Vena garážmistr Odesláno 28. listopad 2018 Odesláno 28. listopad 2018 No já jsem tenhle šroub nechával teda zásadně suchý. Jednou jsem ho namatlal vazelínou a nachytal se do toho všelijakej svinčík a pak s ním nešlo hnout takže když jsem to dostal dolů tak jsem šroub vyčistil odmastil a nechal suchý a při každém přezouvání vytočil vyčistil spolu s péčí o rezervu. A u Berlinga a Xsary jsem měl na vršku toho šroubu navařenou " 17 " matku místo toho zářezu lepší se to pak točilo klíčem na kola. Na C2 jsem šroub vyčistil a když jsem to zašrouboval tak jsem ustříhnul kus smršťovací bužírky natáhnul jsem to na ten závit a zahřál na něm mělo by to zamezit korozi a když bude potřeba tak není problém tu bužírku uříznout. Citovat
Hummer2 Odesláno 4. prosinec 2018 Autor Odesláno 4. prosinec 2018 Děkuji za statistiky jezdím převážně okolo komína a jednou týdně 60km tam a 60km zpět. Teď je otázka, když mám náhradní pneumatiky vždy (letní nebo zimní) v garáži a nebudu mít v autě ani rezervní kolo ani lepící sadu, mohu dostat pokutu při silniční kontrole? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2018 Odesláno 4. prosinec 2018 myslím, že tu povinnost teď zrušili--nemusíš mít nic, ani rezervu, ani lepící sadu, protože má každý v pojistce asistenční službu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.