Tornado Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Ahoj, pres inzerat jsem si objednal mlhovky a tak se chci na par veci zeptat. Kabelaz by v aute uz mela byt - od pojistek mlhovek v mot.prostoru draty vedou. Konektor v zaslepce na leve strane ridice taky je - predpokladam ze je to k vypinaci mlhovek. Ale zajimalo by me kde mam presne hledat konektory k mlhovkach, popr. jejich barva? Docetl jsem se tady, ze by mely byt na pl.podbehach. Kde tam priblizne jsou (v horni casti, nebo dolni atd.)? A do ktere pozice patri rele? Kolika A a jakou barvu ma mit? Patic mam volnych nekolik. Mohl by to byt konektor na ty mlhovky? Predem diky za informace... Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 ad konektor u ridice, ano je to na vypinac mlhovek, staci jen pridat vypinac ad barva konektoru mlhovek - jsou sede a dostanes se k nim tak, ze odmontujes takovy ty plasty co jsou vodorovne se zemi, mezi naraznikem a plastovym podbehem kola, drzi tusim na trech nebo ctyrech TORX sroubech, kdyz je sundas uvidis uz pak sedej nacvaklej konektor na tom plastovem podbehu Mimochodem ty zaslepky der pro mlhovky se docela blbe vyndavaj, jsou zajisteny takovyma jakoby \"podlozkama\", ktery jsou zevnitr nastrihany a narazeny na plastovych trnech na narazniku, takze ty vystupky se do toho trnu pri zpetnem pohybu zaryjou a drzi tak tu zaslepku, daji se ale utrhnout klestema ( ja to teda delal na demontovanem narazniku,pac jsem ho pak jeste musel rezat - mam totiz taky original peugeot mlhovky, ale jeste spolecne s pridavnyma dalkama - muzes se podivat na fotky v mem profilu ) Ad rele, rele je schovane pod palubkou na strane ridice zhruba nad pedalem spojky tady je fotka z pod palubky -> orientace - vlevo dole vidis paku na otevirani kapoty, horni okraj fotky je orientovan smerem k sedacce ridice, rele patri mezi tu oranzovou vec co je u dolniho okraje fotky uprostred a ten bilej ramecek, Je tam uz jedno stejny rele jako je k mlhovkam, ale slouzi jako rele vyhrivani zadniho okna a vyhrivani zrcatek, patice jsou obe cerne, jak vidis na fotce. Samotne rele vypada takhle a nove stoji asi 600Kc Citovat
Tornado Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 Moc diky Ferry, to je presne to co jsem potreboval vedet. Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Tornado Moc diky Ferry, to je presne to co jsem potreboval vedet. jsem rad ze ti to pomohlo taky jsem to kdysi resil a hledal. Ja ale jeste sehnal misto obycejnych mlhovek tyhle kombinovany svetla mlha+dalka Jeste takovy dodatek, mozna ti nebude svitit kontrolka prednich mlhovek na budicich, jednak ja jsem tam nemel zarovku a i kdyz jsem mel draty natahany jako ty, tak drat od vypinace mlhovky do budiku natazenej nebyl ( patrne je kontrolka na tom vypinaci pod volantem, stejne jako je na vypinaci pro zadni mlhovku ) Ja jsem ale daval celou packu pod volant s vypinanim mlhovek na ni, takze jsem musel ten drat na budiky dotahnout. Z hlavy ale ted netusim na kterou pozici konektoru u budiku jsem to daval, musel bych se mrknout doma do schematu [upravil dne 16/2/06 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Tornado Moc diky Ferry, to je presne to co jsem potreboval vedet. jsem rad ze ti to pomohlo taky jsem to kdysi resil a hledal. Ja ale jeste sehnal misto obycejnych mlhovek tyhle kombinovany svetla mlha+dalka Jeste takovy dodatek, mozna ti nebude svitit kontrolka prednich mlhovek na budicich, jednak ja jsem tam nemel zarovku a i kdyz jsem mel draty natahany jako ty, tak drat od vypinace mlhovky do budiku natazenej nebyl ( patrne je kontrolka na tom vypinaci pod volantem, stejne jako je na vypinaci pro zadni mlhovku ) Ja jsem ale daval celou packu pod volant s vypinanim mlhovek na ni, takze jsem musel ten drat na budiky dotahnout. Z hlavy ale ted netusim na kterou pozici konektoru u budiku jsem to daval, musel bych se mrknout doma do schematu Já to měl malinko jednodušší. Vše jsem jen nacvakal (páčka, světla, relé a žárovička) a už to makalo jak má. Citovat
