Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stravování na 14 Peugeot srazu v Moravským krasu.  

1. 1. Stravování na 14 Peugeot srazu v Moravským krasu.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Trundik

Proč já? já přece sladký nejím.:mad::D

tak proc jsi se dozadoval te reklamace a pak zmrzliny zvlast? :myslim:D:papa :xvul

z principu ne:D:roker:D:roker:aut

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Románku neboj, já žádnou dietu nikdy nedržela, protože jsem všežer, a nemám vůli se omezovat. Taky je to vidět :D :D :D To s tou tatrankou je velká blamáž, protože za celý večer padly tatranky jen tři, jedna pro mě, jedna pro Vendulku, a jednu jsme dali Medvědovi jako cenu za výbornou organizaci srazu :):aut Akorát lovci senzací mě prostě blejskali zrovna, když jsem tatrankovala...vůbec na těch Johnových fotkách vypadám dobře :D :D :D :D :D Jsem se sama sebe lekla :) :) :):D :D :aut

Copak se ti nelíbí na těch fotkách??? :D :D :D :D

Odesláno

Tak pro upřesnění. Můžete si dát, co chcete. Bude se tam normálně vařit, takže jídelní lístek vám bude přinejhorším k dispozici i s palačinkama(Vvitty, Trundík, Dodo a jiní mlsní :D :D :D). Jak bude jídelníček, tak ho dám na fórum a vy si ho odsouhlasíte :P. Pro ty, co nebudou chtít třeba dušenou mrkvičku na oběd a hrachovou kaši na večeři :D si objednají z jídelního lístku. Nejdražší jídlo je tam za 132 Kč + příloha, ale jinak se tam v průměru minutky pohybují i s přílohou do 120 Kč.

[upravil dne 9/2/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Tak pro upřesnění. Můžete si dát, co chcete. Bude se tam normálně vařit, takže jídelní lístek vám bude přinejhorším k dispozici i s palačinkama(Vvitty, Trundík, Dodo a jiní mlsní :D :D :D). Jak bude jídelníček, tak ho dám na fórum a vy si ho odsouhlasíte :P. Pro ty, co nebudou chtít třeba dušenou mrkvičku na oběd a hrachovou kaši na večeři :D si objednají z jídelního lístku. Nejdražší jídlo je tam za 132 Kč + příloha, ale jinak se tam v průměru minutky pohybují i s přílohou do 120 Kč.

To zní dobře:super Každopádně je ještě ccs. 3 měsíce čas - nevim, na co budu mít chu?:D

Odesláno

hlasuju pro ANO, jsem mlsnej koucour a mám rád výběr :D a hned tak něco nejím:aut , nerad bych koukal do talíře na něco co nebudu schopen pozdřít :P:D

cena je myslím v pododě, když se to vezme 50,- snídaně, 110,- oběd, 110,- večere, takže proč si nedát na co mám chut :super

Odesláno

Dodo, no já bych tě chtěla vidět, jak po orien?áku oznámíš, že je k obědu párek s hrachovou kaší a večer jen dušená mrkev s fazolema. Buď by a/ sežrali tebe (jako přílohu, i když příliš masitý nejsi ;) ), nebo kuchaře (což by bylo horší, protože po zbytek pobytu by hlady zemřeli i ostatní :D :D :D).....tak jako tak bych se po takovém menu bála večer jen škrtnout zápalkou v okruhu 100 metrů od kempu :D :D :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: mk405

hlasuju pro ANO, jsem mlsnej koucour a mám rád výběr :D a hned tak něco nejím:aut , nerad bych koukal do talíře na něco co nebudu schopen pozdřít :P:D

cena je myslím v pododě, když se to vezme 50,- snídaně, 110,- oběd, 110,- večere, takže proč si nedát na co mám chut :super

Plně s tebou souhlasím, jsem ráda, že tady nejsem mlsná jenom já :mad: .

Odesláno

Původně zaslal: Aluška

Dodo: co máš proti dušené mrkvičce?? Mňam, mňam....:mrk :mrk.

Já nic :P, ale myslím si, že spousta lidiček tady by po něčem tak \"výživným\" nestačila doběhnout na ........:D

Je fakt, že když by ta mrkev byla domácí ze zahrádky, tak by to asi spousta střev co jsou zvyklá na \"dotovanou\" mrkvev z hypesupermegavega šopů asi nepobrala.... :roker

Odesláno

Já nic :P, ale myslím si, že spousta lidiček tady by po něčem tak \"výživným\" nestačila doběhnout na ........:D

Mrkvička je zdravá, už vím, co ti budu vařit....:D :D :aut

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Dodo, no já bych tě chtěla vidět, jak po orien?áku oznámíš, že je k obědu párek s hrachovou kaší a večer jen dušená mrkev s fazolema. Buď by a/ sežrali tebe (jako přílohu, i když příliš masitý nejsi ;) ), nebo kuchaře (což by bylo horší, protože po zbytek pobytu by hlady zemřeli i ostatní :D :D :D).....tak jako tak bych se po takovém menu bála večer jen škrtnout zápalkou v okruhu 100 metrů od kempu :D :D :D :D :D

Sám si myslím, že z bezpečnostních důvodů by majitel - kuchař na takový výběr jídla nepřistoupil

a, nerad by si nechal vyhodit živnost do vzduchu.

b, přece jenom budeme v chráněné krajinné oblasti.

Odesláno

Mrkvička je zdravá, už vím, co ti budu vařit....:D :D :aut

:(:(:(:(:(:( Ale jen někdy,že? :(:(:(:(:(:(

Odesláno

2 DODO: No tys to dopracoval!:D:D:D:D:D:D

U nás doma to mám s výběrem zařízené tak, že si vybírám:

snídaně: řízek jen tak

oběd: příloha s řízkem

večeře: řízek s přílohou

:super:super:super:D:D

Odesláno
Původně zaslal: lexa

2 DODO: No tys to dopracoval!:D:D:D:D:D:D

U nás doma to mám s výběrem zařízené tak, že si vybírám:

snídaně: řízek jen tak

oběd: příloha s řízkem

večeře: řízek s přílohou

:super:super:super:D:D

Náhodou u nás se nevaří vůbec :P. My jíme chleba mázlé Apetitem na snídani a na obídek a večeři to jistí nějaká hospůdka. Na vaření jaxi nezbývá čásek :myslim
Odesláno

U nás to je tím, že malé kobylky kombinované zežralokem a krokodýlem Kajmanem sežerou vždy vše a tak se musí vařit. A já se jen přidám.:papa

Odesláno

Jen takovej dotázek. A kdyby se tam jeden večer něco dobrého točilo na grilu, třeba selátko? To by asi možné nebylo co? :myslim

Jinak mrkvička a podobná zelenina je nejlepší filtrovaná přes prase to ví snad každej. :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Jen takovej dotázek. A kdyby se tam jeden večer něco dobrého točilo na grilu, třeba selátko? To by asi možné nebylo co? :myslim

Jinak mrkvička a podobná zelenina je nejlepší filtrovaná přes prase to ví snad každej. :D:aut

Tak to by bylo super, ale kdo by se u to vrtícíse sele staral? Šéf tam na to není uzpůsobenej.:myslim:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...