Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chromové kroužky kolem budíků 405 NM + nebo dotaz na soustružníka

Recommended Posts

Odesláno

Vim, že se to tady už často řešilo, ale nikde ve starších příspěvcích jsem nenašel odpověď...

Nevíte, kde by se dali sehnat chromový kroužky kolem budíků na 405 Novej Model, nebo z jakýho modelu by se daly nahradit...např 406??? nevim...

Mám v plánu z jara trochu \"pochromovat\" interier: kliky, mřížky topení, ofuků skel, reprokryty... ale nechci se do toho pouštět bez budíků...

[upravil dne 17.2.06 Neon]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Origo taky nemůžu najít,a? hledám na netu tak hledám a nic:bojim

TADYmáš odkaz...306 by byla, ale 405:bojim:bojim

crack: a jak je tam přidělám - to se tam lepěj - a čim???

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Na svoji 306 sem jich našel mraky,ale na tvoji 405 nejde nic najít.:bojim:bojim

Neon:No vypadá to na toho soustružníka(přilepit to můžeš oboustranou kobercovkou,možná to půjde i sekunďákem,nebo speciálními lepidly co sou na křídla atd. ):papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

řek bych že tam dáš pár kapiček sekundáku a hotovo.Sám sem nadtím přemejšlel že bych si je udál,pěkně z nerezu vytočit a pěkně vyleštit:mrk ale nák se k tomu nemám
Odesláno

Neon: Kdybys měl nákres s rozměrama, mohl bych to zkusit u kluků v práci- jeden chlápek umí na soustruhu zázraky... Kdyžtak mi zavolej nebo napiš SMS...

Odesláno

Myslím, že z nerezu se to bude blbě dělat. Raději bych to udělal z duralu. A s tím leštěním to bude taky komplikovaný, páč je to slabý a při leštění hadrákem to asi zdeformuješ... Asi je to potřeba vyzkoušet. Zkusím to z jara na svým a kdyžtak sem něco hodím...

Odesláno

voštík: člověče, máš pravdu - teď si vybavuju ty jeho fotky - písnu mu - to je good idea

dundee: kdyby to, nevyšlo u Hicse, tak bych ti dal vědět, nebo se prosim v praci rovnou zeptej, abych vedel...

kazdopadne diky...:papa

Odesláno

Udělat to nebude problém, ale potřebuju přesný rozměry a nejlíp i s nákresem. Moje budíky se mi kvůli tomu rozebírat moc nechce. Chceš to z nerezu nebo ti bude stačit normální kov? Možná by to mohlo být i z duralu (pokud mají kluci nazbyt). Se někde můžeme sejít a probrat to.

Odesláno

Z normalního kovu (z \"černýho\") bych to určitě nedělal. Leda, že by to poté šlo na chrom. Ale líp se ti to bude dělat z duralu. Ještě by byla možnost to udělat z mosazi a tu pak dat nachromovat.

[upravil dne 19.2.06 Kvasky]

Odesláno

Kluci koupil jsem soustruh na takové věci, taď to zrovna zkouším a v květnu budou na srazu výsledky i s dalšíma kouskama k mámí, potřebuju jen vnitří rozměr kroužku, neboli obvod 405 budíku kolem stupnice+ 1-2mm.

Materiál: dural a jestli půjde vyleštit, tak leštěný.:papa:mrk:papa

[upravil dne 19/2/06 lexa]

Odesláno

Tak jsem napsal HICSovi, jestli nemá ještě rozměry, nebo nákres z dob, kdy to dělal - v nejhoršim bych to musel udělat na svejch budících... ale k tomu se dostanu nejdřív ve čtvrtek - tak uvidim...

Každopádně zatim díky moc za ohlasy :papa

dundee: každopádně tě budu asi kontaktovat - dát si spicha nebude problém - koukám, že jsi z Kbel a já tam občas jezdim za prarodičema, takže neni problém...:papa

Odesláno

Hele mam doma zbytky budíků na novej model je bez předního skla,ale zadek by měl stačit jestli chceš tak to změřim a zítra písnu.Nebo jestl to chceš ten kryt z budíků na zkoušení a tak ho máš u mě.

Odesláno

Capy: jasně, to by bylo super!!!! Kdyby sis našel trochu času a změřil to, měl bys to u mě!!! A ty se dostaneš z Kladna někdy do Prahy?:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...