Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

Poradíte mi prosím, co by tak mohlo být příčinou velmi hlasitého hluku mezi 70-90km/h? Co tak může s touto rychlostí rezonovat? Je to naprosto nezávislé na motoru, zařazené rychlosti. Na geometrii jsem s tím už byla a minulý týden a teď mi navíc praskl bottom suspension bolt vlevo, který mám tedy nový. Hučí to ale stále stejně...

Díky

Marta

Odesláno

- je to od větru, nebo od kol?

- od větru: cokoli dodělávané, případně odstávající lišta atd.

- často je povolený šusplech naspodu, může drhnout o zem

- povolené - natržené nadkolí, větrem se zatlačí dozadu a začne šourat o pneumatiku - to považuju za nejpravděpodobnější

- pneumatiky oskákané

- ložiska - zjistíš, když uděláš volantem "myšku" tak se hluk hodně změní

Odesláno

Diky Oldo za rady. Auto jsem prohledla co to slo, ale nic podezreleho neshledala. Stale vic me to ale tahlo k loziskum, protoze to postupne zacinalo hlucet i pri jinych rychlostech. Ale "myska" mi prislo hluk moc nemenila. Zasla jsem tedy za mechanikem se slovy, ze mam podezreni na loziska a zda by se jel se mnou projet. Behem prvnich par sekund mi mou domnenku potvrdil. Nakonec z toho byla vymena lozisek obou levych kol. Asi neni moje auto zvykle na kanaly po leve strane vozovky (jsem v UK).

Marta

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...