Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sám jezdím na motorce. Jsem spolumajitelem (druhej je bráška) motocyklu Yamaha 600 FZR a rád se povozím i rychleji, ale nikdy ze mě nebude ten "správnej" motorkář (kamikadze)

A proč? :myslim

Budu mít přesd očima tyto fotky :o.

mnichov1.jpg

mnichov2.jpg

mnichov3.jpg

mnichov4.jpg

- To co vidíte, je následek nehody, který byl očištěn od krve, atd. a znovu sestaven aby lidé viděli co všechno se může stát.

- Řidič Hondy (motorka) jel velmi rychle a neviděl Golfa, který mu křižoval cestu.

- Odhadovaná rychlost při nárazu byla 250 km/h

- Auto mělo dva pasažéry a řidič motorky byl nalezen UVNITŘ.

- Tato nehoda byla vystavena na Stockholmskem Motorkarskem veletrhu

- Volkswaken se silou nárazu přetočil a přistál 10 stop (asi 3 metry) od místa srážky.

- Všichni tři účastníci nehody byli na místě mrtví

- Řidič motoky měl nový řidičák.

Odesláno

Ta mašina nevypadá až tak dobře,že by dosáhla 250 km/h:o

Sorry Autoškolič Dodo (nic proti tobě):cool: ,ale abych ti pravdu řek tak motorkáře přímo nesnáším: takzvané kozí dechy a ostatní podobného výkonu na silnicích jenom překážejí a smrdí, a když mají zas nějakou tu lepší mašinu tak jezdí jako prase mezi autama středem a další takové prasárny:grr- mluvím z vlastní skušenosti.

No ale jinak spátky k tématu musím říct ,že to musela být rychlá smrt a nechtěl bych(to musím zaklepat o dřevo), aby si to do mně takhle pěkně vosolil :papa:papa:papa

PS.Samozřejmně,že jsou i slušní motorkáří ,ale těch je minimum :roker:papa

Odesláno

jj, viděl jsem to už dřív. je to hrůza, ale co na to říct. Ta motorka ti neřekne \" vole jeď pomalej \" a to je chyba. Já se na léto docela těším, zas vytáhnu svou \" mašinu \" a budu lítat. na pojíždění a do města je to bezkonkurenčně nejlepší prostředek. Myslím tu svou 50ku. na silnější nemám papíry a ani prachy,ale kdyby jo, tak bych šel do \" motorky pro baby\" jak mi všeci tvrdí - Suzuki Bandit 600. Ale....auto je auto.

obecně mi motorkáři nevadí

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

...kdyby jo, tak bych šel do \" motorky pro baby\" jak mi všeci tvrdí - Suzuki Bandit 600.

JJ, Bandit moje rec... Jednoho mame s bratrem dohromady... Motorka je vec krasna. Volnost, pohoda... Jezdim jen obcas a hrozne me to chytlo. Zalezi na ridici, nekdo je hold rozumnej a nekdo je \"prase\". Sam jsem mel stazenou prdel, kdyz jsem malem na motorce srazil snku... Nic prijemnyho:roll:roll

Odesláno

... \" motorky pro baby\" jak mi všeci tvrdí - Suzuki Bandit 600...

to musím říct kámošovi z práce...taky má \"banditku\", ale je fakt, že naháče mám ze všech motorek nejraději...

Odesláno
:( Já proti motorkářům nic nemám, pokud nejezdí jak hovádka v nepřehledných úsecích. Nehodlám být dárce orgánů jen proto, že se někdo rozhodl jezdit jako kamikadze. Stejně jako dobytci-motorkáři, jsou i dobytci řidiči, a? osobáků nebo kamionů. A já svoje usednutí za volant beru pokaždé jako sázku do loterie. Do určité míry můžu ovlivnit, co se na silnici stane, ale jsou situace, kdy mi nepomůže ani pánbůh...takže asi tak. Btw. to mi připomnělo celkem čerstvou historku o řidiči - blbovi, který v pražských Vršovicích u Kauflandu skoro srazil dva důchodce - chodce, jdoucí po parkovišti, a ještě se nestyděl vylézt a seřvat je tam jak hulvát....pak ten prasopes nastoupil do té rezavé Fordky a se skřípěním gum projel rychle celým parkovištěm až na hlavní. Tipuju, že už něco usál...a lituju tu slečnu, co seděla na sedadle spolujezdce...:(
Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:( Já proti motorkářům nic nemám, pokud nejezdí jak hovádka v nepřehledných úsecích. Nehodlám být dárce orgánů jen proto, že se někdo rozhodl jezdit jako kamikadze. Stejně jako dobytci-motorkáři, jsou i dobytci řidiči, a? osobáků nebo kamionů. A já svoje usednutí za volant beru pokaždé jako sázku do loterie. Do určité míry můžu ovlivnit, co se na silnici stane, ale jsou situace, kdy mi nepomůže ani pánbůh...takže asi tak. Btw. to mi připomnělo celkem čerstvou historku o řidiči - blbovi, který v pražských Vršovicích u Kauflandu skoro srazil dva důchodce - chodce, jdoucí po parkovišti, a ještě se nestyděl vylézt a seřvat je tam jak hulvát....pak ten prasopes nastoupil do té rezavé Fordky a se skřípěním gum projel rychle celým parkovištěm až na hlavní. Tipuju, že už něco usál...a lituju tu slečnu, co seděla na sedadle spolujezdce...:(

