Petr 406 red Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka aka: no neni to to, co jsem chtela, slecna kadernice nechtela...ze pry je to skoda...tak zatim kompromis, priste uz ji zlomim... CO TY??? UŽ??? No nevím já bych to byt Tebou nechal tak jak to je Citovat
Driver Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka aka: no neni to to, co jsem chtela, slecna kadernice nechtela...ze pry je to skoda...tak zatim kompromis, priste uz ji zlomim... CO TY??? UŽ??? Netopýrko jestli chceš udělat to co myslím, že chceš udělat tak to nedělej Jinak budeš jako netopýr bez křídel Citovat
Netopýrka Odesláno 17. únor 2006 Autor Odesláno 17. únor 2006 Románku, jednou to stejně přijít musí :) Citovat
Bohouš Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 kafíčko nepiju, ale víkend si nechám líbit :papa Citovat
Operator Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Hezkej pátek a předběžně hezkej weeeeeeeeeeekeeeeeeeeend všem. Netopýřičko, moc Ti to sluší. :mrk:mrk:papa Citovat
Neon Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Kavfča mám už dvě - bez fotek - a WEEKEND přeju hezkej všem!!!!!! :papa:papa:papa V pondělí Citovat
Aluška Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Také přeji všem nádherný slunečný víkend, snad se to podaří. Jinak já kafčo v podstatě nepiji, dám si tak jednou za měsíc, k životu a ani k nastartování to nepotřebuji, jen občas mám prostě na něho chu?. A fotku vám sem raději dávat nebudu protože: 1. nevím, jak se to dělá a co k tomu kromě fo?áku potřebuji 2. jednu modelku už tady máte 3. vám nechci kazit páteční odpoledne :D [upravil dne 17/2/06 Aluška] Citovat
Pechy Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: MilaS Původně zaslal: Netopýrka ... do modelky mi chybi vahovy ubytek cca 15 kg, a uprava cm cca +3/-14/-12 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Takže jestli dobře počítám, tak má netopejrka míry 87-74-102 a váží asi tak 65 kg. HEZKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ :D:D:D Nooooo, mě se to moc líbí tak jak to je:D:mad: Citovat
aka Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Také přeji všem nádherný slunečný víkend, snad se to podaří. Jinak já kafčo v podstatě nepiji, dám si tak jednou za měsíc, k životu a ani k nastartování to nepotřebuji, jen občas mám prostě na něho chu?. A fotku vám sem raději dávat nebudu protože: 1. nevím, jak se to dělá a co k tomu kromě fo?áku potřebuji 2. jednu modelku už tady máte 3. vám nechci kazit páteční odpoledne :D [upravil dne 17/2/06 Aluška] Tak kazit odpoledne by se ti urcite nepovedlo. jak to udelat neporadim, ale urcite se to tu uz mockrat resilo, tak staci hledat A modelka...jedna na tolik ostatnich je urcite malo:-) Citovat
voštík Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: deeper No nevim, kuželku už jsem viděl a teď i tebe. A jako radši koukat na tebe :-) Asi zase začnu jezdit na srazy no jen zase zacni, uz jsme myslel ,ze nejsi mezi zivyma..... Citovat
Kvasky Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Jééé, kafčo piju, ale dneska jsem si ho nedopřál. Zato jsem si dal plzeňský mok:D:D Přeji pěknej víkend a jak se na to dívám asi začnu jezdit na srazy:o:o Citovat
lexa Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Aluško nemáš se za co stydět, jsi krásná holka! Ne a? to čte DODO, nebo mi dá do držky!:mrk:D:D:papa Citovat
deeper Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Voštík: Trochu jsem na Peugeo?áky zapomněl, ale teď tu zase budu denně, tak si mě užiješ do syta Na nějake letní srazík se chystám, v zimě sedlám pouze služebáka a 1,2 HTP není moc reprezentativní přibližovadlo:myslim Citovat
Aluška Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: lexa Aluško nemáš se za co stydět, jsi krásná holka! Ne a? to čte DODO, nebo mi dá do držky!:mrk:D:D:papa Děkuji Citovat
Guest ZILA Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 No a tak sem tu trochu pozde ale taky si dam.:D:D Prej kdo začal musi pokračovat :D:D :super:super:super:super:super:super Citovat
chuck11 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Zila->>všude ještě tolik sněhu:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.