Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Podsvícení pedálů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

A neví někdo kde sehnat led pásky ale jakoby trubičky, k reprákům abych to zohl do kruhu?

No o LED kovych hadickach neviem.... ale elektroluminiscenscne existuju :mrk

Tie svietia krasne , ale nie moc silno... ale myslim, ze okolo reprakov to staci :)

Odesláno

len tak mimochodom.... tie neonove trubice su napajane cez invertor (par stovak V alebo Kv?) neviem odpalil som na tom multimeter do 1kv :-(... no ine som chcel povedat, tak vysoke napatie neviem ci je to dobry napad davat to ku kabelazi auta (a ze je toho teda pod volantom hodne...) podla mna to tam moze narobit solidnu paseku.... radsej by som hladal led-kove riesenie.... to idem urobitaj ja... pasik z plosaku, na to niekolko smd modrych a bude... uz sa tesim :-) a inak ten invertor je do auta skoro nepouzitelny (ten ktory je pre pc) je to obycajny tranzistorovy nasobic bez kontroly na vystupe (cize cim viacej date na vstup tym je viacej na vystupe vyssie o nasobok ktory to ma...) teda napr ak to robi z 12v 1200V tak pri 14V to uz bude 1400V a tym rychlo odpisete tu trubicu... cize treba tam hodit este vhodny predradny odpor....

Odesláno

Parc ma pravdu :)... ale tie kable ktej trubici sa daju skratit - tzn mozes mat invertor rovno pri tej trubici, takze by to tak vazne stym VN nemuselo byt. :)

Samozrejme schvalujem pouzitie SMD diod, ale ten neon predsa len nejak zaujimavejsie svieti :mrk

BTW.. tym vystupnym napatim na tu neonku by som sa moc netrapil. Ono tie invertory su fakt sunky a neni tam pocitane ze to pojde presne na 12V, takze podla mna to tych +1 az2V vydrzi....

Ale pokial sa toho bojis, tak ti staci jeden LM7812 a budes mat stabilizovanych 12V za 10,- Sk :D:D

Odesláno

mozno nebudes pretoze ten 12v stabilizator potrebuje trosku vyssie vstupne napatie nemam katalogovy list pri sebe ale tipoval by som aspon 14 ak nie viac a to stabilne nemas.... no uznavam velka tragedia to zasa nebude :-)

aleeee po zvazovani vsetkych pre a proti som trubice zavrhol :-).... aj ked ich uz mam doma :-)

[upravil dne 12.3.06 Parc]

• O 2 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Taky jsem dal pod sedačku neony :)

neony.jpg

Pěkný podsvíceníčko, taky by se mě líbilo, ale máš to nějaký zavirovaný ty stránky či co :xvul

post-0-14109602673203_thumb.jpg

Odesláno

mam ledky z GM, jedna cca 200 a je tam 16 led, jsou dany v pruhledne hadici a mam to v celym aute na samostatny vypinac :-), posli U2U s mailem, udelam a posli ti nocni fotky

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mam ledky z GM, jedna cca 200 a je tam 16 led, jsou dany v pruhledne hadici a mam to v celym aute na samostatny vypinac :-), posli U2U s mailem, udelam a posli ti nocni fotky

taky bych to chtěl vidět jak to vyapadá pls:)

Odesláno

já teda neony pod sedačkama přímo nemam, mam pod každou sedačkou jen 3 ledky, který jsem si koupil v krámu, ale mně to bohatě na podlahu stačí :super. Mam to totiž rozsvícený hlavně když jedu a něco jako tam měl Petr 406 red nebo má f3rd se mi zdá doceal dost zářící, ale třeba to dělá ta fotka ;)

Odesláno

napsal jsem to spatne, jeden panylek s 16 led stoji tusim 200, mam to v hadici z Hornabach, metr cca 30 Kc, a propojene dvoulinkou, napojeni na radio a na samostatny vypinac :-)

takhle vypada ta lista

[upravil dne 24/10/2008 Scratch]

post-0-14109602674403_thumb.jpg

Odesláno

na fotce to tak nevyzni, ale sviti to dost dobre, ale zalezi na sklopeni, v noci ve tme te to muze limitovat pri rizeni, idealni do mesta :-)

Odesláno

Ja to mam taktez, mam to na vsech 4 jak vepredu tak vzadu... Staly me 2 trubice s 20 diodama kazda a hudebni senzor asi 300 kc+100 postovny.... Ale ten senzos pomerne rychle odesel.... Jinak foto dodam vecer jestli chcete, jinak mam jete podsvetleny topeni, na plate mam trubici a plysaka kterymu svitej oci, pod autem 4 trubice, v masce 8 diod a podsvicenou saharu s cervenou vrtuli, v planu sou jeste kliky a podbehy :-)

Odesláno

gasax: psal tu nekdo navod na podsvetleni klimy a to je stejny jako u topeni :-), tusim, taky se na to chystam, nejhorsi bude palubka a PC

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...