Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dají se koupit jako náhradní díl nové péra do kufru?, ty co drží víko nahoře? mám je už nějaké unavené a navíc to křídlo co tam je celkem težký :aut bez nej by se mi kufr otevřel i sám.

Odesláno

Čéče - myslim, že pružiny jako náhradní díly asi nebudou. Zajel bych na vrakáč a vybral bych to z nějakýho novýho modelu bez křídla - tam by nemusela bejt ještě tak ochozená. Já osobně víko kufru zasekávám a pružinu neřešim...

Odesláno

Dají se koupit jako náhradní díl. Já je kupoval ve FAMKO Brno, stály tuším 200,- Kč (oboje), ale když jsem je nasadil, tak to bylo to samé, co před tím, prostě to zase ten kufr nevytahovalo. Vyřešil jsem to tak, že jsem na původních pružinách drátkem, nebo to lze i plastovou stahovací páskou stáhl část té pružiny k sobě, aby se neroztahovala celá. Je to sice prasácký řešení, ale taky funguje. Lze ale očekávat, že časem to bude to samé

Odesláno

no mě už to víko hlavně nedrží ani na hoře, pokud mám zadek z kopečka, otvírání mi zase tak nevadí, spíš aby to udrželo nahoře.

to stažení mě taky napadlo, zkusím to, ale spíš kopím nové péra

Odesláno

Ty tam nemáš takovou plastovou zarážku, která ti to víko kufru zachytí, když ho otevřeš? Mně pružina taky nafachá (kvůli váze křídla), ale kufr vždy zachytím o ten plastovej úchyt...

Odesláno

Já sem tenhle problém řešil taky,různě sem pera stahoval ale bylo to pořád stejný.Nedávno sme v práci měnili rozkládací gauč a tam mě zaujali ty pružiny co pomáhají přizvedávat tu desku.Mám teď jedno nasazený a zvedá a drží jak má.Obě sem dát nemohl protože to by mi zase rozbilo bradu kdybych zapomněl ze to fachá. Uzvedne to i s vrstvou sněhu.

Odesláno
Původně zaslal: mk405

nemám :o

asi to maj jen nové modeli, nemáš foto jak to vypadá? že bych něco vyrobyl ;)

Vyfotim ti to (ale jenom na mobil) a zejtra Ti to sem fláknu - snad tam bude něco vidět...uvidíme - tak po 10 hodině:papa

Odesláno

Neon: díky za foto, nejak se s tím poperu, sice mi chvilku dalo poznat co je co ale asi jsem to pochopil :aut

Dave_k:

\"Pružina pro starší model s křídlem ref. kód 861613, cena 374,-\" za jednu nebo za dvě? a oni to rozlišujou i podle toho jestli máš křídlo tak je silnější péro? :o

gauč rozebírat nebudu, ale taky to nemusí být špatné řešení :D

Odesláno

mk405: možná budeš mít lepší zajít někam na vrakáč a vzít si to z novýho modelu, než to nějak podle tý \"luxusní\" fotky vyrábět - jestli je teda rameno víka kufru stejné u SM jako u NM

Odesláno

Ahoj mk405,jestli to křídlo je těžký,tak si myslím že ti nepomůže ani nová pružina.:( Chtělo by to sehnat silnější,určitě jsou na internetu firmy který se tím zabívaj,a nebo tam dát hydrauliku,viděl jsem to na P405 a pohoda(hydraulickej váleček):papa

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Ahoj mk405,jestli to křídlo je těžký,tak si myslím že ti nepomůže ani nová pružina.:( Chtělo by to sehnat silnější,určitě jsou na internetu firmy který se tím zabívaj,a nebo tam dát hydrauliku,viděl jsem to na P405 a pohoda(hydraulickej váleček):papa

Myslim, že to je finančně velká pitomost, a jak bys ho tam chtěl dát, abys nemusel nějak mechanicky zasahovat do auta??? To je fakt z komára udělanej velbloud!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...