Tornado Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 Mlhovky by meli prijit snad zitra, tak se hned do toho dam. Dneska jsem na vrakacu koupil relatko - kupoval jsem relatko, antenu (nedavno mi ji nekdo ulomil) a gumu na pedal spojky a paltil jsem 300kc. Ale nemeli vypinac,takze budu shanet. O jednom vim,ale nebude to hned. Ferry ty tvoje mlhovky jsou super, uz jsem se na ne dival drive v tvym profilu. Jak budu mit vse zapojeny a nesla by ta kontrolka, tak bych se kdyztak ozval. Jen me tak napada takova prasecina - pokud by ta ikona mlhovek nesvitila, slo by to udelat tak ze by se natahnuly draty od tlacitka primo k te zarovce? [upravil dne 16.2.06 Tornado] Citovat
Pinďa Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Ferry ad konektor u ridice, ano je to na vypinac mlhovek, staci jen pridat vypinac ad barva konektoru mlhovek - jsou sede a dostanes se k nim tak, ze odmontujes takovy ty plasty co jsou vodorovne se zemi, mezi naraznikem a plastovym podbehem kola, drzi tusim na trech nebo ctyrech TORX sroubech, kdyz je sundas uvidis uz pak sedej nacvaklej konektor na tom plastovem podbehu Mimochodem ty zaslepky der pro mlhovky se docela blbe vyndavaj, jsou zajisteny takovyma jakoby \"podlozkama\", ktery jsou zevnitr nastrihany a narazeny na plastovych trnech na narazniku, takze ty vystupky se do toho trnu pri zpetnem pohybu zaryjou a drzi tak tu zaslepku, daji se ale utrhnout klestema ( ja to teda delal na demontovanem narazniku,pac jsem ho pak jeste musel rezat - mam totiz taky original peugeot mlhovky, ale jeste spolecne s pridavnyma dalkama - muzes se podivat na fotky v mem profilu ) Ad rele, rele je schovane pod palubkou na strane ridice zhruba nad pedalem spojky tady je fotka z pod palubky -> orientace - vlevo dole vidis paku na otevirani kapoty, horni okraj fotky je orientovan smerem k sedacce ridice, rele patri mezi tu oranzovou vec co je u dolniho okraje fotky uprostred a ten bilej ramecek, Je tam uz jedno stejny rele jako je k mlhovkam, ale slouzi jako rele vyhrivani zadniho okna a vyhrivani zrcatek, patice jsou obe cerne, jak vidis na fotce. Samotne rele vypada takhle a nove stoji asi 600Kc Ferry: není to relátko co označuješ za časovač stěračů, relátko na vyhřívání zadního okna (s časovačem) ?????? Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 ano mas pravdu, omlouvam se, psal jsem to z hlavy, je to casovac vyhrivani zadniho okna, casovac steracu je modrej a je az za tou bilou \"mrizkou\" takze tady na ty fotce neni videt. To rele ktere je stejny jako rele mlhovek, ktere jsem oznacil jako rele vyhrivani zadniho okna se spina jakmile naskoci motor ( je v katalogu oznaceno jako \"Turning motor\" - to pak sepne proud prave do toho casovace vyhrivani zadniho okna, proto se mi to zamenilo Citovat
Pinďa Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Ferry: prosím Tě co je to malé (nízké) žluté relátko, které na obrázku nemáš označené. A na co je prosím Tě ta zelená patice (není v ní nic nasazené). [upravil dne 17/2/06 Pinďa] Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Původně zaslal: Pinďa Ferry: prosím Tě co je to malé (nízké) žluté relátko, které na obrázku nemáš označené. A na co je prosím Tě ta zelená patice (není v ní nic nasazené). [upravil dne 17/2/06 Pinďa] ta zelena patice by tusim mela by na rele tempomatu, ale jestli tomu tak je, jsem podle cisel dratu nezkoumal. To male zlute rele je tusim na el stahovani oken, ale taky to nevim jiste, nemam ted katalog u sebe abych se podival Citovat
Dave_k Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 To placatý žlutý je na el. okna a šíbr. Zelená patice je označena jako bzučák pro tempomat. Citovat
