Tony Stark Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 (upraveno) Věř mi, že ten filtr máš ještě "čistý" oproti mému co měním pravidelně co 3 měsíce, podotýkám že bydlím v údajně čistém kraji. A když kabiňák tak jedině MANN, všechno ostatní za chvíli začne zavánět. Zkus ho příště a snad budeš mile překvapen jako já, ten filtr je sám o sobě něčím parfémován a fakt do dobře voní, cena 250,- Upraveno 11. leden 2020 uživatelem Tony Stark Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 @vagi nezkoušel Tohle Valeo v AK na klub 400,- Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 @Tony Stark Valeo taky nesmrdělo, MANN filtry znám díky Citovat
inoxing Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 Každý 3 měsíce? Hmm...Já bych to nepřeháněl- podle zkušeností to většina mění jednou za 15 let . Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 @inoxing přesně - jednou za X let případně nikdy Citovat
inoxing Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 Jednou jsem vytáhl pyláč a ten vypadal jak pyramida, nebo spíš jak návrh chobotničky- knihovna Kaplický. I tu barvu to mělo podobnou. Citovat
Návštěvník Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 před 5 hodinami, Tony Stark napsal: A když kabiňák tak jedině MANN, všechno ostatní za chvíli začne zavánět. Zkus ho příště a snad budeš mile překvapen jako já, ten filtr je sám o sobě něčím parfémován a fakt do dobře voní, cena 250,- Dlouhá léta jsem používal MANN filtry (olej, kabiňák i vuducháč) a už ani nevím proč, ale přešel jsem na Purflux a vše taky OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.