czer.t Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 tak po 14 dnech ježdění bez problému opakovaná závada...:xvul utažená levá zadní...neodpouštělo prasátko,má někdo stejnou zkušenost??? prasátko šlo na reklamaci,je tam nový a zase jezdíme bez problémůůů. ale fakt mám pupínky při každým brždění jestli zase nezatuhne:aut Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Určitě prasátko? Ne nabobtnalá hadice? Jestli to zatuhne znovu, tak ty hadice vyměň rovnou všechny... Citovat
Freedy Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Tak tak hadice je sv*nstvo, taky jsem se kdysi trápil stim co to je , zvenčí nebylo nic vidět a byly to hadice který fungovaly jako jednocestnej ventil - do prasátka ano ale zpátky ani kapku.:papa Citovat
czer.t Odesláno 18. únor 2006 Autor Odesláno 18. únor 2006 hadici jsem vyměnil úúúplně nejdřív,je tam jen jena na propojení mezi ramenem a nápravou:super nepomohlo to tak se dalo čuně a jezdil jsem 14 dní v poho:roker... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.