Neon Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Vim, že se to tady už často řešilo, ale nikde ve starších příspěvcích jsem nenašel odpověď... Nevíte, kde by se dali sehnat chromový kroužky kolem budíků na 405 Novej Model, nebo z jakýho modelu by se daly nahradit...např 406??? nevim... Mám v plánu z jara trochu \"pochromovat\" interier: kliky, mřížky topení, ofuků skel, reprokryty... ale nechci se do toho pouštět bez budíků... [upravil dne 17.2.06 Neon] Citovat
Crack Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Nějakej šikovnej soustružník ti je vyrobí.Origo sem neviděl:myslim Citovat
chuck11 Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Origo taky nemůžu najít,a? hledám na netu tak hledám a nic:bojim Citovat
Neon Odesláno 17. únor 2006 Autor Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Origo taky nemůžu najít,a? hledám na netu tak hledám a nic:bojim TADYmáš odkaz...306 by byla, ale 405:bojim:bojim crack: a jak je tam přidělám - to se tam lepěj - a čim??? Citovat
chuck11 Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: chuck11 Origo taky nemůžu najít,a? hledám na netu tak hledám a nic:bojim TADYmáš odkaz...306 by byla, ale 405:bojim:bojim crack: a jak je tam přidělám - to se tam lepěj - a čim??? Na svoji 306 sem jich našel mraky,ale na tvoji 405 nejde nic najít.:bojim Neon:No vypadá to na toho soustružníka(přilepit to můžeš oboustranou kobercovkou,možná to půjde i sekunďákem,nebo speciálními lepidly co sou na křídla atd. ):papa Citovat
Neon Odesláno 17. únor 2006 Autor Odesláno 17. únor 2006 Updade otázky: nemáte někdo kontak, nebo alespoň typ, kde je v Praze či okolí Praha Východ nějakej soustružník?? Citovat
Fusion Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Někdo tu dával odkaz na ty kroužky a byla tam aji 605. Nemá 405 podobný budíky? Citovat
Crack Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: chuck11 Origo taky nemůžu najít,a? hledám na netu tak hledám a nic:bojim TADYmáš odkaz...306 by byla, ale 405:bojim:bojim crack: a jak je tam přidělám - to se tam lepěj - a čim??? řek bych že tam dáš pár kapiček sekundáku a hotovo.Sám sem nadtím přemejšlel že bych si je udál,pěkně z nerezu vytočit a pěkně vyleštit:mrk ale nák se k tomu nemám Citovat
Dundee Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Neon: Kdybys měl nákres s rozměrama, mohl bych to zkusit u kluků v práci- jeden chlápek umí na soustruhu zázraky... Kdyžtak mi zavolej nebo napiš SMS... Citovat
Kvasky Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Myslím, že z nerezu se to bude blbě dělat. Raději bych to udělal z duralu. A s tím leštěním to bude taky komplikovaný, páč je to slabý a při leštění hadrákem to asi zdeformuješ... Asi je to potřeba vyzkoušet. Zkusím to z jara na svým a kdyžtak sem něco hodím... Citovat
voštík Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Hics to delal, ted tu karu ma myslim Gotrek, ale Hics ten kontakt na manika nejspis, jeste ma... Citovat
Neon Odesláno 19. únor 2006 Autor Odesláno 19. únor 2006 voštík: člověče, máš pravdu - teď si vybavuju ty jeho fotky - písnu mu - to je good idea dundee: kdyby to, nevyšlo u Hicse, tak bych ti dal vědět, nebo se prosim v praci rovnou zeptej, abych vedel... kazdopadne diky... Citovat
Dundee Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Udělat to nebude problém, ale potřebuju přesný rozměry a nejlíp i s nákresem. Moje budíky se mi kvůli tomu rozebírat moc nechce. Chceš to z nerezu nebo ti bude stačit normální kov? Možná by to mohlo být i z duralu (pokud mají kluci nazbyt). Se někde můžeme sejít a probrat to. Citovat
Kvasky Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Z normalního kovu (z \"černýho\") bych to určitě nedělal. Leda, že by to poté šlo na chrom. Ale líp se ti to bude dělat z duralu. Ještě by byla možnost to udělat z mosazi a tu pak dat nachromovat. [upravil dne 19.2.06 Kvasky] Citovat
lexa Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Kluci koupil jsem soustruh na takové věci, taď to zrovna zkouším a v květnu budou na srazu výsledky i s dalšíma kouskama k mámí, potřebuju jen vnitří rozměr kroužku, neboli obvod 405 budíku kolem stupnice+ 1-2mm. Materiál: dural a jestli půjde vyleštit, tak leštěný.:papa [upravil dne 19/2/06 lexa] Citovat
Neon Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 Tak jsem napsal HICSovi, jestli nemá ještě rozměry, nebo nákres z dob, kdy to dělal - v nejhoršim bych to musel udělat na svejch budících... ale k tomu se dostanu nejdřív ve čtvrtek - tak uvidim... Každopádně zatim díky moc za ohlasy dundee: každopádně tě budu asi kontaktovat - dát si spicha nebude problém - koukám, že jsi z Kbel a já tam občas jezdim za prarodičema, takže neni problém... Citovat
Capy Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Hele mam doma zbytky budíků na novej model je bez předního skla,ale zadek by měl stačit jestli chceš tak to změřim a zítra písnu.Nebo jestl to chceš ten kryt z budíků na zkoušení a tak ho máš u mě. Citovat
Neon Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 Capy: jasně, to by bylo super!!!! Kdyby sis našel trochu času a změřil to, měl bys to u mě!!! A ty se dostaneš z Kladna někdy do Prahy? Citovat
Capy Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 zítra to tu máš.Do Prahy se dostanu akorát když jedeme na chatu.Měli bysme jet kolem 4.3. Citovat
Dundee Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Neon: Ve Kbelích makám, ale jinak jezdim směrem na Mělník přes Kostelec. Stačí se domluvit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.