Vitek.Jura Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 potrebuju vymenit baterii , poradite mi jaka je nejlepsi znacka kera vydrží mam 1,9TD asi kopim 60satku DIK ZA ODPOVED:myslim Citovat
Tornado Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Ja jsem mel ve 406 1,9TD 70Ah baterku - polepena samolepkama z Peugeotu, tedy original. Letos ale odesla, tak tam mam 60Ah - zatim je v pohode, tak snad to nebude delat problemy. Citovat
malypeto Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Mne sa tam zmestila 74Ah od Varty,ma rok a v pohode,a to mi na nu slape nezavisle kurenie... Skus sa pozriet semhttp://www.autobaterie.com/test_rc.php?menu=2 Citovat
Freedy Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Já tam předloni v zimě koupil českou baterku Perion 74Ah 680A, kterou dělá Autobaterie Česká Lípa tudíž bejvalá akuma a jsem nadmíru spokojenej, třetí zimu v naf?áku a bez problémů. Stála mě necelejch 1500 Kč.:super:super Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Ja mam 306 1,9 TD a predosly majiteľ tam dal BOSH 55Ah 420A !!! Podľa návodu na obsluhu by som tam mal ma? baterku, ktorá ma štartovací prúd 450A. Takže ta moja je asi trochu slaba. Ale, že vraj ma 3 roky a zatiaľ, aj v zime pri -25, točí úplne v pohode. Uvidím ako dlho ešte. Osobne by som tam dal aspoň 63Ah min. 450A. :papa:papa Citovat
bob405 Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Ahoj přeju všem pěkný večer, nebudu přidávat zkušenosti přímo s aku, ale pro zasmání způsob nákupu. Aku jsem v rychlosti kupoval v suprmarketu v Č.B. Interspar jak jinak v \"akci\" (já vím nekamenujte mě) Když jsem aku 55Ah vyrval na pás u pokladny nic netušící slečna u pokladny ho bafla, otočila ho - čárový kód byl na vrchu a samozřejmě otvorem pro vyrovnání tlaku vyteklo asi čtvrt deci kyselinky jak na slečnu tak na pás. Když jsem se dostal ze šoku, snažil jsem se slečně vysvětlit, že by se měla dojít opláchnout, ta mávla rukou vzala hadříček osušila sebe a okolí, já si vzal jiný AKU a ještě dlouho na tuhle příhodu budu vzpomínat. No a potom, že nákupy jsou nuda:papa Citovat
Pinďa Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Už se to tu řešilo. Skus se podívat sem: http://www.varta-automotive.cz/index2.php?p=3&s=1&content=vyhledani/searchApplication.html Citovat
P607Olda Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Nákup v supermarketu bych nezavrhoval, myslím, že ty baterie jsou ze stejné serie jako ty na pumpě nebo u Peugeota, kvalitativně se neliší. (Myslím tím např. stejná Varta koupená v různých obchodech). Cena je nižší protože supermarket jich koupí a prodá několikrát více, tak dostane slevu. Asi že dražší jsou kvalitnější... anebo se platí značka... [upravil dne 18.2.06 P607Olda] [upravil dne 18.2.06 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.