Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Porušeni autorskych prav

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

PS. Opravdu to ježci dělají takhle?

Já chci taky ježečky

2Aluška: Aby si to někdo nevysvětlil pak jinak... [/quote

]

Jak jinak:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Aluška

Já chci taky ježečky :mad:

tak ja ti ty co jsem nasel privezu do Brna :papa

teda, pokud je nechce jezek treba na auto :D

To jsi hodný, ale jak tak koukám :mrk, tak to asi neprojde. Ježci jsou moc žádaní a já nebyla první, to je pravda :myslim.

Odesláno

ty jo, to se rozjelo.....

Zilo, sledujes ten obdiv Tveho umeni, neni na case zacit se mu venovat naplno?

Vvitty: dik zes mi pripomnel, kde je jeste jeden par, uplne sem na to zapomnela...

Jezku, nezkousej zjistovat co vsechno sem mela v ruce:D:D

A vy vysichni ostatni, kterym se ta samolepka libi.....jsem moc rada ze Zila dosel takoveho uznani a ze sem mohla pomoci vas seznamit s jeho sikovnosti(diky neznamy vandale:-)), ale zda se k vam ta samolepka dostane je asi na nem a Jezkovi....ja jich samozrejme muzu udelat jeste par.

Alusko, Tebe znam aspon od pohledu a jsi slecna, u me bys mela prednostni pravo:papa:papa

Jo a Jezku, je tam porad nebo si s nimi zatocil:grr

Odesláno
Původně zaslal: aka

Vvitty: dik zes mi pripomnel, kde je jeste jeden par, uplne sem na to zapomnela...

A vy vysichni ostatni, kterym se ta samolepka libi.....jsem moc rada ze Zila dosel takoveho uznani a ze sem mohla pomoci vas seznamit s jeho sikovnosti(diky neznamy vandale:-)), ale zda se k vam ta samolepka dostane je asi na nem a Jezkovi....ja jich samozrejme muzu udelat jeste par.

Alusko, Tebe znam aspon od pohledu a jsi slecna, u me bys mela prednostni pravo:papa:papa

Jo a Jezku, je tam porad nebo si s nimi zatocil:grr

Pořád tam jsou.

Ještě jednou ;) Chci, aby mi ježci zůstali. Navrhuji toto. Každý, nech? zažádá o malůvku u Žíly, VendulkaAka pak návrh zpracuje a zajistí výrobu samolepky. Každý pak bude mít svůj symbol - poznávací znamení. Co vy na to?

Odesláno

Já bych se hlásil u tebe jako první,počítej se mnou:D:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Pořád tam jsou.

Ještě jednou ;) Chci, aby mi ježci zůstali. Navrhuji toto. Každý, nech? zažádá o malůvku u Žíly, VendulkaAka pak návrh zpracuje a zajistí výrobu samolepky. Každý pak bude mít svůj symbol - poznávací znamení. Co vy na to?

a ja budu cely dny a noci sedet u pocitace???mysli na me taky trochu....

Odesláno

2Jezkovi.voci: To jsem zvedavej co vymyslite za motiv v mymu nicku??? :mrk

Ale jezecci by se mi libili.... Kdyz to nepujde, tak tam nalepim alespon logo p-c.:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

2Jezkovi.voci: To jsem zvedavej co vymyslite za motiv v mymu nicku??? :mrk

Ale jezecci by se mi libili.... Kdyz to nepujde, tak tam nalepim alespon logo p-c.:mrk

Co znamena \"Kvasky\"? Má to něco společnýho s kvasnicema?

Odesláno

Co znamena \"Kvasky\"? Má to něco společnýho s kvasnicema?

ne!!!!!!!!! Kvasky mi uz rikaj od zakladky a drzi se me to jako kliste. Odviji se to od meho jmena. (Kavalir). Jeden matej si u me pridal na foru hacek a rikal, ze jsem Kvašky :D Jsem zvedavej co vymyslis :D

Odesláno

no je to možnoodvaha ale skusit se ma vše :myslim

:D:D

Kvasky.bmp

:myslim:myslim:myslim tak cooo? :D

Odesláno

2jezek: tak kdyby ti nahodou nejaky Moravskeee vandal ty tvoje jezecky ukradl, jedny mas u me a budu je brat na sraz :D

Naštěstí jsem od jednoho neznámého vandaléééé dostal pár náhradních samolepéééék :)

Odesláno

2jezek: tak kdyby ti nahodou nejaky Moravskeee vandal ty tvoje jezecky ukradl, jedny mas u me a budu je brat na sraz :D

Naštěstí jsem od jednoho neznámého vandaléééé dostal pár náhradních samolepéééék :)

pletes si pojmy, samolepky mas ode me, ale lepil je tam nejakeee vandaleeee.......jestli nebyl z praheeee:myslim:myslim:D

Odesláno

pletes si pojmy, samolepky mas ode me, ale lepil je tam nejakeee vandaleeee.......jestli nebyl z praheeee:myslim:myslim:D

Tak ježečci nezvládli nápor sněhu a odešli do ledových krajin posolenýho sněhu....

Odesláno

Tak ježečci nezvládli nápor sněhu a odešli do ledových krajin posolenýho sněhu....

chudáčci malé, se o špatně staráš - přes zimu je musíš někde pěkně v tepla zazimovat :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...