ALFWORKS Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Ferry A neví někdo kde sehnat led pásky ale jakoby trubičky, k reprákům abych to zohl do kruhu? No o LED kovych hadickach neviem.... ale elektroluminiscenscne existuju Tie svietia krasne , ale nie moc silno... ale myslim, ze okolo reprakov to staci Citovat
Parc Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 len tak mimochodom.... tie neonove trubice su napajane cez invertor (par stovak V alebo Kv?) neviem odpalil som na tom multimeter do 1kv :-(... no ine som chcel povedat, tak vysoke napatie neviem ci je to dobry napad davat to ku kabelazi auta (a ze je toho teda pod volantom hodne...) podla mna to tam moze narobit solidnu paseku.... radsej by som hladal led-kove riesenie.... to idem urobitaj ja... pasik z plosaku, na to niekolko smd modrych a bude... uz sa tesim :-) a inak ten invertor je do auta skoro nepouzitelny (ten ktory je pre pc) je to obycajny tranzistorovy nasobic bez kontroly na vystupe (cize cim viacej date na vstup tym je viacej na vystupe vyssie o nasobok ktory to ma...) teda napr ak to robi z 12v 1200V tak pri 14V to uz bude 1400V a tym rychlo odpisete tu trubicu... cize treba tam hodit este vhodny predradny odpor.... Citovat
ALFWORKS Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Parc ma pravdu ... ale tie kable ktej trubici sa daju skratit - tzn mozes mat invertor rovno pri tej trubici, takze by to tak vazne stym VN nemuselo byt. Samozrejme schvalujem pouzitie SMD diod, ale ten neon predsa len nejak zaujimavejsie svieti BTW.. tym vystupnym napatim na tu neonku by som sa moc netrapil. Ono tie invertory su fakt sunky a neni tam pocitane ze to pojde presne na 12V, takze podla mna to tych +1 az2V vydrzi.... Ale pokial sa toho bojis, tak ti staci jeden LM7812 a budes mat stabilizovanych 12V za 10,- Sk :D Citovat
Parc Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 mozno nebudes pretoze ten 12v stabilizator potrebuje trosku vyssie vstupne napatie nemam katalogovy list pri sebe ale tipoval by som aspon 14 ak nie viac a to stabilne nemas.... no uznavam velka tragedia to zasa nebude :-) aleeee po zvazovani vsetkych pre a proti som trubice zavrhol :-).... aj ked ich uz mam doma :-) [upravil dne 12.3.06 Parc] Citovat
budvar Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: Petr 406 red Taky jsem dal pod sedačku neony Pěkný podsvíceníčko, taky by se mě líbilo, ale máš to nějaký zavirovaný ty stránky či co Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 ja mam taky neon pod sedadlem, jak ma na fotkach benny, ale mam tam modry -viz foto. [upravil dne 24/10/08 f3Rd@] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 mam ledky z GM, jedna cca 200 a je tam 16 led, jsou dany v pruhledne hadici a mam to v celym aute na samostatny vypinac :-), posli U2U s mailem, udelam a posli ti nocni fotky Citovat
jakub106GTI Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch mam ledky z GM, jedna cca 200 a je tam 16 led, jsou dany v pruhledne hadici a mam to v celym aute na samostatny vypinac :-), posli U2U s mailem, udelam a posli ti nocni fotky taky bych to chtěl vidět jak to vyapadá pls:) Citovat
gasaxx Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Scratch, nechceš ty noční fotky hodit sem? Taky by mě zajímalo, jak to máš řešený... Citovat
Kekros Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 já teda neony pod sedačkama přímo nemam, mam pod každou sedačkou jen 3 ledky, který jsem si koupil v krámu, ale mně to bohatě na podlahu stačí . Mam to totiž rozsvícený hlavně když jedu a něco jako tam měl Petr 406 red nebo má f3rd se mi zdá doceal dost zářící, ale třeba to dělá ta fotka Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 napsal jsem to spatne, jeden panylek s 16 led stoji tusim 200, mam to v hadici z Hornabach, metr cca 30 Kc, a propojene dvoulinkou, napojeni na radio a na samostatny vypinac :-) takhle vypada ta lista [upravil dne 24/10/2008 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 a takhle to sviti [upravil dne 24/10/2008 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 na fotce to tak nevyzni, ale sviti to dost dobre, ale zalezi na sklopeni, v noci ve tme te to muze limitovat pri rizeni, idealni do mesta :-) Citovat
wooody Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Ja to mam taktez, mam to na vsech 4 jak vepredu tak vzadu... Staly me 2 trubice s 20 diodama kazda a hudebni senzor asi 300 kc+100 postovny.... Ale ten senzos pomerne rychle odesel.... Jinak foto dodam vecer jestli chcete, jinak mam jete podsvetleny topeni, na plate mam trubici a plysaka kterymu svitej oci, pod autem 4 trubice, v masce 8 diod a podsvicenou saharu s cervenou vrtuli, v planu sou jeste kliky a podbehy :-) Citovat
gasaxx Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Moc pěkný Scratchi, hlavně pod těma sedačkama... Wooody, jak máš řešený to podsvícení topení? Máš foto? Citovat
wooody Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Jetine az vecer to blejsknu, komplet cely sem to rozebral a natahal tam diody, vypada to celkem zajimave Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 gasax: psal tu nekdo navod na podsvetleni klimy a to je stejny jako u topeni :-), tusim, taky se na to chystam, nejhorsi bude palubka a PC Citovat
wooody Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Ja myslim ty vydechy topeni ze svitej, ale ovladace mam taky cerveny Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 tak ty vydechy bych chtel taky videt, sup sem s tim :-) Citovat
wooody Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 tak sem jete jel do tunelu to nafotit, je to foceny na rychlo a mobilem, takze sry za kvalitu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.