A nebo dobytci chodci. Znám příběh co se stal v Olomouci na poslední křižovatce směrem Prostějov, kdy tam stála auta na červenou a do křižovatky ( není tam žádnej přechod ) vlezla jedna ženská se spor?áčkem kočárkem ( kočár samozřejmně před sebou ) a jala se spěchat. Do toho blikla zelená, auta se mínila rozjet, ta ženská se v momentě ( byla asi v půli cesty a auto který už minula se chtělo rozjet ) lekla, hodila zpátečku ( prudce ), to dítě tím protipohybem vypadlo na silnici - a z toho auta vyskočil řidič, chytil tu ženskou, vrazil jí takovou facku že musela být v silným šoku, sebral dítě, vrátil ho do kočárku, sedl do auta a takový tleskání se hned tak na křižovatce z aut neozývá... A měli by to tak dělat těmhle krávám, který míní přejít obchvat kde je velice vysoká frekvence vozidel a strkají do cesty první kočárek. Co toto je za blbou inteligenci...?

Odesláno
:( Tak to je další extrém...já se samozřejmě takovýhle lidí zastávat nebudu,...sama jsem párkrát jela s kočárkem a to jsem si teprve uvědomila, jak je nebezpečné přecházet mimo přechody, protože první musím do silnice strčit právě kočárek s miminkem, a to si prostě nelajsnu....ta paní asi nebyla při smyslech a je dobře, že jí to pan řidič vysvětlil....
Odesláno

Zdravím všechny,

jezdím na motorce už nějaký pátek a nechci se motorkářů zastávat (taky znám pořádný prasátka), ale co znám nehody, které se přihodily mít kamádům nebo mě tak na 95% to bylo vinnou řidičů v autech, kteří nedají přednost především na křižovatkách nebo při předjíždění. Už když usedám za řidítka tak přemýšlím který vocas mi tam zase vjede. Jinak respektovat a přemýšlet by měli všichni a? už za volantem nebo za řidítky.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Ta mašina nevypadá až tak dobře,že by dosáhla 250 km/h:o

Sorry Autoškolič Dodo (nic proti tobě):cool: ,ale abych ti pravdu řek tak motorkáře přímo nesnáším: takzvané kozí dechy a ostatní podobného výkonu na silnicích jenom překážejí a smrdí, a když mají zas nějakou tu lepší mašinu tak jezdí jako prase mezi autama středem a další takové prasárny:grr- mluvím z vlastní skušenosti.

No ale jinak spátky k tématu musím říct ,že to musela být rychlá smrt a nechtěl bych(to musím zaklepat o dřevo), aby si to do mně takhle pěkně vosolil :papa:papa:papa

PS.Samozřejmně,že jsou i slušní motorkáří ,ale těch je minimum :roker:papa

já třeba jezdím jen na kozích dechách a vůbec tědlech různejch historickejch hopkolech a taky mužu říct,že mě auta překážej:D...ale já jezdím po takovejch těch vesnickejch cestách kde píšou že se silnice v zimě ani neudržuje a tak...je tam krásná příroda a tak se vesele kochám...nikde žádný auto,tak se ani moc neobávám že mě nákej šílenec sestřelí...;)
Odesláno
Původně zaslal: Crack

já třeba jezdím jen na kozích dechách a vůbec tědlech různejch historickejch hopkolech a taky mužu říct,že mě auta překážej:D...ale já jezdím po takovejch těch vesnickejch cestách kde píšou že se silnice v zimě ani neudržuje a tak...je tam krásná příroda a tak se vesele kochám...nikde žádný auto,tak se ani moc neobávám že mě nákej šílenec sestřelí...;)

Sestřelí.....TRAKTOREM:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

[

...to taky miluju. Já zas u nás na dědině jezdím pravidelně bez helmy....

Odesláno

[

...to taky miluju. Já zas u nás na dědině jezdím pravidelně bez helmy.... to jo,no tamhle se to dá...ale až bude bodovej system a za helmu budou 2body,tak to asi bude chtít brát i na 500metrů

Odesláno

Ani mi nevaděj, vzhledm k tomu že jsem jeden čas asi 1,5 - 2 roku měl sám motorku tak jsem na ně ohleduplní. Ale nemám rád takové ty prasátka co předjíždejí v nepřehledních situací, nebo bandu motorkářů který blokuji silnici. Jinak mi nevadí.

Odesláno

Chm mladá je nadšená motorkářka, mě sice na to v životě nedostane, ale myslím si že motorka Vás ani oprasit nemůže. V autě se Vám toho oproti němu moc nestane, takže pokud kolem mě proletí ve dvou stovkách tam mě to nechává klidnym, max se leknu toho řevu.

Bohužel jsem se setkal s pravým opakem, kdy autař oprasil motorkáře, ten to neustál a já ho pak jen přikrejval aby na něj nečuměl celej autobus skopčáků pod kterej nalít. Nebyla to jeho chyba jel pade, předemnou a nějakej machr si myslel že ho stihne předjet, skoro i jo, jen ho trochu štrejchnul na předku :-(

Takže spíš než jim nadávat bych jim popřál i trochu toho štěstí, ne vždy to je jejich vina a oni to odsírají dost krutě

Odesláno
Původně zaslal: deeper

Ale myslím si že motorka Vás ani oprasit nemůže. V autě se Vám toho oproti němu moc nestane, takže pokud kolem mě proletí ve dvou stovkách tam mě to nechává klidnym, max se leknu toho řevu.

Že nemůže tak si pořádně prohlídni ty fotky od Autoškolič Doda a přečti si kolik bylo mrtvých

:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...