chuck11 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: aka a neni jim tam zima? Zima,že to můžeš vzít do huby u peugeotu:myslim:D:D:D:D Ty snad nevíš ,že v peugeotu zima není nikdy:D:D:D:D:D Tak teda bych se ohradila, nemam hubu!!! A kdyz si tak vzpomenu na nedelni rano.....myslim ze nez zacala soutez nastartuj a odjed, byla zima v docela vysokem poctu peugeotku....navic tam ty holky nebohy nechava i pres noc!!!! To měl ,bejt vtip:( Sorry jestli sem tě nějak urazil:D:D:papa:papa:papa Citovat
chuck11 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ale jak sem se díval na fotky tak netopírka se vyřádila na několika autech např.Vertex,Bohuoš205GTI:D:D:D:D:D:D:D:D Asi se trošku nudila:D:D:D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 neurazil:papa ale zkus si predstavit, ze tam jses cely noci na okne, to by ti taky byla zima, ne?:D:papa:papa Citovat
chuck11 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka neurazil:papa ale zkus si predstavit, ze tam jses cely noci na okne, to by ti taky byla zima, ne?:D:papa:papa JO to jo a to asi ku*evská:D:D:D Citovat
Vertex Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Netopýrka nás svými výtvory vítala po orien?áku, bylo to super Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka a neni jim tam zima? Vendulko zima jim tam neni preci jen jsou to moje holky a nenecham je tam chuderky zmrznout ne?? Je chodim vecer zahrivat a jak si uzijem tak jdu spat a ono se jim tam mezitim trochu zatopi a pak tam je teplicko a i vecer na klouzani jsem tam musel chvilku s nima byt ale ta nehorazna sul mi zabila ty dve na zadnim okne budis jim zeme lehka.... Citovat
Kvasky Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 2 Marda a Netopirka: Nechcete to taky hodit na samolepici folii a nabizet to jako samolepky?? :D:D Mozna by to melo uspech:mrk Citovat
Netopýrka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 :D:D...uspech by to asi melo - nejvic u policajtu :D Citovat
Kvasky Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka :D:D...uspech by to asi melo - nejvic u policajtu :D Vzdyt je muzete udelat mensi:D Citovat
Netopýrka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 no ja myslim, ze tyhle blbustky nechame fakt jen na ty srazy, tam se vyradime az az Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Jen škoda že ten fix moc nedrží mě už se to smylo. Tak jsem si taky koupil nějakou fixu zkusil jsem to obtáhnout a super jenže to jde dolu jedině benzinem a hodně drhnout hadrem:D Citovat
Dave_k Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Mardo příště si to nech namalovat zevnitř. To vydrží mnohem dýl. :D:D Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Dave_k Mardo příště si to nech namalovat zevnitř. To vydrží mnohem dýl. :D:D A nebo si to nechat udelat na samoleku a nalepit to jen tak dolu nepujde:D:D:D A jak tu Lenik rikala s tema policajtama ti mi muzou treba vylyzt na zada co ja tam mam to tam mam... :D Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 no a nebo si tam porid nejakou live slecnu....ta treba taky vydrzi dyl nez do prvniho deste a navic je prenosna a muze zdobit i jinde.. Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka no a nebo si tam porid nejakou live slecnu....ta treba taky vydrzi dyl nez do prvniho deste a navic je prenosna a muze zdobit i jinde.. Kdyz ony semnou slecny do auta nechteji a uz posledni dobou nejak o me straci zajem asi uz sem vypadl z let kdy sem jich zvladnul tolik.... No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku... ale teda nevim jestli bude jezdit nahore bez v tom aute:D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka no a nebo si tam porid nejakou live slecnu....ta treba taky vydrzi dyl nez do prvniho deste a navic je prenosna a muze zdobit i jinde.. Tak to je dobrý napad Mardo dej na radu:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku To jo musime sem na club sehnat nějaký slečny Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Petr 406 red No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku To jo musime sem na club sehnat nějaký slečny Ja jsem z vas ale vazne zmatena, to se porad strida, nahanet slecny na klub a hned pak je to zas, ze ty, co tam jsou, jsou az az.....tak jak to je? Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku To jo musime sem na club sehnat nějaký slečny Ja jsem z vas ale vazne zmatena, to se porad strida, nahanet slecny na klub a hned pak je to zas, ze ty, co tam jsou, jsou az az.....tak jak to je? Tak at nejsi zmatená. Slečen je tu malo tak nahanět nahanět :D:D [upravil dne 7.2.06 Petr 406 red] Citovat
aka Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 mam to chapat jako popreni vety: neni s nima k vydrzeni. :-))))(bohuzel uz nevim, kdo je autorem.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.