bakero Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Zdravym Dnes som bol na sluzobke a po prejdeni cca 125km mi ukazovatel ubehnutych km ukazal hodnotu 80km namiesto tym 125km.Neviete, kde by mohol byt problem? A este jedna vec: Ked som nabehol na ladovu plochu pri rychlosti viac ako 60km/hod mi auto zacalo hadzat do strany.Moze to byt rozbitymi tykami stabilizatora? Citovat
bakero Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Tazke som prisiel na ten problem s tym pocitadlom ubehnutych km: nie je to v km, ale v milach, pretoze aj na tachometri mam mile aj km.Akosi ma to vobec nenapadlo, ved auto mam iba tyzden. Bolo totiz dovezene z Nemecka z americkej zakladne . Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Ta nestabilita asi opravdu bude vulemi zadni nebo predni napravy. Na zadni to budou vule v tech vodorovnych tyckach, anebo jinde v ulozeni. A pak nechej udelat geometrii obou naprav. [upravil dne 6.2.06 P607Olda] Citovat
bakero Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Dik za radu. Inak v zadu mam zlu spojovaciu tycku stabilizatora z umelej hmoty, tak to bude asi tym.Aj mi to tam dost bucha.uvidime po vymene. Citovat
Dave_k Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Doporučuju vyměnit i na druhý straně + ty ležatý. Bude to trochu dražší, ale udělá se to při jednom s jednou geometrií. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.