chechet Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 pro zvedavce... je TADY nekolik GhostRiderovych kousku s bestii zvanou Hayabusa Turbo a navic jeste upravenou. se seriovou Hayabusou Turbo to na svedsky dalnici cadi 340km/h (doraz rychlomeru) a zveda ji na zadni. kolik cadi s upravenou zlutou mrdkou na te letistni plose si nak netroufam odhadnou ...enjoy Citovat
Petr 406 red Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: chechet pro zvedavce... je TADY nekolik GhostRiderovych kousku s bestii zvanou Hayabusa Turbo a navic jeste upravenou. se seriovou Hayabusou Turbo to na svedsky dalnici cadi 340km/h (doraz rychlomeru) a zveda ji na zadni. kolik cadi s upravenou zlutou mrdkou na te letistni plose si nak netroufam odhadnou ...enjoy Tak to je tedy síla. Docela sebevrazi. Citovat
vector Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: chechet pro zvedavce... je TADY nekolik GhostRiderovych kousku s bestii zvanou Hayabusa Turbo a navic jeste upravenou. se seriovou Hayabusou Turbo to na svedsky dalnici cadi 340km/h (doraz rychlomeru) a zveda ji na zadni. kolik cadi s upravenou zlutou mrdkou na te letistni plose si nak netroufam odhadnou ...enjoy Tohle je vostrý, akorát tam nehraje leonardo di cardio. http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=ghostrider No a takhle to začíná http://video.google.com/videoplay?docid=-3019618766326518377&q=ghostrider Citovat
Crack Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: deeper To já se dostal k videu, kde nějakej borec jede po obchvatu kolem paříže, docela masakr. První jízdu a udělal tam rekord, pak ho chtěl překonat a už není mezi námi jj to znám black prince,bylo to v tuning magazínu na DVD loni..tuším že ten okruh projel asi za 12minut za plnýho provozu...docela krutost jak projíždí ty křižovatky rychlostí hodně přez 200km/h a něco tam vjíždí Citovat
Petr 406 red Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: chechet pro zvedavce... je TADY nekolik GhostRiderovych kousku s bestii zvanou Hayabusa Turbo a navic jeste upravenou. se seriovou Hayabusou Turbo to na svedsky dalnici cadi 340km/h (doraz rychlomeru) a zveda ji na zadni. kolik cadi s upravenou zlutou mrdkou na te letistni plose si nak netroufam odhadnou ...enjoy Tohle je vostrý, akorát tam nehraje leonardo di cardio. http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=ghostrider No a takhle to začíná http://video.google.com/videoplay?docid=-3019618766326518377&q=ghostrider To video s tím BMW je dost drsný Citovat
Crack Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 tu stránku jste ukazovat neměli,po obědě jsem se na to kouknul...a ten sebevrah mě dostal ...http://www.blackdogscz.com/new/nehody/celist_big.jpg jen pro otrlé...věřím tomu že to naštve,když se chce zabít,zmáčkne zpouš...rána...a furt žije,má pryč jen oblyčej,ale jinak v poho:roll Citovat
Péťa Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Dokud jsou diváci, který to zajímá, tak tihle magoři budou jezdit tak, jak jezdí... [upravil dne 18.2.06 Peta] Citovat
Petr 406 red Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: Crack tu stránku jste ukazovat neměli,po obědě jsem se na to kouknul...a ten sebevrah mě dostal ...http://www.blackdogscz.com/new/nehody/celist_big.jpg jen pro otrlé...věřím tomu že to naštve,když se chce zabít,zmáčkne zpouš...rána...a furt žije,má pryč jen oblyčej,ale jinak v poho:roll Ta fotka je fakt hrozna Citovat
Marda106 Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: Crack tu stránku jste ukazovat neměli,po obědě jsem se na to kouknul...a ten sebevrah mě dostal ...http://www.blackdogscz.com/new/nehody/celist_big.jpg jen pro otrlé...věřím tomu že to naštve,když se chce zabít,zmáčkne zpouš...rána...a furt žije,má pryč jen oblyčej,ale jinak v poho:roll Je to chutovecka ale myslim si ze v realu se na to divat je horsi ale chce to si zvyknout clovek nevi kdy nekomu bude muset pomoct uz se mi stalo ze kamarad se ozral a machroval a pak rukou prosel skrz skleneny dvere a mel kus svalu venku z ruky a jedinej kdo mu s tim pomohl jsem byl ja ostatni bud byly naliti a nebo ten pohled nesnesly.... Ale jak rikas to musi nasrat zmacknes kohoutek a myslis ze budes mrtvej a zknoncis takhle hrozna to predstava Citovat
Holly Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Když už je tu řeč o Ghostriderovi, tak docela pěkný maso je tohle: http://www.streetracersonline.com/videos/gr3.php Citovat
