Maroš Odesláno 20. srpen 2018 Odesláno 20. srpen 2018 Chcem sa opýtať. Doplnil som si klímu v garáži a na diagnostike som si všimol, že výstupná teplota spolujazdca je 0 stupňov. Kde je umiestnený senzor? Môže to robiť problémy ako napríklad blokovať klímu nejako? Klíma chladí, ale z výstupu spolujazdca cítiť rozdiel je teplejší vzduch nakoľko senzor dáva 0stupnov či auto je naštartované, alebo vypnuté. Hľadal som na Google , ale nič som nenašiel. Dvojzónová klíma Citovat
Maroš Odesláno 22. srpen 2018 Autor Odesláno 22. srpen 2018 Nikto nevie poradiť, kde je senzor výstupnej teploty pre vodiča a pre spolujazdca Citovat
jarokare Odesláno 22. srpen 2018 Odesláno 22. srpen 2018 Nevím přesně , co máš na mysli , ale co jsem zatím rozebíral klimatizace na 407 , tak tam bylo čidlo teploty výparníku (ze strany řidiče) , snímač slunečního záření (nahoře na palubce) a snímač teploty vzduchu v kabině (mřížka nad schránkou spolujezdce) , dále tam jsou 2 motorky na směšování vzduchu , 2 motorky na rozvod vzduchu , 1 na klapku vnitřního okruhu , ventilátor a vyhřívací rezistor - nic jinýho jsem z toho nikdy nevyndaval . Jestli ti u spolujezdce fouká teplej vzduch , tak spíš zkontroluj klapku , jestli není zlomená a taky , jestli ti funguje motorek nastavování baffy ohodnotil 1 Citovat
baffy Odesláno 31. srpen 2018 Odesláno 31. srpen 2018 K tomuto neni čo dodať ,snaď iba to že čidlo vlhkosti nemajú všetky 407mi pred spolujazdcom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.