Harry-HK Odesláno 13. prosinec 2018 Odesláno 13. prosinec 2018 Zdravím, asi mi osud chce naznačit, že budu litovat svého rozhodnutí si 407 nechat... Dnes ráno přijdu k zamrzlému autu, nastartuju a motor chytne ale běží poslechově trochu těžkopádně prostě zmrzle. Šáhnu na plyn zlehka a v tom okamžiku otáčky lehce povyskočí - adekvátně k pohybu plynového pedálu a motor se zastaví a šlus. Bez hlášky nebo jsem ji nezaregistroval. Tak to zkusím znovu nahodit a ono nic. Startér motorem točí tak, že mít tam kvalt tak jedu. Nechápu, co se stalo. Diag přes bt hlásí jen P1351, relé je nové, čekají mě žhaviče, ale auto ještě do včerejška startovala bezproblému. A pak opět po 2 letech elmag ventil P1598... hrozná blbost toto, auto se hřeje naprosto normálně. Ale ani jedno není závada, é= No, zkoušel jsem balonek na naftu ale nafta tekla podle zvuku a balonek ztvrdnul a neměknul... Nevím, kam se odpíchnout... klapka? jak jsem se někde dočetl? ani nevím kde je, někde u intercooleru na sání? Divný je ten průběh jak se to stalo... Nemá tu někdo v okolí Čáslavi, Kutné Hory, Kolína plnohodnotnou diagnostiku? Nebo nevíte o někom ochotném? Já si ji fakt musím koupit... Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2018 Odesláno 13. prosinec 2018 (upraveno) zober teplovzdusnu pistol a nahrej filter ak mas moznost ak to pomoze vymen ho inak treba to pichnut na diag kde viedit aj live data Upraveno 13. prosinec 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Harry-HK Odesláno 13. prosinec 2018 Autor Odesláno 13. prosinec 2018 Tak jsem to prozatím rozjel. Nedalo mi to a přes oběd jsem dojel dom a zkusil jsem znovu start a nic. Jen startér točil motorem jak zběsilý. Sundal jsem kryt motoru a než jsem šel hledat horkovzdušnou pistoli, tak mě napadlo kladívkem poklepat na ty klapky... zkontroloval jsem hadičky a oťukal jsem klapky a kupodivu motor chytnul na brnk... Takže zřejmě zaseklá klapka, no má najeto už skoro 300t a neměnila se, tak má nárok...mění se ještě něco dalšího nebo se to celé objedná jako jeden kus? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.