Netopýrka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 to je fakt hovaďák...jako já tohle opravdu neobdivuju a kdybych ho potkala, tak mu nafackuju... Citovat
deeper Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Fotky jsou to šílený, ale jak tu někdo zmínil, pokud budou ghostrideři a BP ukazovat svoje hrdinství na netu tak se najdou magoři co to budou chtít napodobit. A ne každej to dokáže ustát. Citovat
vector Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: deeper Fotky jsou to šílený, ale jak tu někdo zmínil, pokud budou ghostrideři a BP ukazovat svoje hrdinství na netu tak se najdou magoři co to budou chtít napodobit. A ne každej to dokáže ustát. Vždy? voni to nakonec taky neustojej. Citovat
chechet Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: deeper Fotky jsou to šílený, ale jak tu někdo zmínil, pokud budou ghostrideři a BP ukazovat svoje hrdinství na netu tak se najdou magoři co to budou chtít napodobit. A ne každej to dokáže ustát. v tom je prave problem. Ghostrider a jeho parta jsou perfektne vybaveni profici, co si sve kousky natrenuji na letisni plose a pak se predvedou na dalnici. pak to uvidi nejakej blbecek co bude chtit dokazat to same a veme sebou na onen svet jeste nekoho nevinneho. Citovat
Hadra Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: deeper Fotky jsou to šílený, ale jak tu někdo zmínil, pokud budou ghostrideři a BP ukazovat svoje hrdinství na netu tak se najdou magoři co to budou chtít napodobit. A ne každej to dokáže ustát. v tom je prave problem. Ghostrider a jeho parta jsou perfektne vybaveni profici, co si sve kousky natrenuji na letisni plose a pak se predvedou na dalnici. pak to uvidi nejakej blbecek co bude chtit dokazat to same a veme sebou na onen svet jeste nekoho nevinneho. můj názor na tyhle Ghost a podobné rychlojezdce je ten, že můžou mít natrénovaný co chtěj, ale když se takhle chovají v provozu, tak jsou to normální kokoti.s prominutím. ty videa jsem si prohlídl a tihle chlapci mají asi notně nasraný v palicích. viz to bávo vs motorka atd... Citovat
chechet Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: Hadra můj názor na tyhle Ghost a podobné rychlojezdce je ten, že můžou mít natrénovaný co chtěj, ale když se takhle chovají v provozu, tak jsou to normální kokoti.s prominutím. ty videa jsem si prohlídl a tihle chlapci mají asi notně nasraný v palicích. viz to bávo vs motorka atd... honicka s tim bmw se me taky nelibi. preci jen, zbesile auto je o dost vetsi hrozba nez zbesila motorka. Ghostriderovi kousky se me libi, prestoze je me jasne, ze ostatni ucastniky provozu muze trochu desit. Citovat
vector Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Hadra můj názor na tyhle Ghost a podobné rychlojezdce je ten, že můžou mít natrénovaný co chtěj, ale když se takhle chovají v provozu, tak jsou to normální kokoti.s prominutím. ty videa jsem si prohlídl a tihle chlapci mají asi notně nasraný v palicích. viz to bávo vs motorka atd... honicka s tim bmw se me taky nelibi. preci jen, zbesile auto je o dost vetsi hrozba nez zbesila motorka. Ghostriderovi kousky se me libi, prestoze je me jasne, ze ostatni ucastniky provozu muze trochu desit. Co to má bejt za logiku, vždy? tam mašina má přes 300kilo, pokybuje se chvílema třístovkou a rozhodně, pokud má rychle zastavit, bude s tím mít větší problém, naž auto. že je o něco užší mnoho neznamená. Jestě ke všemu je hůř vidět a pokud z toho frajer sletí, tak letí dál a už se nedá ovlivnit. Taky kam se vejde auto, můžeš ještě počítat s tím, že se to tam někdo pokusí nacpat, ale hlídat každou škvíru, kam se v ideálním případě vejde motorka, jestli se tam náhodou nechystá někdo procpat NEJDE. Může mít natrénováno co che, když nemaj natrénováno všichni ostatní, co je na té silnici míjí, tak se může stát cokoli. Přál bych mu, co se stalo mě v autě blbečkovi. Kus gumy z náklaďáku, viděli bychom jak má natrénováno, když mu vletí pod kola, nebo do úsměvu. On je mimo jiné trochu rozdíl v tom, když někdo jede na dálnici o 80 víc, než ostaní, nebo o 180 víc, než ostatní. Není to v tom, co on zvládá, nebo nezvládá. Já to z 200 na 100 dobrzdim na poměrně malé vzdálenosti na to, abych s tím mohl ještě něco dělat. Tohle je magořina a zastávat se ho jen proto, že taky jezdim na motorce a vim, co se s ní dá dělat na letišti, není známka zasvědcení, ale známka toho, že to má někdo v palici rozdaný na licho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.