl na vrchu a samozřejmě otvorem pro vyrovnání tlaku vyteklo asi čtvrt deci kyselinky jak na slečnu tak na pás. Když jsem se dostal ze šoku, snažil jsem se slečně vysvětlit, že by se měla dojít opláchnout, ta mávla rukou vzala hadříček osušila sebe a okolí, já si vzal jiný AKU a ještě dlouho na tuhle příhodu budu vzpomínat. No a potom, že nákupy jsou nuda:papa

Odesláno

Nákup v supermarketu bych nezavrhoval, myslím, že ty baterie jsou ze stejné serie jako ty na pumpě nebo u Peugeota, kvalitativně se neliší. (Myslím tím např. stejná Varta koupená v různých obchodech).

Cena je nižší protože supermarket jich koupí a prodá několikrát více, tak dostane slevu.

Asi že dražší jsou kvalitnější... anebo se platí značka...

[upravil dne 18.2.06 P607Olda]

[upravil dne 18.2.06 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...