Guest Vlas Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Vážení, netušíte někdo kde sehnat hadice/trubky na rozvod oleje od serva, jde mi konkretne o trubku, která vede od hadice servočerpadla a přecází v hadici, která je napojená na nádobku oleje- právě v tom prechodu z trubky na hadici, teče olej.. Variantu originál peugeot díly se mi moc nechce akceptovat, cena asi bude jako vždy hrozná... Autodíly jako elit, kelly atd.. zatím bez výsledku. Tak kdyby vás něco napadlo.... Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 no kdybys treba napsal co mas za model jestli starej nebo novej a taky co mas za motor a jestli mas klimu nebo ne, tak bych ti to zjistil, jinak orientacne pro stary model 1.8 16V bez klima ta trubka stoji 1104 bez DPH a hadice u serva 457 bez DPH - vse u peugeot, dalsi moznosti je navstivit nejaky autovrakoviste A nepomohlo by jednoduse tam dat novou svorku, ktera by se dala lepe dotahnout ? Citovat
Guest Vlas Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 No je to 1.816v, r.v.96, svorka asi nepomuze- je to trubka co vede pod expanzkou chladiče, za pravým světlem. Trubka pak přechází na hadici ( Je tam takovej pertl - tam to právě teče, hadice je pak cca 10 cm dlouhá a je připojená do nádobky kapaliny serva. Jo a auto má klimu. Vrakoviště bude asi nejschůdnější, ale cena originálu mě zajímá.... Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: Vlas No je to 1.816v, r.v.96, svorka asi nepomuze- je to trubka co vede pod expanzkou chladiče, za pravým světlem. Trubka pak přechází na hadici ( Je tam takovej pertl - tam to právě teče, hadice je pak cca 10 cm dlouhá a je připojená do nádobky kapaliny serva. Jo a auto má klimu. Vrakoviště bude asi nejschůdnější, ale cena originálu mě zajímá.... no ja to tu vidim v katalogovym listu ND jak to vypada, prave si myslim, ze by to stacilo stahnout novou svorkou po odstraneni toho \"pertlu\" jak pises, popr. jeste vymenit tu gumovou hadici za novou aby nemela vymacknuty konec, je to nizkotlaky okruh tak by to nemelo byt kriticky. jinak cislo celyho toho dilu je 4020CP a jak jsem psal, stoji 1104 bez DPH Citovat
Marcel505 Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Jestli je to ta tlaková hadice tak svorka nepomůže ani náhodou. Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Marcel505 Jestli je to ta tlaková hadice tak svorka nepomůže ani náhodou. dyt pisu ze to je nizkotlaka hadice, je to jen hadice od vyrovnavaci nadrzky do pumpy serva, sakra ctete ty prispevky predtim nez neco napisete Matyb66 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: komisar mne trochu taky protýkala asi to už netěsnilo jak mělo tak jsem tam dal klasickou šroubovací pásku místo co tam byla a drželo to. ze jo ja si myslim ze to musi stacit Citovat
Matyb66 Odesláno 13. listopad 2017 Odesláno 13. listopad 2017 Dá se koupit celá trubka od servočerpadla k řízení nová nebo jen vrak ? Díky 2.1td r.v.98 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 dej VIN, zkusím zjistit aspon číslo té trubky, pak se dá poptat v autorizáku, jestli ji ještě dodávají, ale myslím si, že bude drahá... tam, kde dělají hydraulické hadice na míru, by se dala vyrobit levněji Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 Doma mám funkční starší z 406 rok 2004.nafot co potřebuje s.pak se do mluvíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.