Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: chuck11

a neni jim tam zima?:myslim

Zima,že to můžeš vzít do huby u peugeotu:myslim:D:D:D:D

Ty snad nevíš ,že v peugeotu zima není nikdy:D:D:D:D:D

Tak teda bych se ohradila, nemam hubu!!!

A kdyz si tak vzpomenu na nedelni rano.....myslim ze nez zacala soutez nastartuj a odjed, byla zima v docela vysokem poctu peugeotku....navic tam ty holky nebohy nechava i pres noc!!!!

To měl ,bejt vtip:(:(

Sorry jestli sem tě nějak urazil:D:D:papa:papa:papa

Odesláno

neurazil:papa ale zkus si predstavit, ze tam jses cely noci na okne, to by ti taky byla zima, ne?:D:D:papa:papa

JO to jo a to asi ku*evská:D:D:D:D

Odesláno

a neni jim tam zima?:myslim

Vendulko zima jim tam neni preci jen jsou to moje holky a nenecham je tam chuderky zmrznout ne?? Je chodim vecer zahrivat a jak si uzijem tak jdu spat a ono se jim tam mezitim trochu zatopi a pak tam je teplicko a i vecer na klouzani jsem tam musel chvilku s nima byt ale ta nehorazna sul mi zabila ty dve na zadnim okne budis jim zeme lehka....

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mardo příště si to nech namalovat zevnitř. To vydrží mnohem dýl. :D:D:D

A nebo si to nechat udelat na samoleku a nalepit to jen tak dolu nepujde:D:D:D

A jak tu Lenik rikala s tema policajtama ti mi muzou treba vylyzt na zada co ja tam mam to tam mam... :D:D

Odesláno

no a nebo si tam porid nejakou live slecnu....ta treba taky vydrzi dyl nez do prvniho deste a navic je prenosna a muze zdobit i jinde..:D

Odesláno

no a nebo si tam porid nejakou live slecnu....ta treba taky vydrzi dyl nez do prvniho deste a navic je prenosna a muze zdobit i jinde..:D

Kdyz ony semnou slecny do auta nechteji a uz posledni dobou nejak o me straci zajem asi uz sem vypadl z let kdy sem jich zvladnul tolik.... No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku...:super ale teda nevim jestli bude jezdit nahore bez v tom aute:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku

To jo musime sem na club sehnat nějaký slečny :super

Ja jsem z vas ale vazne zmatena, to se porad strida, nahanet slecny na klub a hned pak je to zas, ze ty, co tam jsou, jsou az az.....tak jak to je?:myslim

Odesláno

Původně zaslal: Petr 406 red

No snad se to zmeni a dovedu vam nejakou novou clenku

To jo musime sem na club sehnat nějaký slečny :super

Ja jsem z vas ale vazne zmatena, to se porad strida, nahanet slecny na klub a hned pak je to zas, ze ty, co tam jsou, jsou az az.....tak jak to je?:myslim

Tak at nejsi zmatená. Slečen je tu malo tak nahanět nahanět :D:D:D

[upravil dne 7.2.06 Petr 406 red]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...