Kocian111 Odesláno 21. prosinec 2018 Odesláno 21. prosinec 2018 Zdravím, koupil jsem 807 a jsem s ní docela spokojený jenže : slyšel jsem o doplňování aditiv po 60 tis.km a vůbec nevím kde bych to měl nalít a jak se jmenuje. Kamarád mi napíchl auto na počítač a ukázalo to chybu, že je ta nádržka prázdná. K čemu vůbec slouží to aditivum? A další věc je ta, že mám problém se domluvit z počítačem. Pořád to místo písmen a číslic ukazuje jen samé křížky. Díky moc Citovat
MJSytic Odesláno 21. prosinec 2018 Odesláno 21. prosinec 2018 Aditivum u naftových PSA motorů je tam kvůli FAPu Jestli je nádržka prázdná a auto normálně jezdí (nic nehlásí), někdo z předchozích majitelů nechal pravděpodobně udělat "FAPOFF" Citovat
Kocian111 Odesláno 21. prosinec 2018 Autor Odesláno 21. prosinec 2018 Auto jsem právě nemohl nastartovat, pak přijel kluk z diagnostikou a ukázalo mu to tu chybu prázdné nádržky. Vůbec nevím kde ta nádržka je a kde se to dolívá. A hlavně, jak se ten sajrajt jmenuje. Jinak díky Citovat
Leo Odesláno 21. prosinec 2018 Odesláno 21. prosinec 2018 Pokud není auto upravováno a je vše OK, tak by Ti to mělo při prázdné nádržce hlásit chybu + hlášení na palubní desce (to by se poznalo i bez diagnostiky). Pokud to nic nehlásilo, tak bude nejspíš FAP filtr vykuchaný a elektronika nějak "oblbnutá". Předně by jsi měl zjistit jak to skutečně je (jezdit bez FAP filtru je v dnešní době nelegální a nemusíš projít technickou). Tu nádržku si normálně neplní běžný uživatel, ale dělá to servis. Citovat
MJSytic Odesláno 21. prosinec 2018 Odesláno 21. prosinec 2018 @Kocian111 V tom případě máš prakticky jen dvě možnosti. Buď s tím zajet/nechat odtáhnout do servisu a tam ti to opraví a nebo si přečíst PRAVIDLA FÓRA a začít hledat/číst a vše se o tom zjistit. Jsou tu o této problematice napsané romány. Citovat
Kocian111 Odesláno 21. prosinec 2018 Autor Odesláno 21. prosinec 2018 Dík. Vyskočila mi tam kontrolka asi čerpadla v právo dole a na displeji to ukázalo červený trojúhelník a uprostřed byl symbol auta ve smyku. Celý život jsem měl jen benziňáky a nebyl problém. Teď během tří měsíců jich naskákalo Jinak jsem hodně spokojený, parádní podvozek a hlavně to pohodlí. Chlapy nezlobte se ale asi tady budu otravovat z každou hovadinou☺ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.