Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já jsem tenhle šroub nechával teda zásadně suchý. Jednou jsem ho namatlal vazelínou a nachytal se do toho všelijakej svinčík a pak s ním nešlo hnout takže když jsem to dostal dolů tak jsem šroub vyčistil odmastil a nechal suchý a při každém přezouvání vytočil vyčistil spolu s péčí o rezervu.  A u Berlinga a Xsary jsem měl na vršku toho šroubu navařenou  " 17 " matku místo toho zářezu lepší se to pak točilo klíčem na kola. Na C2 jsem šroub vyčistil a když jsem to zašrouboval tak jsem ustříhnul kus smršťovací bužírky natáhnul jsem to na ten závit a zahřál na něm mělo by to zamezit korozi a když bude potřeba tak není problém tu bužírku uříznout.

Odesláno

Děkuji za statistiky 😉 jezdím převážně okolo komína a jednou týdně 60km tam a 60km zpět.

Teď je otázka, když mám náhradní pneumatiky vždy (letní nebo zimní) v garáži a nebudu mít v autě ani rezervní kolo ani lepící sadu, mohu dostat pokutu při silniční kontrole?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...