Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odešlo mi palivové čerpadlo na picassu.Po výměně auto jede úplně normálně dokud není třeba rychle akcelerovat.Prostě chcípne.Podržím klíček a natlakuje se nafta a normálně nastartuju.

Kontrolka závad se vůbec nerozsvítí.Ted pujdu na pivo a zítra ten vergl podpálím.Vypadá to jako kdyby dávalo málo nafty.Vzduch to snad přisávat nemůže.Filtr je nový.

Odesláno

Jo palivový filtr jsem dal nový.Kdyby se alespon nemusela ta nádrž vyndavat tak tam nabastlím čerpadlo z iveca.Asi bude flexotuning a dírka na čerpadlo v kastli.

Odesláno

máš tam čerpadlo podle VIN? třeba druhovýrobu, ale musí odpovídat parametrům podle VIN..., myslím tlak paliva, dodané množství atd., mezi těma čerpadlama jsou rozdíly i když vypadají stejně

Odesláno

Před výměnou jsem tam měl Starline čerpadlo asi půl roku.To kleklo a tak jsem tam narval jenom čerpadlo jako motorek samostatný do původního obalu.Tlakem paliva atd jsem se vůbec nezabýval.Je psaný na 2.0 hdi tak jsem to dál nestudoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...