Pinďa Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Díky kluci. Okna (přední) mám v elektrice. Střešní okno má své relátko u ovládání (nahoře). Citovat
Tornado Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Ferry, mam na tebe opet dotaz. Konecne jsem sehnal mlhovky, uz je mam i na aute. Ted resim rele a tlacitko. Rele jsem koupil na vrakacu, podle schema je stejny jak to co jsi tu fotil. Ale je znacky Hella a je to krychlicka. Kdyz jsem zkousel rukou tu patici, tak jsem nahmatal vedlejsi rele (vyhrivani z.okna) a to byl tvar kvadr. Jaky ma tedy spravny tvar to na mlhovky? Pokud mam spatny, nemas kat.cislo toho mlhovkovyho rele ? Nebo nemel by nekdo to mlhovkovy rele? A nemel by nekdo tlacitko na predni mlhovky? Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 Ti asi na vrakaci prodali neco jinyho. Pro ty mlhovky by mělo bejt úplně stejný co jsi nahmatal (kvádr). Barva černá. Katalogový číslo: 6555HJ. Cena u peugeotu 1700,- bez DPH. Myslím že určitě existuje levnější náhrada jako tomu je u relátka časovače stěračů. Citovat
Tornado Odesláno 20. květen 2006 Autor Odesláno 20. květen 2006 Kdyz jsem na vrakacu rekl, ze chcu rele na mlhovky, tak vubec nevedel jaky tam ma byt. Tak jsem mu dal obkresleny schematko z relatka co tu dal Ferry. Ale jak tady, ctu, tak jsem koupil spatny. To komisar: Nakopiroval by jsi mi prosim primi link na to rele z dstechnik.cz? Ja ho tam nemuzu nikde najit. Predem moc diky. Myslis teda ze bych se mel podivat i u nas do mototechny, ze by tam pasovalo nejaky ze skodarny? To Dave_k: Diky za to cislo, ja ho v katalogu nemohl najit. Jaky je prosim cislo casti v katalogu kde bych ty relatka nasel? Btw. snad nebudu muset to rele v Peugeotu kupovat - takovy ceny, to je zlodejina!!! Citovat
Tornado Odesláno 20. květen 2006 Autor Odesláno 20. květen 2006 Původně zaslal: komisar http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.html?kid=01&pid=39&qkk=8a4ce480a63732ade8e7a5b5cdb84734 Tak rele tohoto tvaru uz jedno doma mam. Jak psal Dave_k, relatko na mlhovky ma tvar kvadru. :-( EDIT: Jen jsem zjistil, ze tohle rele se da pouizit pro patice PR-J. Nevi nekdo jaky typ patice je pouzit pro rele mlhovek 406? [upravil dne 20.5.2006 Tornado] Citovat
Dave_k Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 2 Tornado: Při výběru kastle dej 5-9. Potom 65H a nalistuj o 2 stránky doprava. Citovat
Tornado Odesláno 21. květen 2006 Autor Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: Dave_k 2 Tornado: Při výběru kastle dej 5-9. Potom 65H a nalistuj o 2 stránky doprava. Jj, mam to. Diky! Aspon vim jakou to rele ma tvar te patice. Budu shanet... Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: Tornado Ferry, mam na tebe opet dotaz. Konecne jsem sehnal mlhovky, uz je mam i na aute. Ted resim rele a tlacitko. Rele jsem koupil na vrakacu, podle schema je stejny jak to co jsi tu fotil. Ale je znacky Hella a je to krychlicka. Kdyz jsem zkousel rukou tu patici, tak jsem nahmatal vedlejsi rele (vyhrivani z.okna) a to byl tvar kvadr. Jaky ma tedy spravny tvar to na mlhovky? Pokud mam spatny, nemas kat.cislo toho mlhovkovyho rele ? Nebo nemel by nekdo to mlhovkovy rele? A nemel by nekdo tlacitko na predni mlhovky? sorry, byl jsem na vikend mimo internet, rele mlhovek mam navic jedno doma, ale poslat muzu nejdriv tak za 14 dni az zase pojedu domu vypinac na mlhovku bohuzel nemam, ja nakonec mel v baleni s tema pridavnejma svetlama i packu pod volant s vypinacem na predni i zadni mlhovku [upravil dne 21/5/06 Ferry] Citovat
Tornado Odesláno 21. květen 2006 Autor Odesláno 21. květen 2006 OK Ferry, ja se jeste zkusim zeptat u nas v mototechne a kdyby ho nemeli, tak se ti ozvu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.