Autoškolič Dodo Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Všiml jsem si jedné věci . Od soboty a zvláště od neděle je opravdu velice slušný "provoz" na našem fóru. Když se podíváte nad nápis "PŘEDMĚT" v levém horním rohu tabulky s výčtem témat, tak zjistíte, že se za posledních 24 hodin jsou těchto "aktivních" témat celé 4 strany . Všímal jsem si toho i dřív, ale obvykle těch stran bylo jen 2, max.3. A teď od té soboty jsou stabilně 4 . Je to super a já jsem moc rád, že se opravdu živě píše a připomínkuje a hodnotí a vůbec diskutuje. Aspoň je vidět, že to tu ŽIJE Snad nám tato bohulibá aktivita vydrží na dlouho. :papa Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 ono po nejakem srazu je to vzdycky zivejsi, sleduj taky treba chat ihned po srazu, to je srumec....ale nerikam ze je to jen tim a jsem rada, kolik je toho vzdycky noveho, kdyz to i stiham sledovat :-) Citovat
kšanda Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 nene. to je od tý doby co máme zkouškový.podle fotek ze srazu tu je dost studentů. a ty dělaj o zkouškovym co?....no chlastaj a večer píšou přízpěvky:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: kšanda nene. to je od tý doby co máme zkouškový.podle fotek ze srazu tu je dost studentů. a ty dělaj o zkouškovym co?....no chlastaj a večer píšou přízpěvky:D Tak musí chlastat celoročně, a? to tady teda žije. Citovat
kšanda Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 já bych nebyl proti. ale co na to pos*anci Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: kšanda nene. to je od tý doby co máme zkouškový.podle fotek ze srazu tu je dost studentů. a ty dělaj o zkouškovym co?....no chlastaj a večer píšou přízpěvky:D oni jsou ty prispevky pak taky veselejsi:D:D:D Citovat
kšanda Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 no jen kdyby mi ta klávesnice tolik nemátla a pokaždý ty písmenka nedávala někam jinam:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: kšanda no jen kdyby mi ta klávesnice tolik nemátla a pokaždý ty písmenka nedávala někam jinam:D A nemíváš ju \"drátem k sobě\"? Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 a nebo hrajes hru poskladej je vedle sebe podle abecedy? Citovat
kšanda Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 no ona si hraje se mnou. jednou je \"z\" tamhle a jednou tady. a \"y\" to samý Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 nezbedna pismenka, za trest bych je prestala pouzivat! Citovat
kšanda Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 no taky kuli tomu sem si koupil mikrofón. ale ono ještě nejde na fórum přizpívat zvukovou formou takže to budu muset chvilku vydržet Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 zkus nektere sve prispevky nazpivat, to urcite vzbudi zajem :-)))) Citovat
Fx Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: kšanda nene. to je od tý doby co máme zkouškový.podle fotek ze srazu tu je dost studentů. a ty dělaj o zkouškovym co?....no chlastaj a večer píšou přízpěvky:D Tak musí chlastat celoročně, a? to tady teda žije. Budeme se snažit:D Citovat
Aluška Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Já se poslední dobou snažím, ale taky musím v práci něco dělat. Nebo ne, Dodo? Citovat
kšanda Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: aka zkus nektere sve prispevky nazpivat, to urcite vzbudi zajem :-)))) :D:D no tak to bych su nebyl ůplně jistej. zájem by byl asi jako o ty přilepený světla náplastí na siestě Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: kšanda nene. to je od tý doby co máme zkouškový.podle fotek ze srazu tu je dost studentů. a ty dělaj o zkouškovym co?....no chlastaj a večer píšou přízpěvky:D Tak musí chlastat celoročně, a? to tady teda žije. Jo DODO klidne budu chlastat porad abych prispival ale potrebuju na to sponzora ono to neni nejlevnejsi zalezitost kazdej den chlastat :D:D ale pravda je ze ja pisu jen kdyz sem strizlivej a pres den k veceru o vikendech sem v trapu a nepisu.... takze u me je obracenej postup nepit a hodne sedet doma:D:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: aka zkus nektere sve prispevky nazpivat, to urcite vzbudi zajem :-)))) Dobrej napad treba by to dobre dopadlo ale kdybych zacal zpivat tak by pak lidicky mohli utict a nechodit sem.... :D:D:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Já se poslední dobou snažím, ale taky musím v práci něco dělat. Nebo ne, Dodo? Samozřejmě. Jinak by jsi dostala \"padáka\" a ne zrovna zlatýho. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.