Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravym

Dnes som bol na sluzobke a po prejdeni cca 125km mi ukazovatel ubehnutych km ukazal hodnotu 80km namiesto tym 125km.Neviete, kde by mohol byt problem?

A este jedna vec: Ked som nabehol na ladovu plochu pri rychlosti viac ako 60km/hod mi auto zacalo hadzat do strany.Moze to byt rozbitymi tykami stabilizatora?

Odesláno

Tazke som prisiel na ten problem s tym pocitadlom ubehnutych km: nie je to v km, ale v milach, pretoze aj na tachometri mam mile aj km.Akosi ma to vobec nenapadlo, ved auto mam iba tyzden.

Bolo totiz dovezene z Nemecka z americkej zakladne :).

Odesláno

Ta nestabilita asi opravdu bude vulemi zadni nebo predni napravy. Na zadni to budou vule v tech vodorovnych tyckach, anebo jinde v ulozeni. A pak nechej udelat geometrii obou naprav.

[upravil dne 6.2.06 P607Olda]

Odesláno

Dik za radu. Inak v zadu mam zlu spojovaciu tycku stabilizatora z umelej hmoty, tak to bude asi tym.Aj mi to tam dost bucha.uvidime po vymene.

Odesláno

Doporučuju vyměnit i na druhý straně + ty ležatý. Bude to trochu dražší, ale udělá se to při jednom s jednou geometrií. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...