thimlicek Odesláno 23. září 2018 Odesláno 23. září 2018 Zdravim panove. potreboval bych pomoct s deaktivaci TPMS. Předem chci říct že v autě TPMS nemám a ani se do toho modelu nedává (RXH 2013) Dnes jsem si hrál s Diagboxem a v BSI jsem našel možnost TPMS nepřímou metodou z čidel ABS/ESP, tak jsem ji zkusil aktivovat. Auto hned nahlásilo chybu a tak jsem ji přes Diag vymazal a v BSI znovu zadal TPMS na nepřítomen. Problém je v tom že i poté auto pořád hlásí závadu TPMS. Zkoušel jsem to několikrát znovu aktivovat/deaktivovat ale nic nepomáhá. Nemáte nějakou radu? Citovat
TommyC4 Odesláno 23. září 2018 Odesláno 23. září 2018 Odpoj baterku a ešte raz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 19. listopad 2018 Odesláno 19. listopad 2018 Čau , nezkoušel někdo nebo používáte někdo ventilky z číny ?? Myslel jsem že letošní zimu přežiju bez ventilků ale nesnáším když má auto nějakou funkci a ta nefunguje. Vlado81 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.