krtek 2 Odesláno 26. září 2018 Odesláno 26. září 2018 este nieco tu https://web.vscht.cz/~parschoh/CHEO/8c. CHEO Čištění kotlů.pdf Citovat
Hafity Odesláno 26. září 2018 Autor Odesláno 26. září 2018 Díky za vyčerpávající odpověď Ty modré nádoby budou s největší pravděpodobností automatické katexové filtry a sůl slouží k jejich regeneraci.... Akorát jsem asi nepřesně položil otázku, měl jsem rovnou zadat, že k plnění se používá pitná voda, to by mělo zúžit problematiku.... Citovat
krtek 2 Odesláno 26. září 2018 Odesláno 26. září 2018 (upraveno) neni zac, do tej upravni ide pitna voda ako privod to som zabudol dopisat a potom po uprave zmekceni automatickou chem upravnou si berie tuto vodu doplnovaci automat do svojich nadrzi a udrzuje tlak v potrubiach co idu do mesta ono je tam toho spusta to by jedna strana vlakna na to nestacila takze len tak v skratkach chapem ze ty mas neupravenu vodu takze nic moc s tym nejde spravit len to trochu vylepsit jak mi to dnes kolega povedal Upraveno 26. září 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.