Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové mám jeden problém, před rokem a půl mi měnili přední okno, měl jsem to u nás v nějaké firmě. Důvodem byla větší prasklina na okně. Výměna proběhla v pohodě. Ale po nějaké době, nevím už, jak dlouho při větším slejváku mi do auta zatýká, jsou to kapky. Tak jsem šel zpět do firmy, popsal problém a oni to opět zkontrolovali, a vše v pořádku, žádnou dírku nenašli. Protože mám střešní okno, řekli, že to může být z okna. Mě to ale začalo až po výměně, může to být shoda náhod. Vody se objevuje nahoře v tom plastovém krytu, kde otevírám střešní okno a kde je světlo. Když je vody více, tak asi proteče nad tapecirunk nad oknem a je až na tapecirunku u oken. Je pravda, že střešní ono uprostřed vepředu z venku není zároveň s karoserií, když na něj zevnitř zatlačím, mohu ho vytlačit výše. Moje otázka je, jestli je někde u okýnka nějaký odvod vody, pokud by se tam dostala přes střešní okno, jestli to není zanesené, nic tam ale nevidím.

Protože stále nevím co je příčinou, napadlo mě udělat takový pokus. Až bude liják, zalepím nějakou páskou boky střešního okna z venku a uvidím, jestli tam poteče a zjistím, jestli je to oknem nebo střechou. Děkuji za každou radu a podnět.

Odesláno

Tak jsem zjitil, že prý od střešního okýnka (nevím jestli to má Peugeot 407 takto udělané) vedou z obou stran hadičky, které vedou oběma sloupkama vnitřkem někam dolu a mohlo se stát, že když měnili přední okno, že u sloupku zatáhli za jednu hadičku a ze shora ji vytáhli z toho odvodu. Ale jak se k ní dostat nevím. Máte někdo možnost z Peugeota stáhnout obrázek jak je to tam udělané a jak se k tomu dostat? Děkuji za pomoc.

Odesláno (upraveno)

Díky Honzo, to vypadá že vpravo je hadička vepředu a levá strana je vzadu, ale jak se k ní dostat, já tam žádný odvod nevidím. Možná bude potřeba rozebrat zevnitř tapecirunk a to teda nevím, to celé poškodím.

Upraveno uživatelem Francouz_407

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...